Wko

Hur att komma framåt i skolan

Komma framåt i skolan kan vara enkelt och snabbt. Ägna 15 minuter av tiden (eller fler) lägger upp snabbt. Gör en halvtimme extra varje dag i en månad, har du 10,5 timmar mer erfarenhet än dina kamrater.

Steg

Hur att komma framåt i skolan. Sätt in extra tid om du har lite ledig tid och du är verkligen uttråkad, läs vidare ett kapitel i kursboken.
Hur att komma framåt i skolan. Sätt in extra tid om du har lite ledig tid och du är verkligen uttråkad, läs vidare ett kapitel i kursboken.
 1. 1
  Ace tester lätt Skaffa en är på test är mycket enklare än du tror. Ett enkelt sätt att göra detta är att skapa studiehandledningar. Skapa en omfattande, mycket enkel studiehandledning. Slå upp definitionen / lösningar på Wikipedia, Yahoo Answers, och Ask Jeeves, även om du redan vet vad ordet betyder. Många av dessa webbplatser ger tydliga och enkla definitioner som är utformade så att vanliga människor kan förstå dem. Få en tydlig, korrekt och enkel definition för allt du behöver veta. Gå sedan tillbaka in i läroboken eller granska dina anteckningar. Det kommer att bli mycket lättare att förstå dem nu att du faktiskt vet vad allting betyder. Sedan kan du fortsätta arbeta på din studiehandledningen. Lägg till dina enkla definitioner tills de är upp till nivån för din klass. Bara skriva ner dem hjälper dig att komma ihåg dem, och du kan se tillbaka på dem senare. En 3 sida studiehandledning kan hjälpa en hel del och kan göras på under en timme. Om du delar dem med dina vänner, kan de dela deras nästa studiehandledning med dig. Att arbeta som ett team som verkligen kan hjälpa dig.
 2. 2
  Sätt in extra tid om du har lite ledig tid och du är verkligen uttråkad, läs vidare ett kapitel i kursboken. Gör några problem och när din klass kommer ikapp dig, kommer allt i detta kapitel vara lätt. Om du inte har en lärobok för en klass, vara nyfiken. Slå upp definitioner på nätet och leta efter lektioner som du tror kommer att komma upp.
 3. 3
  Använd dina resurser sparknotes är inte lika bra som att läsa boken, oftast. Men det kan hjälpa en hel del om du redan har läst kapitlet och sedan gå och läsa sammanfattningen på SparkNotes. De kommer att sammanfatta det och ge dig vikten. Om du har läst kapitlet, säger allt SparkNotes kommer att öka din kunskap om kapitlet. SparkNotes listar brukar bildspråk och teman, och du kan imponera på din lärare om du "hitta" en annan innebörd till ett kapitel.
 4. 4
  Gör din hemläxa effektivt en hel del läxor kan faktiskt göras i skolan: På bussen, under ett långt tal, eller medan du väntar på att klassen ska börja. Gör så mycket du kan i skolan så att du har tid hemma för att komma framåt eller bara umgås. Du kan inte gå vidare om du är stressad hela tiden, så försök att lämna utrymme för att bara göra ingenting.
 5. 5
  Använd en tankekarta ta 10 minuter att rita en tankekarta av varje kapitel du är klar. En av de bästa sättet att bemästra ett ämne är att ha en global och syntetiska visionen om det. Tankekarta kommer också att vara en snabb och ovärderlig resurs för att revidera innan tentor.
 6. 6
  Motiveras vilja lära eller bli upphetsad om ett ämne kan vara mycket svårt. Speciellt matte. Men massor av böcker och filmer kan göra dig mer intresserad av alla slags ämnen. Till exempel, filmen Live Free or Die Hard presenterade en hacker som stänger hela världen. Detta kan få dig något mer intresserade av dina datakurser. Du kan även bli intresserade av att hacka på egen hand. Boken Bringing Down the House är ca 6 MIT-studenter som använder sin matte kunskaper för att räkna kort och vinna enorma summor pengar på kasinon. Denna bok gjorde mig mer intresserad av matematik. Det låter fånigt, men filmer och böcker kan intressera dig även i de mest tråkiga klasserna.
 7. 7
  Arbetet systemet som alla organisationer, arbetar skolan genom fastställda processer och system. För att verkligen uppnå bra i skolan måste du bekanta dig med de system som används i din skola. För att uttrycka det enkelt måste du ta reda på exakt vad det är att din lärare förväntar sig av dig och sedan göra det. Det spelar ingen roll om du skriver absolut skit så länge det är vad läraren vill höra. Läraren kommer att släppa tips hela lektioner om vad de förväntar sig av dig, men det finns några enkla saker som du kan göra för att hjälpa till att driva dina betyg högre, alltid använda stavningskontroll och punktera ditt arbete korrekt, använda en synonymordbok för att ersätta vanliga ord med mera, ska vi säga "färgstarka" termer (det kan slå tillbaka men du måste se till att ordet du använder passar i vilket sammanhang du använder det helt eller annat du kommer att se dumt). Använd färg och humor i presentationer, kommer arbete som ser ut som om den har haft en del arbete lagt ned det brukar få lärare dregla. Du kan också be din lärare om extra hjälp, kommer de flesta av dem hoppa på chansen att hjälpa någon-en som ser ut som om de vill lära sig. Och sist men inte minst, alltid gå över call of duty, ta reda på vad läraren vill ha och sedan göra mer. Utan misslyckas du kommer att få bra betyg. Det handlar om att arbeta med systemet mina vänner.
 8. 8
  [Extra Klasser] Om du vill komma framåt en bra sak att göra är att ta extra lektioner för att få förutsättningar ur vägen eller att bara få fler valfria i innan du uppgraderar. De flesta skolor har bara 5 eller 6 klasser i en dag även om vissa skolor har så många som 7 eller 8, om du är i en skola som erbjuder fler klasser än det antal poäng du behöver för examen, dra nytta av det istället för att bara ta salen. Ett annat sätt är sommarskola, om du planerar att ta en klass i ett annat distrikt se till att du pratar med dig är kommunalråd för att se ditt distrikt kommer att acceptera kredit. Även sommarskolan är bra för dem i distrikt som tillåter vem som helst att ta sommarkurser, vissa distrikt tillåter endast kredit återhämtning barnen att ta kurser sommarskola. Om du är distriktet inte kommer att tillåta dig att ta kurser sommarskola eller om du har för mycket planerat i sommar prova online-kurser, dessa är ofta kostsamt även om de kommer att få dig den kredit du behöver / vill ha. När du söker på nätet gymnasiet kurser kontrollera du ackrediteringen, om de inte är ackrediterade klassen inte betyder någonting och du kommer inte få kredit för det. Och alltid kolla med din kommunalråd innan du registrerar dig för extra lektioner.

Tips

 • Du kommer bara att få så mycket som din ger. Om du inte lägger någon ansträngning för att komma framåt, då du kommer att hamna tillbaka där du började.
 • Kom ihåg att ju mer du komma framåt, de bättre högskolor du kommer att delta vilket innebär en bättre övergripande utbildning och framtid.
 • Läsa, lösa pussel, och även spela spel som Bejeweled eller Brain Age förbättrar hjärnans förmåga.
 • Gör väl nu, i stället för senare. Går bra i högstadiet innebär att du kommer att tas i AP (Avancerad placering) klasser i gymnasiet. Detta innebär att du kommer att kunna tjäna mer poäng.
 • Extra kredit är ett annat sätt att komma framåt. Om din lärare har det, sedan ta upp det, även om du tror att du inte behöver det. Din klass kan bara bli bättre.
 • Att vara smartare kanske inte betyda att vara den mest populära personen i din klass eller skola. Vem bryr sig? Ingen kommer att minnas sånt under 20 år. Det viktiga är vad du har lärt dig och hur du använder det i ditt dagliga liv.
 • Oroa dig inte om folk kallar dig en "nörd" eller en "lärare husdjur". De är avundsjuka på dig.

Varningar

 • Om det är någon som förlöjligar dig, ignorera dem. I det långa loppet kommer du att vara mer framgångsrika arbete på en högre betalt jobb när de kommer förmodligen att arbeta på ett McDonalds.
 • Det finns absolut inget fel med att vara smart eller försöker komma framåt. Andra kommer att önska att de hade tänkt att jobba så hårt som du i det långa loppet.
 • Se upp för avundsjuka förlorarna, eftersom de kommer att försöka få dig att må dåligt över att vara smart.