Wko

Hur audition på en strippklubb

Om du funderar på att bli en strippa eller en exotisk dansare, du kommer att behöva provspela på en strippklubb. Många tjejer undrar om vad en audition på en strippklubb är lik.

De flesta tjejer som anser att bli en strippa hitta "komma in i branschen" lite hemlighetsfull. Det är inte riktigt en av de jobb du bara kan be din karriär guide om eller stänks i en tidning.

På grund av detta har den här artikeln skrivits för att klara upp vad du behöver göra för att provspela på en strippklubb.

Steg

Hur audition på en strippklubb. Innan du ens överväger att provspela på en strippklubb, se till att du är tonad.
Hur audition på en strippklubb. Innan du ens överväger att provspela på en strippklubb, se till att du är tonad.
 1. 1
  Innan du ens överväger att provspela på en strippklubb, se till att du är tonad. Det finns en hel del tjejer som tror att du måste vara "perfekt" för att arbeta i en strippklubb. Detta är inte fallet. Du behöver inte vara perfekt eller någonstans i närheten. Du behöver dock vara tonas. De flesta klubbar kommer att acceptera tjejer som har celluliter och hudbristningar. Så förhoppningsvis detta sätter dig till mods. Om du är osäker på din kropp, kost och motion på ett sunt sätt att få den siffra du behöver. Det är möjligt för nästan vem som helst att ha en kropp som de flickor som arbetar på strippklubbar.
 2. 2
  Telefon lokala klubbar du planerar att arbeta för. Fråga dem vad deras audition processen ser ut och vad man ska ha, inklusive vilken typ av underkläder.
 3. 3
  Var förberedd. De flesta klubbar har en audition process där du slår upp och dansa på scenen till låten / låtar och ta bort dina kläder när klubben är stängd. Om du inte vet hur man pole dance, oroa dig inte, de flesta tjejer inte vet hur man pole dance när de för första gången. Bara gunga och flytta sexily till musik med stången för att vända och stödja dig. Vissa klubbar vill att du ska välja den musik du vill dansa till. Plan för detta och väljer låtar som låter dig flytta sensuellt. En bra genre av musik att dansa sexigt att är urban musik. Plocka inte något alltför rock and roll eller icke sexig. Det blir svårt för dig att komma in i "rollen" av den sexiga dansare och flytta förföriskt.
 4. 4
  Kolla amatör natten. Andra klubbar har auditions där de har "amatör nätter". Detta är en kväll där tjejer som vill hyras vända upp och dansa på scenen medan klubben är öppen och har kunder där. De därefter bedöms beroende på hur publiken reagerade. Vissa har även tävlingar där du måste "vinna" en plats att arbeta i sin klubb.
 5. 5
  Klä dig för jobbet du vill ha. Andra klubbar bara be er att vända upp och ögongloben dig i dina gångkläder och berätta omedelbart om du är anställd. Om detta är processen för klubben du ska, bära kläder som visar formen på din kropp. Något i stil med smala jeans och en tight topp skulle vara bra.
 6. 6
  Förbered vad du kommer att bära på din audition. När du ringer klubben att be om deras audition processen, se till att du också be dem klädkod. Vissa klubbar är strikt klänning klubbar och andra är bikini klubbar. Så se till att du köper och bär lämpliga kläder.
 7. 7
  Köp några bra strippa skor. Du kan få dem på nätet eller hos lokala vuxen butiker. Se till att de är minst 3 inches hög och att du känner dig bekväm i dem.

Tips

 • Innan beslut fattas om auditions på en klubb, det är en riktigt bra idé att besöka klubben du vill gå till med en vän, för att se om du känner dig trygg och trivs där.
 • Om du inte vet vad du gör, ska du inte göra några tricks pole dance. Det kommer att se mer ointressant om du faller.
 • När du gör en audition och du måste dansa på scenen, är det en bra idé att gå till klasser pole dancing, eftersom det gör att du känner mer självsäker. 2-3 lektioner kommer att vara mer än tillräckligt.
 • Om du behöver gå ner i vikt för att arbeta i en strippklubb, göra det på ett sunt sätt. Snabb viktminskning kommer inte att ge dig den kropp du behöver för en strippa som du kommer att sluta med en massa slack hud. En rimlig takt för viktminskning är ca 2-3 kg i veckan. Dessutom, styr skräpmat du äter och gör konditionsträning (löpning, simning etc) och några vikter att tona kroppen. Du behöver inte stressa din viktminskning eftersom det är mycket ohälsosamt.
 • Du kan få några riktigt bra strippa kläder på nätet och från eBay.

Varningar

 • Bär inte någon mjukgörande kräm eller olja som Pol får hala och kommer i första hand att ge dig mindre stöd och även kan orsaka en olycka för nästa flicka efter dig.
 • Prata inte med andra tjejer på klubben när du kommer dit. Vissa tjejer kan skjuta du som de ser dig som konkurrens.
 • Inte audition inte på en klubb om du känner att platsen är osäkra. Gå med en vän om den är stängd och se till att folk vet var du är.
 • Kontrollera att du vänjer sig dansa i dina nya skor som du kan falla om du inte vänja sig vid dem.