Wko

Hur kan man vara den bästa eleven i klassen

Komma först inom klassen önskas av många studenter. Sanningen är att det inte finns någon ordentlig alternativ till hårt arbete och att ha en plan. Här är några tips på hur man kan uppnå detta så gott du kan.

Steg

Hur kan man vara den bästa eleven i klassen. Var uppmärksam i klassen.
Hur kan man vara den bästa eleven i klassen. Var uppmärksam i klassen.
 1. 1
  Vet vad du vill. Det är mycket viktigt att du inser att läsa några artiklar om hur man uppnår de bästa betygen inte kommer att hjälpa dig. Oavsett plan du gör, måste du se till att du håller dig till den. Dessa är inte bara böcker utan lärdomar för livet och om det tas upp med rätt inställning kan du njuta av att studera också.
 2. 2
  Var uppmärksam i klassen. Uppmärksamma är ett enkelt sätt att göra bra. Inte bara kommer din lärare uppskattar det, men det är ett bombsäkert sätt att göra mål bra på proven och att kunna avsluta dina läxor snabbare.
  • Ta ordentliga anteckningar. Du borde skriva något viktigt ner, skriv till där du kan läsa det, etc. Detta kan låta som en smärta men det kommer att löna sig när du studerar för din nästa test.
 3. 3
  Delta. Mer än bara uppmärksamma, delta! Många lärare faktor delaktighet i sin gradering, men även om de inte gör ditt deltagande är ett bra sätt att behaga din lärare genom att bevisa att du är uppmärksam. Dessutom kommer ditt sinne att vara mindre benägna att vandra om du ständigt letar efter sätt att delta. Var inte rädd att ställa frågor. Det kommer bara att hjälpa dig att förbättra. Dessutom, är det okej om du har fel då och då.
 4. 4
  Sitter partner. Du kommer att kunna koncentrera sig bättre genom att sitta bredvid någon som är bra i studier och du kan också få några tips för att göra bättre.
 5. 5
  Komplett läxor och uppgifter i tid. De flesta lärarna tilldelar läxor av en anledning-att förstärka de saker du lär dig i klassen. Slutföra dina läxor hjälper dig att förbereda för test och kommer också att ge dig något att hänvisa till när du deltar ("Jag var lite vilse på problem 5" eller "Det här påminner mig om kapitel 9 från gårdagens läsning eftersom...")
 6. 6
  Skriv prydligt! oläslighet är ett dumt sätt att förlora poäng på läxor eller prov. Om du verkligen har problem med att skriva snyggt, prata med din lärare om att skriva uppdrag.
 7. 7
  Gör inte goof off i klassen. Om du gör det du är mest sannolikt att få problem och det kommer att förstöra ditt rykte med läraren. Det kommer också att påverka din förmåga att lära dig när du är i klassen, och därmed reflektera negativt på dina betyg.
  • Bli vän med rätt studenter. Se till att du har en nära grupp av vänner som förstår ditt behov av att lyckas och kommer således inte att distrahera dig under lektionstid.
 8. 8
  Studera för tester. Börja några dagar före testet snarare än natten innan. Planera din vecka ut för beredning. Kom ihåg att studera betyder inte att du måste låsa dig från dina vänner förrän efter testet, men vara klokt om den tid du spenderar.
  • Förutsatt att du kan vara fokuserad, bjuda in ett par vänner över för att studera med dig. Ni kan quiz varandra, ställa frågor och åtgärdar problem läxor tillsammans. Kom ihåg, två huvuden är ofta bättre än en (bara inte på testet).
  • Ät och sov ordentligt innan en tenta. Dessutom, är det okej att ge dig själv en paus. Du behöver inte studera 24/7. Du kan planera ut genom att göra ett mål av att avsluta ett kapitel i en timme och sedan ta en paus från att göra det du verkligen älskar och som gör dig frisk igen.
  • (Men inte för mycket) innan den stora examen. Förutsatt att du har gjort massor av, kommer detta att automatiskt att du känner dig aktiv och koncentrera väl att svara på frågor. Människor som håller upp en hälsosam livsstil har också en talang för att undvika slarvfel-vital för tester som kräver "formler-liknande" tänkande, dvs Maths.
  • Försök att äta mat som hjälper dig att komma ihåg saker bättre, som russin (ju fler desto bättre, men inte äta en hel låda på en gång!), Nötter och lax.
 9. 9
  Kör för klass president eller skolråd. Detta ger dig en möjlighet att arbeta med lärare och ytterligare bygga dina relationer med dem. Det kommer också att hjälpa dig att lära sig viktiga ledaregenskaper.
 10. 10
  Gå till skolan med inställningen att lära! Om du tänker att du helt kommer att misslyckas testet, tänk om! Inte psych dig ut genom att berätta själv att du inte kan göra något.
  • Kom ihåg att de mest framgångsrika människor är de som är väl avrundad. Beteende spelar en stor roll i din framtid, oavsett vad dina betyg är. Var alltid artig och nådig i klassen och alla där.

Tips

 • Precis innan du sätter dig i tester vara i en bekväm ställning och ha öppet sinne. Få inte panik och har ångest innan något test
 • Efter uppnå vad du vill, till exempel att du redan fått högsta poäng på en av dina tentor, glöm inte att belöna dig själv för det arbete som ni utövas i inför din examen.
 • Vara fokuserad och ignorera de människor som gör narr av dig. Du ska inte skämmas för att vilja göra bra i skolan.
 • Försök att revidera huvudpunkter lärt sig i klassen omedelbart efter klassen. Det kommer att hjälpa de mest minnas det under en lång tid.
 • Om möjligt, gå över de lärdomar natten innan klassen. Detta gör att du kan på detaljer under klassen och det kommer också att ge dig fler saker att bidra.
 • När man studerar, konstaterar omskrivning sedan läsa över dem morgonen av tentamen flera gånger tills den sitter fast.
 • Kom ihåg att det är inget fel med några vänliga konkurrens. Om det finns andra elever i din klass som också strävar efter en topposition, äta upp sin motivation. Var noga med att inte blanda ihop konkurrens med elakhet, men.
 • Försök inte att stila framför dina vänner för att få dem att skratta eftersom du bara sätta dig ner och avbryta de människor som försöker lära sig.

Varningar

 • Ingen är född som intelligent, tänk.
 • Inse många lärare ser på din mängd ansträngning ges samt svar.
 • Inte överbelasta dig med arbetet.
 • Gör inte dina vänner känner att du inte är aktiv.
 • Ha tålamod, dina betyg kommer inte att förändras över en natt.
 • Prata artigt med lärare! Du kommer att räknas som en god elev.

Saker du behöver

 • Papper
 • Penna
 • Använd detta för att ta anteckningar i klassen. Du kanske inte känner till dess ytterligare fakta i ditt ämne och det kommer att visa på testet! Granska!
 • Håll en linjal till hands och skriva nyckelord i marginalen
 • + Gradskiva och annan viktig utrustning du behöver