Wko

Hur att starta din professionella brottningkarriär

Om du vill bli en professionell så här är en artikel som beskriver exakt vad du behöver göra.

Steg

Hur att starta din professionella brottningkarriär. Förbättra din kropp.
Hur att starta din professionella brottningkarriär. Förbättra din kropp.
 1. 1
  Förbättra din kropp. Du måste titta på vad du äter och starta ett träningsprogram. Inte bara kommer det att förbättra hur du ser ut, kommer det att försäkra dig också inte spränga (slut på andetag och börja väsande i mitten av ringen), och det i sig kommer att gå långt.
 2. 2
  Gå till brottning skolan. Att gå till brottning skolan hjälper dig att lära dig allt som du eventuellt behöver veta för att ha kompetens att komma in i ringen. Kom bara ihåg att Brottning form och Tyngdlyftning form är två helt olika saker. Bara lyfta vikter kommer inte att göra dig en yrkesmässig brottare så du måste gå till Wrestling School förutom att lyfta vikter. Den största cardio får du som en brottare är att vara i ringen.
 3. 3
  Läs böcker om hur man blir en professionell brottare. Ju fler böcker man läser desto mer kommer du att lyckas i ringen. Inte bara läsa det, tillämpa det.
 4. 4
  Ät en hälsosam kost. Ät en kost rik på protein, frukt och grönsaker så att du ser bra ut i din brottning växel och du kommer att bli en bättre brottare också. Undvik livsmedel som innehåller mycket socker och fett.
 5. 5
  Börja med brottning i en lokal liga. Du kommer inte att få betalt mycket i början men när dina färdigheter börja förbättra du börja tjäna mer pengar och föra in de stora pengarna. Det viktiga är att aldrig sluta försöka förbättra.

Tips

 • Har en annan karriär plan i åtanke ifall du inte gör det till wrestling. Många människor försöker göra det till wrestling men väldigt få människor gör det så bara se till att du har något annat i åtanke som du vill göra om du inte gör det till wrestling.
 • Försök att se annorlunda ut. Gå inte ut ser ut som Triple H, eller Jeff Hardy eller något annat stort namn, kommer du aldrig gå mycket långt sådär.
 • Hitta entré musik att passa din gimmick.
 • Prata med så många olika lokala brottare som möjligt och be dem om tips på hur du kan förbättra din i ringen färdigheter.
 • Se till att du vet och förstår att vara en professionell brottare är en mycket grov jobb och tar ett stort vägtull på din kropp. Varje brottare kommer att säga att göra en levande som en brottare är inte en bra sak.
 • När du får en chans att gå backstage på en brottning händelse, skaka hand med alla. Inte gör detta kommer att ses som en akt av respektlöshet.

Varningar

 • Se till att någon brottning skolan eller befordran du delta med fullt försäkrad.
 • Att vara en Wrestler är en mycket grov jobb och livsstil så att du verkligen kan bli stressad med schemat av wrestling.
 • Du kan inaktiveras permanent om du verkligen krossa din kropp i brottning ringen.
 • Brottare får ofta ont så du kanske har att spendera halva din karriär i läkarmottagningen.