Wko

Hur man överlever pledgeship i ett broderskap

Denna artikel kommer att visa dig hur man överlever som pant för ett broderskap.

Steg

Hur man överlever pledgeship i ett broderskap. Vet att pledgeship skiljer sig från högskola till högskola och från broderskap till broderskap.
Hur man överlever pledgeship i ett broderskap. Vet att pledgeship skiljer sig från högskola till högskola och från broderskap till broderskap.
 1. 1
  Vet att pledgeship skiljer sig från högskola till högskola och från broderskap till broderskap. Du kanske har vänner som verkar som om de kan göra vad du vill, medan du inte kan göra någonting.
 2. 2
  Gå med i ett brödraskap. Häng inte något bara för att det är populärt, men inte gå med en som är känd för att vara "dåliga."
 3. 3
  Träffa dina nya löfte bröder. Var snäll mot dem. Dessa kommer att vara de bästa vänner i ditt liv. De kommer att vara de enda personer som du umgås med under hela din pledgeship, så du vill vara vän med dem.
 4. 4
  Lär husets historia. Det kommer att göra ditt liv mycket enklare. Att veta historien är oerhört viktigt. Vet grundandet datum, grundare och var de kommer ifrån. Vet första invigda. dessa är några exempel men vet allt.
 5. 5
  Offra inte något för skolan. Skolan kommer alltid först. Om du upptäcker att din broderskap gör det omöjligt att göra bra betyg, och sedan sluta.
 6. 6
  Sluta inte bara för pantsättning, själv, är svårt. Ge inte upp!
 7. 7
  Bli en! Att bli ett med ditt löfte klass är den viktigaste delen. Det finns oftast ingen bestämd löptid pledgeship. Att bli en kommer att göra livet lättare.
 8. 8
  Känn ditt löfte bros, vet var de kommer ifrån, deras stora, sina drömmar, sina vanor, vet allt om dem.

Tips

 • Bli vän med så många bröder som möjligt också. Dess svårare att haze en vän än någon du knappt känner.
 • Om en aktiv frågar du vem det värsta löfte är, själv säger.
 • Hela poängen med pledgeship är att få dig att uppskatta broderskap och allt vad det kan göra för dig.
 • Ge inte de aktiva en anledning att hata dig. Om de ber dig att göra något, bara göra det. Vanligtvis aktiva kommer inte att be dig att göra något alltför dumt eftersom de vet hur det är att vara ett löfte.
 • Stick inte ut från mängden. Var inte en suck-up, men inte vara en slacker.

Varningar

 • Aldrig göra något farligt eller dumt. Ofta när bröderna ber dig att göra något som går över gränsen för vad är säkra eller normal, de är inte seriöst. Dess Ok att säga nej i dessa situationer.
 • Låt inte någon tvinga dig att dricka mer än du kan hantera. Folk kommer att ha mer respekt för dig om du vet när du ska säga när.