Wko

Så kontrollerar Internetbank på Wells Fargo

Alla som har en Wells Fargo bankkonto kan hänvisa till den här artikeln. För att göra dessa uppgifter behöver du en dator eller telefon med internetuppkoppling, ett bankkonto på Wells Fargo, och det användarnamn och lösenord du fått när du registrerar dig för ett konto med en Wells Fargo rådgivare. Dessa enkla steg kan lära dig att hantera din online banksystemet samt lära sig att navigera genom de olika funktionerna på webbplatsen har att erbjuda, och naturligtvis gör livet mycket lättare!

Steg

Så kontrollerar Internetbank på Wells Fargo. Gå till Wells Fargo webbplats.
Så kontrollerar Internetbank på Wells Fargo. Gå till Wells Fargo webbplats.
 1. 1
  Gå till Wells Fargo webbplats. Starta oavsett webbläsare du väljer och gå till [www.wellsfargo.com]
 2. 2
  När du har nått Wells Fargo webbplats, logga in med din förutbestämda användarnamn och lösenord du fått av din Wells Fargo rådgivare. Denna kontoinformation kan ges till dig bara genom din Wells Fargo rådgivare, kan du inte göra något via hemsidan. När du går att logga in, leta efter loggen i rutan på vänster sida av hemsidan som ser ut som skärmbilden postat. Du kan också komma åt ditt konto via din mobiltelefon eller genom att fysiskt gå till ett Wells Fargo plats själv.
 3. 3
  Nu har du angett ditt konto sammanfattningen. Här kan du titta på din kontroll och besparingar kontobalanser och även kontrollera om det finns eventuella restbelopp som måste betalas av. Steg fem går mer in i detalj om att betala räkningar online räkningen betala.
 4. 4
  Överför pengar mellan dina kontroll och redovisning besparingar. För att göra detta klickar på Överför pengar mellan konton på fliken på den vänstra sidan, sköt skärmen postat motsvarar det fönster du vill leta efter, sedan därifrån du kan avgöra vilket konto du vill överföra pengar till eller från, och den specifika belopp. Som att ta pengar ur ditt sparande och sätta in den i ditt lönekonto.
 5. 5
  Betala dina räkningar. Det finns en funktion på Wells Fargo som gör att du kan betala dina räkningar till andra organisationer såsom telefon och räkningar gas eller till ett annat Wells Fargo kunden via webbplatsen. Gå till samma flik till vänster används för att överföra medel, klicka på betala en räkning med Bill Pay. Härifrån kan du bestämma vilken organisation eller person som du skulle vilja betala en räkning för, klicka på den eller sätta den i utrymmet, så allt du behöver göra därifrån är att sätta in ditt kontonummer. Om du sätter in pengar i en annan persons konto, kan du göra det här hemma istället gå till en Wells Fargo plats och allt du behöver är den andra personens kontonummer.

Tips

 • Du kan inte skapa det genom Wells Fargo webbplats.
 • Var redo för pop ups samtidigt logga in på ditt konto.
 • Användarnamnet och lösenordet kommer att ges till dig av din Wells Fargo rådgivare när du registrerar dig för ett konto.