Wko

Hur man gör en sprite komisk

Älvor är pixel karaktärer oftast från spel som Sonic och Mario. Sprite serier är webb-serier som använder dator sprites, ofta tagna från dessa spel, i underhållningssyfte. Fast inte mycket populära, dessa serier är roliga att göra och visa kreativitet i människor. Om du är intresserad, här är hur du kan göra en sprite komisk.

Steg

Hur man gör en sprite komisk. Tänk på vilka tecken du ska använda.
Hur man gör en sprite komisk. Tänk på vilka tecken du ska använda.

Brainstorming

 1. 1
  Tänk på vilka tecken du ska använda. Ska du göra din egen eller använda någon annans? Vad innebär kommer du att använda?
 2. 2
  Försök att bygga en tomt baserad runt dina karaktärer, samt en allmänna tonen. Är din komisk tragedi, komedi eller något annat?
 3. 3
  Tänk på vad bakgrunder du ska använda för dina serier. Du kan göra din egen bakgrund, eller använda en pre-made man, såsom en från ett videospel. Vad rekvisita ska du sätta i bakgrunden? Tänk om prop (s) kommer att vara i den komiska att ge en god uppfattning om perspektiv.

Skapa din komiska

 1. 1
  Öppna upp ett ritprogram och sätta sprite blad på det med hjälp av kopiera / klistra in. (Om du har mer än ett ark upprepa detta steg för var och en.) Eller, om du sparat bladet (s) på din hårddisk, bara öppna filen. Sedan öppna upp ett annat ritprogram och utöka arbetsytan tills det är den storlek du vill ha.
 2. 2
  Gör en skaplig storlek låda stor nog att placera din bakgrund och klistra bakgrunden från arket till denna ritprogram. Klistra sedan in de viktiga saker, som marken, och bakgrunden föremål, såsom träd och byggnader.
 3. 3
  Efter allt för inställningen är på plats, tid för karaktärerna. Kopiera / klistra in dina tecken i rutan, men kom ihåg att ha "rita ogenomskinlig" på eller du kommer att ha dessa oönskade vita rutor, som noterar ställning, pose, och avstånd. Om du vill, kan du kombinera två tillsammans för en extremt rolig pose!
 4. 4
  Därefter kommer den bästa delen. Med hjälp av verktyget textrutan på Paint, typ vilken karaktär kommer att säga i situationen. Se till att hålla det klokt. Ett tecken på brand skulle inte säga "jag är kall." Se också till att ha ett fält inte i vägen för något viktigt och har boxen alla en färg, helst vitt
 5. 5
  Upprepa ovanstående steg för att skapa en komisk tills du har den komiska gjort.
 6. 6
  Gör ett mellanslag längst ner och lägg ner den komiska namn, ditt namn för kredit, och för att ge kredit till de människor som gjorde sprites. Om du inte gör det, och den ursprungliga spriter som redigerat / sprited från grunden tecknet du använder, förväntar fyrverkerier.
 7. 7
  Det finns många sprite komiska webbplatser och om du inte kan hitta en viss karaktär från en plats bara skriva in det på Google och du kommer att hitta en.

Varningar

 • Kopiera inte idéer från andra. Det är oförskämt, och kommer att skada dig när det gäller att få fans.
 • Känn din publik, och vet dina karaktärer. Om du gör en berättelse för barn med Sonic tecken, ingen vill se Knuckles och Tails hurtling svordomar på varandra.
 • Den # 1 dödsorsaken för serier är tomrum. Försök att inte lämna ett tomt utrymme för det distraherar läsaren och det ser oprofessionellt.
 • Ta inte andra icke-rippade (som i, redigeras eller från scratch) sprite ark utan att ge kredit i ditt komiska.
 • Var medveten om att ju längre du gör din komisk, desto större chans att läsaren kommer att bli distraherad eller uttråkad. Åtta till tolv paneler är allmänt accepterat som en bra längd, även om det finns bra enda panel där ute, liksom hela boken comics längd.

Saker du behöver

 • Ett ritprogram
 • Sprite Sheet (er)
 • Vissa kreativitet