Wko

Hur blir en sport advokat

Tycker du sport? Kan du förhandla fram ett avtal och arbetar med hög effekt, framgångsrika människor i svåra situationer där inte bara din karriär, men någon annans? Sedan överväga att arbeta som en sport advokat.

Steg

Hur blir en sport advokat. Självklart behöver du en juristexamen från de bästa lagen skola du kan komma in baserat på din grundutbildning akademiska meriter, ditt lag skola antagningsprov (LAST) poäng, och din ekonomi.
Hur blir en sport advokat. Självklart behöver du en juristexamen från de bästa lagen skola du kan komma in baserat på din grundutbildning akademiska meriter, ditt lag skola antagningsprov (LAST) poäng, och din ekonomi.
 1. 1
  Självklart behöver du en juristexamen från de bästa lagen skola du kan komma in baserat på din grundutbildning akademiska meriter, ditt lag skola antagningsprov (LAST) poäng, och din ekonomi.
 2. 2
  För att komma in juristlinjen, behöver du en fyraårig kandidatexamen. Det bästa är att du kan major i nästan vad som helst. Eftersom du är intresserad av sport lag, bör du ta några grundläggande företagsekonomiska kurser i bokföring, ekonomi och marknadsföring om möjligt. Tänk på att idrott är ett företag som allt annat och för att lyckas måste du ha en grundläggande förståelse för verksamheten slutet av saker. Varje college stora som innebär skrivande kommer också att vara till hjälp.
 3. 3
  Bygg upp referenser. Under grundutbildningen skolan eller din professionella karriär om du redan har examen, att tänka på människor som du kan ställa för att ge referenser för dig.
  • Lag skolor kommer att ha minst 3 referenser från personer som känner dig väl antingen som student på universitetet eller som anställd för att ge lagen skolan med en förklaring om vem du är som individ, dina styrkor, och prestationer.
 4. 4
  Under ditt sista år grundutbildning skolan, måste du ta LSAT - En standarized testet ger en poäng som lag skolor använder som ett riktmärke för att bestämma din potentiella förmåga att vara framgångsrik i lag.
 5. 5
  Betala pengar för att ta en LSAT förberedelser och översyn kurs. Betrakta det en investering i din framtid.
  • Året före det år du planerar att börja juristlinjen är mycket viktigt. Du tar den sista och börja välja potentiella lag skolor.
 6. 6
  Var realistisk om ditt val av lag skolor eftersom du vill sätta din bästa ansträngningar på att få till den bästa skolan du har råd.
 7. 7
  Överväga att ansöka om ett jobb som sekreterare eller kontorist på en advokatbyrå som specialiserat sig på sport lag eller en praktikplats med ett professionellt idrottslag eller organisation. Dessa företag och organisationer är i allmänhet i storstadsområden och kan vara lätt att hitta på internet med en kort sökning.
 8. 8
  Ta rätt kurser. Vissa lag skolor har särskilda kurser i idrott och underhållning lag. Tänk på att på dessa skolor om dina betyg, LSAT poäng, och ekonomi kommer att tillåta det.
 9. 9
  Bli inte avskräckt om du inte få godkänt i en prestigefylld skola med en sport lag fokus. Bara att ha en juristexamen och passerar en undersökning statlig bar kan vara tillräckligt för att öppna dörren för dig.
 10. 10
  Efter att ha tagit den grundläggande 1st årskontrakt naturligtvis överväga kurser Law School i skatt, affärsjuridik, sport och underhållning lag, och immaterialrätt.
 11. 11
  Gå sport Lawyers Association eller sport och underhållning lagutskottet i din lokala eller statliga advokatsamfundet medan juristlinjen. Delta så aktivt som möjligt genom att betjäna på kommittéer, skriva artiklar, eller vad de kommer att låta dig göra. Detta hjälper dig att möta människor i området, knyta kontakter och lära sig mer om vad du vill göra när du uppgraderar.
 12. 12
  Under din sommar raster, försöka få en praktikplats eller praktikplats med en sport advokatbyrå, ett styrande organ som NFL, eller sport-tv-nät, eller idrottslag.

Tips

 • Till exempel, måste du veta vad som krävs för att bli en topp amatör och professionell fotbollsspelare. Vilken typ av träning är inblandad? Vilka är de största high school och program college? Hur kan du upptäcka en framtida toppspelare eller coaching utsikter? Var hittar man normalt de bästa förutsättningarna? Vilka är de grundläggande villkoren i unionens avtal mellan NFL Players Association och ligan? Vilka är de vanliga villkoren för en NFL-spelare samtycke? Hur avgör ni vad en idrottares talang är värt? Hur kan du maximera en idrottares inkomst potential genom branding sin image genom produkt-kampanjer och licensavgifter? Hur strukturerar du en idrottsman intäkter och investeringar för att göra dem ekonomiskt stabilt när den tiden kommer då de inte längre kan tävla?
 • Att engagera sig i en sport lagutskottet i ett advokatsamfund eller Sports Lawyers Association medan juristlinjen kan inte nog understrykas. Ju fler människor i branschen som vet du när du uppgraderar och få din examen, desto bättre kommer du att bli när det blir dags att hitta ett jobb.
 • Du måste veta hur verksamheten slutet av din favoritsport är strukturerad på amatörnivå och professionell nivå.
 • Du måste veta mer än bara spelreglerna.
 • Oroa dig inte om du vill representera idrottare i en sport som du inte spelar eller inte är så bekant med.
 • Jurister är människor som är duktiga på att plocka isär saker för att se hur de fungerar. Bra advokater och människor som finna tillfredsställelse i att arbeta i lag få lära sig om saker som de inte redan vet om. Men om du spelat en sport som barn eller i college, har du ett försprång du kan använda till din fördel senare.
 • Sports lag är ett mycket konkurrensutsatt område. Var redo att arbeta dig till toppen med långa timmar, massor av potentiella motgångar, och genom att göra din egen lycka.
 • Du bör tänka på vad sport är mest tilltalande för dig och varför. Först tycker om sport du spelat eller följt när du var ung.
 • Om du skulle trivas för ett lag, skulle det vara på högskola eller professionell nivå? Om du arbetar för ett professionellt team, kan du lära dig om lönetak och hur laget får de bästa spelarna kan om budgeten det råd för talang.
 • Du måste ha en känsla för de statliga eller privata organ som reglerar idrotten.
 • Bestäm vilken aspekt av sport lag intresserar dig mest. Vill du företräder idrottare eller tränare? Vill du arbeta för ett konsumentvaruföretag som anställer idrottare att marknadsföra sina produkter? Vill du arbeta för ligan som NFL eller NBA? Vill du arbeta i etermedia partiet? Vill du arbeta i sport-avdelningen på ett stort universitet? Fråga dig själv bestämt vilken aspekt av sport retar dig mest och vad du kommer att vilja komma ur sängen varje dag att göra.
 • Låt oss säga att en av de sporter du tycker är professionell fotboll. Följande regler gäller för någon sport du kan vara intresserad, men vi kommer att använda pro fotboll som exempel.

Varningar

 • Det rättsliga området kan vara mycket krävande och stressigt. Ofta du arbetar långa timmar på snäva tidsramar i tryck fyllda situationer försöker uppfylla önskemål från andra människor på ett rättsligt bindande sätt som bäst uppnår de resultat de vill medan samtidigt minimera juridiska och finansiella risker för dem. Detta kan vara en känslig och frustrerande balansgång.
 • Law School kan vara extremt dyra och de flesta arbetstillfällen inom industrin kommer sannolikt att kräva flytt till ett större storstadsområde. Fundera på hur mycket du är villig att spendera och om du är villig att gå djupt i skuld för att uppfylla denna ambition.
 • Sport agenter måste ha förmåga att hitta spelare, vinna deras förtroende, och vara redo att släppa allt annat i sitt liv för att hjälpa en kund. Dess ett mycket konkurrensutsatt område.
 • Advokater arbetar ofta långa timmar redaktionella brev, kontrakt, förslag och lösa problem som orsakas av andra människor. Är du villig att alltid vara i en position av att behöva lösa andras problem?
 • Kan du sitta framför en dator i timmar utarbetande och åter utarbeta en 30 sida kontrakt och se till att du har skyddat din klients rättsliga intressen medan samtidigt noggrant dokumentera affären din klient nås med någon annan? Det kan vara svårt att göra, men du kommer att bli bättre med erfarenhet.
 • Många gånger, advokater måste råda sina kunder (oavsett om de är företagskunder eller personer) att äventyra deras önskemål och begär att få en affär klar. Som ett resultat, människor tenderar att ogillar advokater.