Wko

Hur man går och handlar med femtio dollar på banken

Denna artikel kommer att visa dig hur du går och handlar för 1 till 3 personer med endast 40€ på banken.

Steg

Hur man går och handlar med femtio dollar på banken. Vet du vad du behöver.
Hur man går och handlar med femtio dollar på banken. Vet du vad du behöver.
 1. 1
  Vet du vad du behöver. Gör en detaljerad lista, som anordnades av det område av butiken hittar objektet (producera, deli, kött, mejeriprodukter, frysta, livsmedelsbutiker, osv). Du kan anpassa listan för att passa gångarna på din vanliga butik och spara mycket tid. Detta kommer också att hålla dig från att impuls shopping som du kan bara ta och gå med de flesta objekt. Köp bara de objekt på din lista!
 2. 2
  Titta på listan igen för att kontrollera att du inte har lagt några extra objekt som du egentligen inte behöver.
 3. 3
  Handla till en låg kostnad affär eller rabatt utlopp.
 4. 4
  Köp bara nödvändigheter för ditt hem. Detta betyder mat (inga specialvaror), och toalettpapper. Tillåt dig få, om några, lyx.
 5. 5
  Använd kuponger eftersom de är ett utmärkt sätt att spara pengar på vissa poster. Se till att de kuponger som du har kan användas i butiken i ditt val. Märk din lista med ett "c" eller andra symboler för att påminna dig själv om att du har en kupong för det objektet.
 6. 6
  Var noga med att anslå några extra dollar för skatter. (Om du inte bor i en stat utan mat skatter)
 7. 7
  Köpa generiska eller lagra varumärke istället för de dyra märkena namnet.

Tips

 • Inte handla på fastande mage, kommer du att bli frestad att köpa mer om hungriga.
 • Lämna barnen hemma, de vill att du ska spendera mer pengar.
 • Fylla på smör när det är på rea och inte köpa det när det inte är. Det går alltid på försäljning av cyklar, titta på annonsen och bunkra upp då. Förvara den i frysen. Margarin börjar säljas på samma gång, men det är inte så frisk som det låter och kan vara giftigt om tillagas på vissa sätt. Använd margarin bara som ett uppslag, inte för matlagning.
 • Leta efter försäljning och lager upp på konserverade grönsaker och frukter - planera detta i budgeten och rotera vad du får på "bulk försäljning" varje vecka så att skafferiet förblir varierat. Inte ta alla objekt som finns på bulk försäljning, få det bästa köpet av listan över vad du inte redan har.
 • Om du verkligen bara ha 40€ du behöver för att hålla en löpande summa. Du vill inte hamna i en situation där kassörskan ringer upp totalt och du saknar medel att betala för det. Några "flex" dollar till hands kan hjälpa om du överskrider budgeten något.
 • Kontrollera köttet avsnittet för "minskas för snabb försäljning" produkter. Butiken har lagliga gränser för hur länge det kan hålla kött, men den verkliga hållbarhetstiden kan gå en dag eller två längre i ditt kylskåp eller en månad eller mer i frysen hemma.
 • Köp bara det nödvändigaste.
 • Köp inte något bara för att det är en "bra affär" eller du har en kupong. Om du inte brukar använda det, eller är det något du planerat att köpa på denna resa ändå, inte köpa det.
 • Handla omkretsen av butiken, främst. Det är där de grundläggande livsmedel är: mejeriprodukter, kött, producera.
 • Avstå alla lyxvaror om du har bara 40€. Du kan belöna dig själv genom att se dina barn äter och genom att ta hand om dig själv. Färdigmat är en lyxartikel. Om du har för mycket besvär att hålla sig till detta eller blir alltför deprimerad, skärpa i allmänhet men tillåt dig själv en liten budget för impulsköp objekt - en till fem dollar beroende på hur du gör med bulk nödvändigheter - och sedan bara väga dem för vad du vill ha mest, även om det bara tar dina sista två dollar till Starbucks efteråt. Vissa människor kan budgetera upp till 5€ för impulsköp objekt genom att skära ut "normala" livsmedel som frukostflingor som faktiskt färdigmat.
 • Vanlig vit vinäger kan ersätta flera rengöringsmedel. Ditt hus kommer inte alltid att lukta som en sallad... men det kommer att vara ren för mindre $ $.
 • Eliminera kall inramade frukostflingor. Det kostar en förmögenhet för ett fåtal portioner jämfört med stora lådor med icke omedelbar gröt. Få havregrynsgröt en vecka, kornstorlek annan vecka, coco vete nästa tills skafferi har flera sorter så att familjen inte blir uttråkad med samma varm frukost varje dag. Omedelbar havregryn i paket kostar mycket kontra kock havregrynsgröt med din egen farinsocker, äppelmos, russin och andra pålägg.
 • Runda upp priserna när du sätter saker i vagnen så att din totala kommer ut mindre än väntat.
 • Om ett objekt kommer upp till ett högre pris än vad som anges på hyllan, vänligt men bestämt insistera på att det kontrolleras. Många butiker har en "scan noggrannhet" politik som gör att det pris som skall gälla retroaktivt från ett felaktigt tecken, om det pris som anges var lägre. Viss politik dikterar även att ärendet kommer att ges till dig gratis. Denna politik bör listas någonstans vid ingången av butiken. Det är viktigt att ha ett bra grepp om denna policy om du planerar att använda det till din fördel, men inte är universell, och mindre livsmedelsbutiker får inte vara så snabba att följa det. Om politiken är noterat, var noga med att citera det.
 • Ett undantag till färdigmat som lyx är den billigaste typen av makaroner och ost, som ibland är billigare för den mängd pasta i flera lådor än påse pasta. Ramen block är inte färdigmat, de är i nivå med potatis eller pasta som en bra kolhydrat att bygga en måltid på. Var noga med att lägga till grönsaker, ost, tärnade små mängder kött och andra ingredienser till Fueled middagar, kan denna sträcka en liten mängd kött till mer än en måltid, även om det var varm korv.
 • När du checkar ut med dina matvaror, lasta dem i prioritetsordning. Diskret meddela kassören att du har en begränsad mängd kontanter och be honom eller henne att berätta för dig när du får nära. Var inte generad! En bra kassör har sett många människor i samma situation, och kommer sannolikt att vara sympatiska och hjälpsamma. De kan även vara medvetna om bättre priser och erbjudanden som du kan ha missat.
 • Titta på vagnen för skadade produkter och frukt. Det är ofta mycket billigare och det är inte så viktigt hur det ser ut som om det är fortfarande bra. Använd ditt omdöme om hur långt bort det är och äter upp det snabbt.
 • Turkiet är inte bara för semester! Det är oftast mycket billigare per kilo än rött kött och alltid tillfredsställande. Ground Turkiet är ett bra bår för hamburgare som fortfarande ger en nöt smak. Det är också en bra paus från kyckling. Hela kalkoner och höns är billigare än att köpa dem pusslas ut och skinn om det är på djupt rabatterad försäljning. Rosta det, ha en riktigt bra fest av en måltid och sedan använda resterna i andra måltider och vrid kroppen till hemlagad soppa med vissa potatis eller nudlar, lök och grönsaker.
 • Gå lätt på kött och färdigförpackade frysta objekt. När du har en flush bankkonto, fylla på några stapelvara kött som kan användas på olika sätt (hamburgare, frysta kyckling bröst), och använda dem senare när tiderna är magert. Även se till att använda dem i 3-6 månader beroende på köttet!
 • Vid användning av kuponger, se kupongen faktiskt gör det köpta objektet det bästa erbjudandet på hyllan. Ibland varumärke kuponger gör inte produkten billigare än prissatta redan låga lagra varumärke.
 • Se till att jämföra kvantiteter och priser när du väljer en produkt, ibland generiskt varumärke inte kan vara det bästa erbjudandet på hyllan (lägsta pris objekt är inte det bästa om det är mindre / innehåller mindre och kostar mer per ark / ounce etc.). En miniräknare kan vara användbart här.
 • Bläddra flygblad för väsentligheter. Begränsa dig inte till en butik. Många butiker hedrar också försäljningen i konkurrenternas flygblad, men du behöver en kopia av flygblad i handen för att bevisa det andra priset. Tänk gaspriser och resor mot pengar sparas när du handlar på flera butiker men om du spenderar 15€ för att besöka tre butiker och spara 10€ på mat du bara slösat 10€ som kunde ha gått till några extrafunktioner eller lagra upp mjöl, pasta, lök, potatis etc.
 • Få massor av billiga väska lök, de gör allt annat smakar bra. Också påse potatis gör för mycket bra snabb microwavable snacks, bakad potatis i mikrovågsugn är bra.
 • Använda ett bröd maskin kan vara kostnadseffektivt om din familj äter mycket bröd och du inte har tid att baka bröd den hårda vägen. Få ingredienser och blanda dem med ett recept istället för att köpa färdigblandade paket.

Varningar

 • Kontrollera att kuponger kommer att accepteras i butiken.
 • De objekt som du köper kanske inte av bästa kvalitet, men borde få din familj genom veckan.
 • Husgeråd såsom rengöringsmedel, pappershanddukar, toalettpapper, kosmetika, tandkräm, kontaktlins renare (för att nämna några) är ofta billigare på lågprisvaruhus som Wal-Mart eller Target. Dessa butiker kommer ofta erbjuda fler sorter och alternativ produkt också, vilket också kan spara pengar.

Saker du behöver

 • kalkylator
 • kupong organisatör
 • detaljerad lista, som anordnas av institutionen för att spara tid