Wko

Hur man lämnar en anställningsintervju på ett sätt som ökar dina chanser att lyckas

Många gånger intervjuare har sett kandidaterna lämnar intervjun rummet nedslagen. De vet inte det, men en intervjuare kan se det i deras ansikten och intervjuaren oftast vet hur de mår. De vet att de kunde ha sagt något eller annat för att förbättra sina chanser att lyckas. Medan de inte kan börja tillbaka igen finns det några anställningsintervju tips här för att hjälpa dig att återfå ditt självförtroende.

Steg

Hur man lämnar en anställningsintervju på ett sätt som ökar dina chanser att lyckas. Få efterbehandling och lämnar av en intervju korrekt.
Hur man lämnar en anställningsintervju på ett sätt som ökar dina chanser att lyckas. Få efterbehandling och lämnar av en intervju korrekt.
 1. 1
  Få efterbehandling och lämnar av en intervju korrekt. Det är viktigt att sökande lämnar intervjun rum i en positiv sinnesstämning. Medan de vet att de kunde ha sagt något eller annat för att förbättra sina chanser att lyckas, kan de börja inte tillbaka igen och hur man beter sig i ansiktet av motgångar kan återspeglas i intervjuarens slutliga beslut.
 2. 2
  Veta när det är färdigt. Det kan tyckas självklart, men du kommer att veta när intervjun är över när intervjuaren berättar att de har ingått intervjun.
 3. 3
  Visa vad du går för. Här har du möjlighet att behålla samma balans och kontroll som när du började intervjun. Om du erbjuds intervjuare handen änden med en fast, säker handslag (se till att du inte greppa för hårt) och en självsäker leende. Även om du känner att du kunde ha förbättrats på vissa aspekter av intervjun, kan en självsäker exit gå en lång väg att rädda intervjun för dig. Oavsett om du tror det eller inte kommer du att förmedla detta förtroende till intervjuaren och du kommer att lämna ett positivt bestående intryck.
 4. 4
  Förbli professionella, kom ihåg att jobbet är inte din förrän du har blivit erbjuden tjänsten och undertecknade din retur kopia av kontraktet! Tacka intervjuaren för den tid som de har gett till dig, säga adjö på ett vänligt sätt och lämna rummet.
 5. 5
  Lämna intervjun som om det var en absolut succé. Oavsett om du känner att intervjun var en framgång eller inte, är det viktigt att du lägger det helt ur ditt sinne när du lämnar rummet och bara reflektera över din prestation vid ett senare tillfälle. Många kandidater gör detta. När du sysselsätta dig för mycket på vad du sa eller kunde ha sagt att det kan ha en destruktiv inverkan på några anställningsintervjuer du kan ha i framtiden. Åtminstone bör du vara säker på att det har gett dig en enorm upplevelse för nästa. Liksom alla intervjuer, måste du förbereda på exakt samma sätt för ytterligare intervjuer att följa.
 6. 6
  Reflektera över din prestation och lära av det. Det föreslås att du går tillbaka och reflektera över intervjun några dagar senare för att bestämma hur du utfört på dagen. Kör över de särskilda områden där du känner att du nämnde fel sak, gav ett ofullständigt svar eller det fanns saker du önskat att du hade sagt men utelämnat.
 7. 7
  Oroa dig inte om din prestation till den grad att slå dig själv. Många människor gör detta efter intervjun och i onödan slå sig upp och över analysera varje aspekt av vad som sades, eller vad var det inte. Kom ihåg att du kan ha nämnt flera giltiga, relevanta punkter och slå på de viktigaste acceptabla svar och det är de positiva aspekter som du bör uppehålla oss vid. Bara ta en del av de pluspoäng för din intervju, till exempel hur väl du förberett din intervjuteknik, positiva svar du levererade och hur du kan förbättra i framtiden. Genom att göra detta du har reflekterat detta på papper och ser till att du inte glömmer dessa aspekter för eventuella framtida intervjuer.

Tips

 • Lär av misstag, skriva ner dem och hålla på att förbättra.
 • Reflektera över din intervju en dag eller två efter att ha lämnat - inte innan.
 • Behåll ditt självförtroende att lämna ett bestående intryck.
 • Förbli professionell.
 • Kvar redo och i kontroll.