Wko

Hur man ställer in en kampanj team

Så, äntligen fick du nominerad att vara en kandidat i ett val. Chansen finns, du vet att en person inte vinna ett val. Så, måste du sätta ihop en stark kampanj team. Här är hur!

Steg

Hur man ställer in en kampanj team. Montera följande nyckelaktörer i din kampanj laget.
Hur man ställer in en kampanj team. Montera följande nyckelaktörer i din kampanj laget.
 1. 1
  Montera följande nyckelaktörer i din kampanj laget:
  • Campaign Manager: Kampanjen manager är en viktig del av en kampanj laget. De bör ha en stark organisation kompetens, fungerar bra under press och vara beredd att säga nej till människor, inklusive kandidaten. De kommer att utveckla politiken och presentera det för er. De måste vara beredd att arbeta hårt, ibland i en grupp, andra gånger ensam. Är mycket sällskaplig och känna massor av människor i ridningen skadar inte heller.
  • Officiell agent: I Kanada och USA du är enligt lag skyldiga att ha en "agent" eller "kassör" eller "ekonomiskt regissör." Du måste lita på den här personen med ditt liv. Tja, okej, åtminstone dina pengar. Alla som har arbetat på mer än en kampanj eller har politiskt kunniga kan berätta otaliga skräckhistorier om en agent. De är ansvariga för att samla in donationer, ber om donationer, betala alla räkningar, hålla reda på kampanjen kontot, tillstånd monetära rörelser och viktigast, i slutet av kampanjen, arkivering alla finansiella poster med valet byrå. Denna person måste ha fantastiska matematiska färdigheter. Det är mycket rekommenderas att du anlita en professionell, om du har råd.
  • Val / poll koordinator: Detta är den person som kommer att anställa de granskare, kontrollörer, drivrutiner, etc. Dessutom bör de se till att människor är registrerade för att rösta, för att undvika långa väntetider på stämningen dagen. Denna person bör ha tålamod och vara villig att köra runt rider en hel del, särskilt på valdagen.
  • Personlig assistent och Scheduler: Den perfekta personen för denna position kommer att ha känt den kandidat och arbetade med honom för längs tid, eftersom de kommer att vara tillsammans under hela kampanjen. Det är upp till den personen att göra kandidaterna agendan, se till att den följs, bära sin portfölj och mobiltelefon, har mat på hand för honom och bara se över alla välbefinnande kandidaten.
  • Media relationer: Denna person kommer att ha kampanjen producerade annonser, skriver kampanjen litteratur, schema intervjuer med reportrar, skriva pressmeddelanden och hantera eventuella andra frågor som kan komma upp med media. Denna person bör vara karismatisk och att kunna tänka på sina fötter. Vara kvickt skadar inte heller.
  • Juridisk rådgivare: En annan position som du juridiskt skyldiga att fylla, men inte så ofta, är juridisk rådgivare. Typiskt denna person är en advokat som också stöder din fest. De kommer att ge dig råd om de val byråer lagar och förordningar.
  • Registrera Koordinator: En svår uppgift, särskilt i en stor ridning, skyltar måste göras, lämnade, fast och tas ned. Någon med en hel del tid och tålamod bör fylla denna viktiga roll.

Tips

 • Har massor av samordnarna som inte nämns ovan, såsom "telefon samordnare, merchandise samordnare, etc.
 • Även om du inte behöver betala någon av dem, är typiskt ett tips i slutet av kampanjen en trevlig gest.
 • Ofta ert parti kommer att ha utbildningar för dessa människor.
 • Den officiella agentens jobb blir svårt att fylla. Chansen är att du behöver en ny varje kampanj, såvida du hyra en.
 • Visa din tacksamhet till dem, genom att skicka ett kort ut efter kampanjen.
 • Alltid vara artig mot arbetarna.

Varningar

 • Du vill inte ha en back stabber på din kampanj team, se dessa människor är lojala.
 • Se till att de är alla juridiska.