Wko

Hur att få bra betyg utan att vara en vet allt

Så, vill du bra betyg, men du också vill att folk ska tycka om dig. Det finns ett sätt att bli en topp student och förblir sval. Denna guide kommer att berätta hur.

Steg

Hur att få bra betyg utan att vara en vet allt. När du anländer till klassen, inte för sent eftersom det kan ilska dina lärare.
Hur att få bra betyg utan att vara en vet allt. När du anländer till klassen, inte för sent eftersom det kan ilska dina lärare.

Klassrum

 1. 1
  När du anländer till klassen, inte för sent eftersom det kan ilska dina lärare.
 2. 2
  Sitt i mitten av klassrummet. Detta gör du lite cool, eftersom sitter på baksidan inte kommer att hjälpa dig att koncentrera dig och sitter på framsidan gör att du ser ut som en kyss-up.
 3. 3
  Ta anteckningar, även om en anteckning kontroll inte kommer att hända. Även om det inte finns någon, bör du ändå skriva ner tillfälliga anteckningar, oftast bara några viktiga saker som läraren säger.
 4. 4
  Ställ frågor, det är inte dåligt att ställa frågor eftersom detta hjälper till att få bra betyg... Även då bör frågorna vara praktiskt, inte bara diskussioner med läraren.
 5. 5
  Bagatellisera någonting någon säger om din intelligens. Säger saker som "Jag har tur en hel del." Men överdriv inte, eftersom folk inte gillar det när någon som är klart över genomsnittet anspråk på att vara genomsnittet. Var godmodig om det och agera som om det inte är en riktigt viktig del av ditt liv, och du kommer att få genom.
 6. 6
  En sista sak - du kan hjälpa människor med skolan och inte vara en nörd. Folk kommer att uppskatta det.

Utanför klassrummet

 1. 1
  Aldrig skryta om dig själv.
 2. 2
  Prata inte om skolan. Någonsin.
 3. 3
  Gå ut, ha kul.
 4. 4
  Prata med människor, lära känna varandra.
 5. 5
  Säg inte dåliga saker för människor eftersom det bara gör det värre.

Läxor

 1. 1
  Ta din böcker hem. I en andra anteckningsbok, skriva ner bra anteckningar.
 2. 2
  Gör din hemläxa väl. Gör det rätt och slätt, inte lägga till några andra saker.
 3. 3
  Alltid avvara tid att göra dina läxor. Om du spelar spel eller kolla din e-post eller chatt meddelandehantering med dina vänner, se till att du bestämmer när du ska vara på och när du ska hoppa av (vara på datorn för om 30mins till 1h 30mins) annars kanske du inte kan göra din läxor och studier. Det kommer också att påverka din sociala tid med dina närmaste vänner.
 4. 4
  Så fort du kommer hem, gör dina läxor, kommer det förmodligen ta 10-15 minuter som mest att göra det så att du kan få resten av dagen för dig själv, eller ännu bättre, göra läxor när du stiger upp, men det kan göra det svårt att koncentrera sig.

Tips

 • Ha ett socialt liv samt att studera.
 • Studera "vet allt" är i skolan. Se till att du inte ser ut eller agerar som dem.
 • Gör din hemläxa väl, men inte så bra att det har att peka ut dig under lektionstid.
 • Försök att klä ganska normalt. Inte klä upp som en "vet allt" kille skulle.
 • Studera, men inte under skolan. Ta de böcker du behöver hem och studera när du får alla dina saker gjorda, företrädesvis på natten.
 • Var inte ivrig att räcka upp handen varje gång ställs en fråga!

Varningar

 • Låt inte lärare ta dig ner i klass och inte låta dem peka ut dig under klass (om inte det är en bra sak, då du låter dem göra det)!
 • Inte anteckningar och sitter på baksidan av klassen kan ha en negativ effekt på dina betyg. Ser coolt värt det?
 • Om du överdriva det, kan lärarna gillar inte dig, och du kan förlora lite respekt för att du beter dig som du inte vet någonting. Det är ännu värre än att faktiskt inte veta någonting.
 • Om du har massor av vänner, sedan gå till A: s och vara en "vet allt", eftersom dina vänner kommer att backa upp dig.