Wko

Hur får scouted av en modellagentur

Om du vill bli scouted av en modellagentur försöker starta din egen lilla byrå. Få uttrycka ute om du verkligen vill ha lite publicitet.

Steg

Hur får scouted av en modellagentur. För att komma scouted av en byrå måste man ha rätt storlek.
Hur får scouted av en modellagentur. För att komma scouted av en byrå måste man ha rätt storlek.
 1. 1
  För att komma scouted av en byrå måste man ha rätt storlek. Att vara smal är en tillgång att vara modell. Om du inte är rätt storlek, anser plus size modellering.
 2. 2
  Om du är som mig och vill vara en förebild, ta ett par bilder av dig själv och ladda upp dem till din hemsida eller facebook. Du kan starta en sida om du vill få andra tjejer att gå och bli din egen lilla byrå där.
 3. 3
  Modeller har alltid tydliga hud. Kom ihåg att en modell har sina upp-och nedgångar.
 4. 4
  Att vara en modell du behöver för att få uttrycka ute. Häng upp några affischer på stan och kanske starta en klubb för flickor runt din ålder. Ta några bilder skicka dem till en byrå! Voila!

Tips

 • Var mycket utåtriktad och spontana, de vill hellre ha en modell som är vänliga, än en som inte är det. Då igen, om du är naturligt tyst, inte tvinga dig själv att vara vad du inte, bara vara trevlig och artig.
 • Var lugn, cool, och samlas. Vara äkta. Var inte en snobb eller tänka för mycket av dig själv. Naivitet är uppmuntrar inte utan en känsla av ödmjukhet är stor.
 • Lagen professionell. Agera inte flickaktigt flicka, som är irriterande.
 • Se till att du vet om branschen, eftersom det finns många bedrägerier. Mer än detta, kommer industrin att göra sitt yttersta för att veta om dig så spelar inte naiv. Om du har skelett i garderoben, säger byrån på framsidan, eller se till att nyckeln har dessa skelett inlåst evigt. Få veta vad du är i för, som arbetar för vem, och vad som händer i modevärlden. Den som söker en karriär skulle göra samma sak i alla fält, så ser inte modellering som någon annan.
 • Gör du säker på att du har ditt CV up-to-date hela tiden. Du vet aldrig när tillfälle kan uppstå.
 • Du kanske vill tänka på att få en komp-kort och ett headshot. Detta kan vara dyr, men kommer att hjälpa dig mycket.

Varningar

 • Betala inte pengar i förskott. Detta är den stora ge bort som är aa bluff. Många har lärt sig den hårda vägen.
 • Om du är ung, gå med en förälder eller vårdnadshavare vid alla tillfällen. Även om du tror att du är smart nog, Byrån kommer inte.
 • John Robert Powers är en mycket vanlig bluff, men många vet inte det.
 • Berätta för polisen och konsumentfrågor avdelningar om du faller offer för lurendrejare i modellering industrin. Låt inte andra tjejer att vara framtida bete.
 • Gör ingenting du känner dig obekväm att göra. Om du känner dig obekväm, som som inte är det är inte professionell modellering och ditt rykte kommer att lida för det, om inte ditt förnuft och moral.