Wko

Hur man blir en modell när du är en tonåring

Modebranschen är stor, och modellering kan vara en passion. Tyra Banks började modellering vid bara 15! Starta när du är en tonåring kan vara ett riktigt bra sätt att gå på att bli en modell.

Steg

Hur man blir en modell när du är en tonåring. Berätta för dina föräldrar att du är intresserad av modellering.
Hur man blir en modell när du är en tonåring. Berätta för dina föräldrar att du är intresserad av modellering.
 1. 1
  Berätta för dina föräldrar att du är intresserad av modellering. Om de invändningar, sedan bara lämna den där. Om de tycker att det låter bra, sedan börja arbeta mot det. Du kan stjärnan i festspel, gå till utbildningscenter eller studios, eller gräva rakt in i modellering världen. Dess viktigt att komma ihåg att stora modeller har börjat när de är en tonåring precis som du!
 2. 2
  Festspel är ett bra sätt att hjälpa till med din framtida karriär. Erfarenhet är en bra sak att ha, men bara för att någon har mer erfarenhet än du betyder inte att de är bättre än du. Alla började från där du är.
 3. 3
  Bygga en portfölj. * Till att börja bygga en portfölj är precis som för äldre, mer erfarna modeller, kan du och en förälder / vårdnadshavare gå online till Craigslist, eller Model Mayhem, och sådana webbplatser för att hitta en fotograf som är ute efter att bygga upp en portfölj, en del kan även göra detta gratis. Detta kallas TFP modellering, vilket du kan göra som en tonåring. TFP står för Time för tryck. Du byter ut dig tid i utbyte mot bilder för dig portfölj.
 4. 4
  Visa dina föräldrar vad du har forskat och funnit. Skriv ut, skriv upp det, eller visa det för dem. Se till att du presentera den på ett sätt som du vet kommer att glädja dina föräldrar, och ha roligt också!
 5. 5
  Kontrollera att du har all information, som hur mycket det kostar, och hur länge du kommer att gå till modellering skolan per dag. Om de väljer att låta dig ta klassen, då dina lärare hjälper dig därifrån. Men om dina föräldrar inte låter dig gå till en modellering skola, det finns fortfarande hopp! Det handlar inte om vem tog de dyraste klasserna, eller hade den bästa läraren, dess omkring dig, och bygga din portfölj och färdigheter för en framgångsrik framtid.
 6. 6
  Leta på nätet för modellering spelningar som är lämpliga för din ålder.
  • Även om du är en tonåring, är det viktigt att komma ihåg att bete sig professionellt, anländer tidigt, vara trevlig, presentera din portfölj i ett bra lugn sätt.
 7. 7
  Öva att göra din egen bana promenad. Gör det till din "signatur walk". En vanlig stil är axlarna bakåt och avslappnad, höfter ut och framåt, benen raka, och en fot framför den andra.
  • Tänk på att inte studsa, eller gunga höfterna för mycket.
  • Designern du arbetar för har antagligen några tips om hur de vill att du ska gå för sina shower, baserat på deras kläder mönster oavsett om de är samtida eller mer bisarr, vara beredd att förändra det.
 8. 8
  Kom ihåg att alltid vara snäll mot människor du möter på modellering spelningar, liksom i festspel, och fotografer som du arbetar med. Du kan aldrig veta när du ser dem igen. Anslutningar är mycket viktiga i modellering, är det showbusiness, trots allt.
 9. 9
  Var beredd på allt målgrupp du har och alltid vara beredd. Vissa människor kanske gillar dig, kanske vissa hatar dig. Ta allt i som "konstruktiv kritik" och släppa loss din inre Anna Wintour.

Tips

 • Var dig själv, och kom ihåg att le.
 • Ta hand om din kropp och utseende.
 • Adoptera en professionell attityd.
 • Gör det bekvämt för dig med modellering.
 • Kom ihåg att även om du är yngre och mindre erfarna än äldre modeller, började mest framgångsrika modeller i din ålder, inte skrämmas och tror att du är för ung för att det finns många möjligheter för dig, nästan lika många som äldre kvinnor.

Varningar

 • Var försiktig med bedrägerier.
 • Var försiktig med människor på Myspace och Facebook. Om någon kommenterar ohövligt, kom ihåg att det mest troliga är inte du, men dem kännas obetydlig. Lägg ner det till haters och gå vidare huvudet högt.
 • Modellering skolor är mycket dyra. (Ex. 750€ +) Men det kan vara värt det i längden. Se till att du verkligen vill att modellera innan du investerar så mycket pengar.
  • Tro inte dock att du måstetill en modellering skola är det dock inte ett krav, och ingen kommer att slå ner dig helt enkelt baserat på detta faktum. Allt det är en extra boost av självförtroende. Som du kan vinna, helt enkelt från att ha en välfylld portfölj.
 • De flesta modellering karriär slut efter mitten till slutet av tjugotalet, beroende på hur du ålder, så ha en back-up plan efter din karriär som modell. Men om folk i din familj tenderar att åldras med värdighet, inte bandet du kanske har mer tid. Det finns också livsstil modeller av åldrar femtio och över.
 • Bara för att du går till modellering skolan betyder inte att du kommer att vara en framgångsrik modell.