Wko

Hur man köper en nattklubb

För tio år sedan var det nästan omöjligt att köpa en drink efter 23:00 i Storbritannien. Saker har förändrats, dock. Storbritannien har antagit en mer kontinental dryckeskultur, efter de senaste ändringarna tillståndslagarna. I varje stad och stad, kan en mängd barer öppna sätt utöver "tid" nu hittas. Medan många i det förflutna bara besökt klubbarna att bedriva dricka, har "hybrid barer" började konkurrera med klubbar genom att erbjuda dans och levande musik vid sidan av öl, sprit och cocktails.

Steg

Hur man köper en nattklubb. Välj den typ av bar du vill ha.
Hur man köper en nattklubb. Välj den typ av bar du vill ha.
 1. 1
  Välj den typ av bar du vill ha:
  • För det första, nattklubben - fortsätter att dyka upp och, ibland, blomstrar - särskilt de catering för en viss genre av musik.
  • Även denna sektor - exemplifierat med "dansklubbar" såsom Ministry of Sound eller mindre arenor värd jazz, folkmusik eller salsa nätter - är föremål för ständig churn, erbjuder det förmodligen de flesta möjligheterna för en bestämd entreprenör.
  • Om klubben är lyckliga nog att bli en kult, kommer det alltid att finnas möjligheter för helt relaterad diversifiering. Men konkurrensen är nästan rikstäckande inom denna sektor som dedikerade nattklubbarnas kommer att resa för miles för en viss natt.
  • Samtidigt har det ökande antalet äldre ensamstående människor i Storbritannien ledde till uppkomsten av en relativt outnyttjad marknad som kan alienerade av ungdomliga eller vild stämning av en stadens största dra.
  • Den mest uppenbara förändringen för många klubbar har varit införandet av "feeder bar" - en bottenvåning del av fastigheten som i huvudsak fungerar som en bar.
  • Kunderna kan sedan gå vidare till resten av klubben när som helst, med förbehåll för en entré avgift. Ibland matarstång stängs innan den faktiska klubban. Men i vissa fall klubbar börjar se sig själva som 24-timmars verksamhet, i egenskap av en café-bar-restaurang hela dagen, en livligare bar på kvällen, och en fullständig på nattklubb efter 23:00.
 2. 2
  Om att äga en nattklubb nu känns som en dröm, det finns ytterligare en chock att smälta: de är oerhört dyra, särskilt i citylägen - och ni kommer att gå head-to-head mot de stora fritids kedjorna, som alltid ser till expandera genom förvärv. Alltmer de konkurrerar med andra användningsområden. Stora klubbar står nu inför allt större press från kasinon efter lagarna rörande spel också lossas.
 3. 3
  Off-beck, mindre lokaler är billigare, men är svårare att köra. Du måste köra omfattande reklamkampanjer för att locka rätt nisch publik.
 4. 4
  Modernisering kostnader är också betydande, särskilt som det finns fler och fler regler om säkerhet och trångboddhet.