Wko

Hur får man bra betyg utan ansträngning

Att få bra betyg kräver massor av studier... eller hur?

Att studera hårt är verkligen viktigt, men samtidigt måste du njuta av saker att frigöra din stress.

Steg

Hur får man bra betyg utan ansträngning. Sitt i främre raden i klassen.
Hur får man bra betyg utan ansträngning. Sitt i främre raden i klassen.
 1. 1
  Sitt i främre raden i klassen. Det kommer att få dig att verka intresserad. Detta kommer också att göra dig mer fokuserad.
 2. 2
  Svara på en fråga när chansen dyker upp. Ge inte efter för vad-om-jag-fel attityd... Det är bättre att försöka.
 3. 3
  Fokusera på den del läraren säger till. Det är uppenbart att du lyssnar och att du är villig att arbeta hårt för att nå dina mål. När du gör ett uppdrag, kolla betygskriterierna (eller rubrik) två gånger. Ibland är det bara en extra sak som ändrar en klass från B till A. Till exempel: Man skriver om hur mycket hundar hatas. Betygskriterierna listor "För att få ett A måste du diskutera ämnet från ett annat perspektiv." Enkelt att komma ihåg att i skrift varför hundar är bra kan vara hela skillnaden mellan en B och en A papper.
 4. 4
  Få en bra mängd sömn varje natt. Du kommer bli förvånad över hur mycket lättare du kan fokusera och absorbera vad du lär dig när du är utvilad.
 5. 5
  Var uppmärksam på andra människors frågor. Svaret på deras fråga kan vara viktig.
 6. 6
  Ta bra anteckningar. Om du gör, kan du enkelt granska dem för ett test eller frågesport och gör det test / quiz på ett kick! Du kan göra anteckningar genom att skriva ner viktiga saker som läraren säger, och genom att skriva ner vad din lärare säger efter "Detta är viktigt," eller "Det här kommer att vara på testet."

Tips

 • Bygg en positiv attityd. Det bidrar till att se fram emot ett test. Tänk, jag kommer att göra bra på detta test inte jag kommer att misslyckas testet för säker.
 • Var noga med att studera för tester, och försök att inte lämna det till sista minuten.
 • Tester är oftast en stor del av dina betyg. Granska 5-10 minuter varje dag och informationen kommer att hålla fast ditt huvud!
 • När du skriver uppsatser, inte skriva på något i läroboken. Det tar dig mindre än en minut för att leta upp lite extra information eller Wikipedia och det kommer att göra dig så mycket ljusare.
 • Om din lärare räcker dig dina tester tillbaka, inte papperskorgen dem. Istället hålla dem för slutprov eller midterms.

Varningar

 • Kom ihåg att endast perfekt övning ger färdighet. Inte studera fel fakta!
 • Obs: Att sätta ansträngning har visat att faktiskt höja betygen! Kom ihåg att ingen kommer alltid att få frågan rätt eller kommer att vara perfekt, syftar de bara högt och jobba hårt. Så om du får bra betyg, då får du bara dem eftersom du är en hård arbetare!
 • Håll dina saker organiserade, vill du inte bli knockad ett brev klass bara för att du förlorat uppdrag.
 • Alltid sätta mål och försöka göra ditt bästa och arbeta hårt!
 • Aldrig någonsin fuska, brukar det ta dig någonstans. Istället tar upp i ditt sinne, och nästa gång du studerar för ett test, memorera vad du inte kan få rätt tidigare.
 • Bara för att du får ett C på ett papper betyder inte att du ska ge upp, bara prova lite hårdare. Övning ger färdighet, och studera kan verkligen göra en skillnad i dina betyg!
 • Kom ihåg att du aldrig ska slösa din tid! Var fokuserad!
 • När du använder Wikipedia kontrollera du info två gånger eftersom Wikipedia kan redigeras av alla som har en dator och internet.
 • Försök inte att pressa dig själv för mycket eller arbeta hårdare än du borde. Ta baby steg. Arbeta lite hårdare än förra gången, och du kommer så småningom att bli nummer ett i klassen!