Wko

Hur man låtsas att arbeta på jobbet

Trött på att slösa bort ditt liv på, men inte för att ta emot en lönecheck? Önskar du inte arbetar? Tja, om du är lat och du vill låtsas att du arbetar på jobbet, då denna artikel är för dig!

Steg

Hur man låtsas att arbeta på jobbet. Alltid vara på kontoret under arbetstid.
Hur man låtsas att arbeta på jobbet. Alltid vara på kontoret under arbetstid.
 1. 1
  Alltid vara på kontoret under arbetstid. Alltid verkar fungera och mycket koncentrerat.
  • Dont sitta sysslolös under en lång tid. Prova att söka koncentrerad, och flytta runt från tid till att se ut som du tänker.
  • Om en kollega kommer att besöka din labb börja arbeta mer kraftfullt.
  • Gör ljud tangentbord att skriva då och då så att det låter som om du arbetar. Också titta efter ljud mus rullning som kan blåsa ditt omslag.
  • Håll en seriös, nyfiken och fokuserad ansiktsuttryck, så det verkar du koncentrerar sig på arbetet. När umgås hålla ett sorgset ansikte så att folk vet att du har problem. Ryckningar dina ögonbryn regelbundet kan hjälpa!
 2. 2
  Förvara inte ditt skrivbord alltför ren. Håll ditt kontor, t.ex. skrivbordet yta, i ordning, men ändå ge en illusion av hårt arbete genom att innehålla papper, dokument, öppna pärmar, ordböcker, arbetsböcker uppdrag rapporter etc.
 3. 3
  Håll din skärm privat. Placera bildskärmen på ett sådant läge som bara du kan se dess innehåll eller i ett läge som ger dig precis tillräckligt med tid för att avsluta vad du gör och fortsätta arbeta, när någon passerar eller går in i ditt kontor.
 4. 4
  Ta djupa andetag. Andas djupt och högt och andas ut med samma volym, det visar den stress som du uthärda.
 5. 5
  Ställ frågor. Fråga din kollega frågor om arbete, och tänka ut några viktiga klingande frågor att be din chef om ditt arbete.
 6. 6
  Bär hörlurarna om du planerar att lyssna för att titta på video eller spela spel. Detta kommer att göra det ser ut som du lyssnar på musik medan du arbetar och motivera dig själv.
 7. 7
  Stanna relevant. Alltid umgås med dina kollegor och medarbetare, vilket gör det verkar som om du är en del av laget eller i ett värre scenario, kommer de inte säga upp dig.
 8. 8
  Ta regelbundna pauser. Du skulle inte hoppa pauser om du faktiskt arbetar, så att inte hoppa över dem när du låtsas jobba.

Tips

 • Var medveten om din chef och närliggande kollegor scheman. Detta gör att du kan planera ditt bedrägeri för effektivt, till exempel, om du vet att din handledare kommer att gå genom ditt skrivbord vid en given tidpunkt, kan du vidta lämpliga åtgärder för att arbeta i det ögonblicket.
 • När du åker till din semester, växla skrivbordet tillbaka till ditt arbete eller e-post, ifall någon ser eller du chefen kontrollerar vad du har gjort!
 • Bär läsglasögon för att få dig att se inte misstänksam. Gör en poker face för att få dig att se seriöst på ditt arbete.

Varningar

 • Minns konsekvenserna av att inte göra ditt arbete. Om du misslyckas med att vända i ett viktigt uppdrag, kommer du att bli tillrättavisad, degraderas, eller ens sparken!
 • Om ditt företag övervakar din dator eller Internet-användning kommer bedrägeri inte gå obemärkt förbi för länge.