Wko

Hur man fyller i en postanvisning

Postanvisningar är säkrare än kontroller, för beställaren och mottagaren. Eftersom det är förbetalt, kan det inte "studsa" eller övertrassera köparens bankkonto. De kan lösas in överallt och är praktiskt för dem utan bankkonton. Fyllning en ut kan vara knepigt, särskilt om du sällan gör det. Här är hur!

Steg

Hur man fyller i en postanvisning. Börja med att köpa en postanvisning till önskad mängd.
Hur man fyller i en postanvisning. Börja med att köpa en postanvisning till önskad mängd.
 1. 1
  Börja med att köpa en postanvisning till önskad mängd. Se till att det belopp som du har betalat och beloppet tryckt på postanvisning är desamma.
 2. 2
  Omedelbart skriva namnet på den person eller det företag som du vill betala. Skriv ditt kontonummer hos det företag som du skickar postanvisning, eller innehålla annan viktig identifierande information om denna rad om det inte finns någon annan linje som utsetts för dessa uppgifter.
 3. 3
  Fyll i ditt namn. Det bör finnas en "Från", "Köparen", "avsändare" eller "Avsändare," fältet. Du kan sätta ditt kontonummer eller annan identifierande information här om inget annat utrymme lämnas.
  • I vissa fall, underteckna postanvisning. På framsidan av vissa postanvisningar, kommer det att finnas ett fält märkt "Inköpare, signerat för låda," "Köparens underskrift," eller "signatur." Signera inte baksidan av en postanvisning, eftersom detta utrymme är för mottagarens underskrift.
 4. 4
  Skriv in din adress. Där det står "Köparens adress" skriver in din adress. Om det finns en andra adressfält, innehålla adressen till den person eller det företag som du skickar postanvisning.
 5. 5
  Fyll i de återstående fälten, om det behövs. Inte alla postanvisningar har dessa utrymmen, men om din gör, fylla i fälten om så önskas.
 6. 6
  Behåll ditt kvitto. Dina pengar order kommer antingen att ha en kopia under eller en del fäst loss och hålla för din bokföring. Behåll detta kvitto ska postanvisning vilse eller mottagaren nekar att ta emot det. Detta kvitto ska ha ett spårningsnummer att kontrollera status skulle uppstå problem. Utan kvitto eller spårningsnummer du kanske inte kan kontrollera postanvisning mottogs eller för att erhålla en återbetalning om den är förlorad.

Tips

 • Om du väljer att inte använda pengarna ordning och du har redan gjort det till någon annan, återvända till den plats där du köpte postanvisning och begära återbetalning eller annan postanvisning i utbyte.
 • Du kan kontanter en postanvisning på banker, incheckning inlösning företag, och många platser där postanvisningar säljs. Postkontor kommer endast kontanter US Postal serviceorder pengar. Vissa anläggningar kommer att ta ut en avgift för inlösning det, men du bör kunna hitta någonstans som inte kommer. Du måste godkänna (underteckna) på baksidan av postanvisning och giltig legitimation för att lösa in den.
 • Medan postanvisningar vanligtvis inte har ett utgångsdatum, inte skriva de i värde. När inkasserades efter en viss tid, kommer pengarna att inte vara värt det värde som anges på framsidan. Vanligtvis efter 5 år, beroende på det emitterande bolaget, kommer ett stopp betalning placeras på postanvisning som hindrar den från att lösas. Denna politik är oftast beskrivs i postanvisning eller tillgängligt genom att kontakta det emitterande bolaget.
 • Om den avsedda mottagaren av postanvisning hävdar att det aldrig togs emot, eller om postanvisning försvinner eller blir stulen, kan du ringa telefonnumret på kvittot eller, i många fall, besöka agent som du köpte på pengar för att ta reda på status postanvisning. Det är mycket viktigt att behålla kvittot stubben.
 • Om du gör ett misstag i att fylla i postanvisning, returnera den till den plats där produkten köptes och begära återbetalning eller annan postanvisning i utbyte.
 • Använd alltid en penna när du fyller i postanvisningar.

Varningar

 • Var mycket försiktig och diskret när du bär en stor summa pengar för att köpa en postanvisning.
 • En tom postanvisning är samma som kontanter. Fyll den ut direkt. Om det försvinner eller blir stulen, är du av dina pengar.
 • Endera parten noterat på postanvisning kan lösa in den. Var noga med att fylla i båda sidorna helt.