Wko

Hur får man en borgen obligationer licens

Om dina karriärmål är att bli en borgen borgensman eller bounty hunter, ditt första steg du behöver för att slutföra är att få en borgen obligationer licens. OKSLAVARNA ordna betalning av borgen för och ibland neka en svarande. Trots att en borgensman kan ha sina spännande stunder, det handlar om att hjälpa svarandena lösa sina juridiska frågor. För att göra detta måste du följa de lagar, krav, utbildning och prov som anges av ditt tillstånd.

Steg

Hur får man en borgen obligationer licens. Fråga din statens avdelning för försäkringskassan vad deras regler, föreskrifter och krav är för OKSLAVARNA och för att tjäna en bail licens bond klass (även kallad en begränsad borgen licens).
Hur får man en borgen obligationer licens. Fråga din statens avdelning för försäkringskassan vad deras regler, föreskrifter och krav är för OKSLAVARNA och för att tjäna en bail licens bond klass (även kallad en begränsad borgen licens).

Känn din statens lag om OKSLAVARNA

 1. 1
  Fråga din statens avdelning för försäkringskassan vad deras regler, föreskrifter och krav är för OKSLAVARNA och för att tjäna en bail licens bond klass (även kallad en begränsad borgen licens).
  • Följande stater förbjuder kommersiell bindning eller bounty jakt: Wisconsin, Oregon, Illinois och Kentucky.
  • Dessa stater har särskilda regler och definitioner om hur OKSLAVARNA fungerar i deras område: Florida, North Carolina och South Carolina.
  • Du måste skaffa en licens att vara en borgen trälarna i följande stater: Indiana, Nevada, Mississippi, South Dakota, Connecticut, Arizona, Utah, Iowa, Louisiana, USA och West Virginia.
 2. 2
  Fråga om skolor i området som lär de färdigheter som krävs för att uppfylla statens krav på utbildning.

Möt förutsättningarna

 1. 1
  Nå den ålder som krävs. I de flesta stater, måste du vara minst 18 år gammal för att bli en borgen borgensman.
 2. 2
  Hemvist. Många stater kräver att du är en person med hemvist i den stat där du vill få en borgen obligationer licens.
 3. 3
  Kontrollera din kriminalregistret. Vissa stater tillåter inte att du kan hålla en borgen obligationer licens om du har dömts för ett grovt brott.
 4. 4
  Få fingeravtryck och få dina utskrifter arkiveras av de lokala myndigheterna.
 5. 5
  Planera och slutföra din pre-licens kurs för borgen obligationer licensen.
  • De flesta utbildningar kräver att du tillhandahålla fotolegitimation. Du kan också behöva ytterligare bilder att lägga till staten för din licens.
  • Vissa stater kräver också att du ta och skicka egna skriftliga test innan du kan tjäna din borgen obligationer licens. Detta test används som en del av ansökningsprocessen.
 6. 6
  Diskutera frågan om din egendom och ekonomi med avdelning för försäkring. Vissa stater kräver att deras Department of Insurance sponsra dig som en borgensman. Detta innebär att de stöder dig som en borgensman när du behöver skicka stora balar.
  • Tänk att få betala borgen borgen försäkring. Detta hjälper till att skydda dig och din familj från eventuella risker som kan uppstå genom att vara en borgen borgensman.

Komplett ansökan om borgen obligationer licens

 1. 1
  Återgå till din statens avdelning för försäkring och be om en ansökan om borgen agent licens. Du kanske också kunna ladda ner programmet från institutionens hemsida.
 2. 2
  Fyll i ansökan och innehålla någon ansökningsavgift krävs av institutionen.
  • Inkludera annan erforderlig innehåll såsom pass stora bilder, en uppsättning av fingeravtryck, en kopia av det intyg om fullgörande från din pre-licens kurs, en kopia av ditt körkort och bevis på uppehållstillstånd.
 3. 3
  Schemalägg ett test datum om ditt tillstånd kräver att du tar deras tentamen.
  • När du har skickat din ansökan, har du vanligtvis att vänta med att höra tillbaka från dem innan du kan schemalägga din provtillfället. Det kan ta allt från 45 90 dagar före du hör från dem.
 4. 4
  Ta och passerar statens tentamen.
  • När du har klarat testet, kommer institutionen skickar dig en kopia av din Borgen License.

Få arbeta

 1. 1
  Träna upp din nya karriär med generalagent för en borgen obligationer företag.
  • Många stater har bestämmelser om hur många människor som du kan arbeta med och vilken typ av arbete du kan göra inom det första året för att få din licens. Om du inte följer dessa regler eller om du inte fungerar alls, kan din borgen obligationer licensen återkallas.