Wko

Hur man spelar med barnen medan barnpassning

Att hålla barnen underhöll kan vara ett heltidsjobb. Om du tar hand om någon annans barn och vet inte deras intressen, kan denna handledning ge dig några idéer för att göra tiden roligt för er båda.

Steg

Hur man spelar med barnen medan barnpassning. Säg vilka aktiviteter / spel / leksaker du har för dem.
Hur man spelar med barnen medan barnpassning. Säg vilka aktiviteter / spel / leksaker du har för dem.
 1. 1
  Säg vilka aktiviteter / spel / leksaker du har för dem. Fråga dem vad de vill göra först, eller om de vill göra något annat. Det finns ingen anledning att tvinga ett barn att göra en viss aktivitet, om de redan har sitt att tänka på något.

Leksaker

 1. 1
  När barnen inte vet vad de vill göra, be dem att visa dig sina leksaker. Kanske tillsammans du kan hitta något roligt att göra.
 2. 2
  Har barnet plocka upp varje leksak som de har och berätta lite om det. Detta kan påskynda processen att hitta rätt leksak att leka med och även om det inte gör det, kommer det åtminstone att döda lite tid och hålla barnet från att bli uttråkad efter ett tag. Du kanske upptäcker att barnet vill att du ska spela också, men bli inte förolämpad eller förvånad om de hittar leksaken de behöver och glömmer du det helt.
 3. 3
  Se till att städa upp! Ingen förälder tycker om att komma hem till en enda röra, och om du inte städa upp, kommer de förmodligen tro att du inte är ansvarig. För att göra processen att sanera roligare, göra ett spel av plocka upp leksaker.

Saker att komma ihåg och roliga aktiviteter

 1. 1
  Kom ihåg att bilden du projicerar. Detta är ett jobb och föräldrarna är din arbetsgivare. Bär kläder som är blygsam, ren och lämplig för den verksamhet du kommer att göra med barnen.
 2. 2
  Om barnen är rädda för monster, ta en sprayflaska och fyll med vatten. Berätta ungen att det är en speciell spray som kommer shoo bort monstren och få barnet att spruta vatten över rummet. Se till att vattenflaskan inställningen är på dimma. Om du inte kan använda sprayflaska av någon anledning, ta lite glitter med dig till barnvakt jobb och hävdar att det är pixie damm och om du strö den över deras favorit uppstoppade djur / docka / leksak, då den uppstoppade djur / docka / leksak håller alla monster borta. Bara se till att du städar glittret när du stänka på den uppstoppade djur / docka / leksak.
 3. 3
  Ha en aktivitet där barnet kan bygga något och sedan förstöra den. Till exempel, bygga ut något av mjuka block eller små kvadratiska svampar och låt dem riva det. Du kan också få dem att bygga upp något ur Playdough och sedan låta dem krossa den. Du kommer att hålla barnen glada i timmar spelar sådär.

Spel

 1. 1
  Ställ regler innan du spelar ett spel. Om du spelar utanför, se till att alla barnen leker endast i utsedda spelyta (deras bakgård, en säker park osv) och så långt bort från alla gator som möjligt. Om du spelar in, se till att inga barn går utanför, att de spelar säkert och inte leka farligt (att sätta ett mynt i ett eluttag om de spelar telefonkiosk till exempel) och att de hålla sig borta från alla de tabu rum, såsom föräldrarnas rum. Om du spelar med ett barn yngre än fyra, stanna med barnet / barnen hela tiden medan du spelar spelet (särskilt om barnet är yngre än fyra), och vara medveten om var barnet / barnen är Hela tiden du barnpassning.
 2. 2
  Få dem att göra ett skit för dig att titta. Detta är en bra sak att få dem att planera medan du förbereder lunchen, eller ändra en bebis blöja, eller sätta en liten en till säng. De flesta barn tycker verkligen det här! Se till att även om pjäsen är oerhört tråkigt, ser ut som du har roligt att titta på skit! Merparten av tiden, men barnen komma med några stora pjäser. Innan du lämnar barnen ensamma, göra klart att de bara kan hålla sig till ett visst område (som lekrum eller ett sovrum) så att de inte är ute efter prop idéer i andra rum och som bör hindra barnen från att komma in i partier av bus.
 3. 3
  Spela frysa dans! Turas om att vara den person som ansvarar för musiken, och stänga av musiken på och av. När den är avstängd, sluta. När det kommer tillbaka på, dans! Du kan också spela detta spel genom att bara flytta runt, om du inte vill dansa.
 4. 4
  Spela statyer. Välj en person att vara "det". Alla andra rör sig runt (dansa, hoppa, eller bara gå) och när "det", säger "statyer!" alla fryser i vilken position de befann sig i (om någons arm är upp, stannar upp, eller om någon är i ett driftläge, de stanna i den positionen). "Det" går runt att försöka göra en person efter den andra skratta eller flytta. Den som skrattar först är "det" nästa!
 5. 5
  Spela sardiner. Sardiner är motsatsen till hide-and-go-söka. "IT" gömmer sig i ett utrymme stort nog alla barn som leker att dölja, medan resten av barnen räknas. När alla är klara räknar alla ser för "Det". När någon hittar "det", gå de honom / henne gömd. Den sista person som finner "Den" är "det" nästa! "Det" eller inte, kommer de att ha kul!
  • Om du spelar med ett barn 4 år eller yngre, alltid ha barnet med dig. Om du eller ditt barn är "Det", har barnet dölja med dig. När du letar efter "det", ser med det lilla barnet.
 6. 6
  Spela snigeln spelet. Med hjälp av några trottoaren krita, göra en snigel form på marken (snigeln huvudet är tillval). Ge varje spelare en annan färg krita. Den första spelaren tar pinne eller liten sten och kastar den på en kvadrat av snigel. Denna spelare går därefter på samtliga av kvadraterna på snigeln börjar vid snigelns huvud och går runt tills de kommer in i mitten av snigelns kropp, men spelaren hoppar över torget med stick / rock på det. Om spelaren steg på alla rutor utan att tappa balansen och utan att gå på en linje, får hon att skriva den första bokstaven i hennes namn i någon av de rutor som hon väljer. Sedan dess nästa spelares tur, först nu som spelaren har att hoppa över torget med rock / stick i den och även torget med den första spelarens första i det. Varje gång en spelare blir runt hela snigel utan att gå på torget med pinne i det, utan att gå på en linje, och utan att kliva i rutor med sina motståndares initialer, de får välja en ruta för att sätta deras initialt i. Spelarna är tillåtet att kliva i rutor som har sin första, men inte i rutor som har en motståndare är initialt. Spelet fortsätter tills alla kvadraterna är fyllda upp. Den spelare med de mest mängd rutor fyllts med hennes första segrar.
  • Plats: Utanför, på en uppfart (eller någon öppen plats där krita du använder kan spolas bort av regnet Inte på en veranda eller liknande plats..)
  • För att göra spelet lite enklare, ändra reglerna så att en person kan skriva sin första initial i en kvadrat om de gör det runt snigeln utan att förlora sin balans och utan att trampa på en fyrkant med en motståndares initialt. Detta är stället för utan att förlora sin balans, utan att trampa på en fyrkant med en motståndares initialt, och utan att trampa på en linje.
 7. 7
  Skapa en meny för en restaurang, food court, eller glass butik. Gör något på datorn eller bara prydligt göra en hand. Gör falska pengar och ge lika mycket till varje barn. När du spelar spelet, frågar barnen vad de vill "äta / dricka", hur mycket de vill, och så vidare. Sedan turas vara Ice Cream Man!
 8. 8
  Spela pappa / mamma. Har ett barn gå till kudde eller stol i mitten av rummet och blundar. Alla andra går till mitten av rummet och alla säga tillsammans "inte vaknar pappa (eller mamma om spelaren är en flicka)!" När de skriker alla spelarna gå runt "Pappa / Mamma" i en cirkel inte göra ett ljud. När "pappa / mamma" hör någon gör ett ljud, han / hon säger "Bring föra föra" då han / hon räknar till 5 högt. När "pappa / mamma" börjar säga "ta ta ta", de andra barnen alla kör sina kuddar runt i rummet och låtsas sova. När "pappa / mamma" görs räknar till 5 han / hon öppnar sina ögon för att se om någon fortfarande körs på en kudde eller inte ser ut som de sover. Om någon inte gör vad han eller hon borde göra ("sovande" på en kudde) sedan "Pappa / Mamma" kallar deras namn och de är den nya "pappa / mamma".
 9. 9
  Spela rymdskepp. Välj ett bord att spela med. Få under bordet och låtsas att det är ditt rymdskepp. När du kommer ut från rymdskeppet, låtsas att du kom ut på Planet Dance, och att alla är en professionell dansare. Gå sedan tillbaka i skeppet och gå någon annanstans som Jump planet (få alla att hoppa runt), Laugh planet (alla måste skratta non-stop) och så vidare. Få varje barn att turas väljer en planet att gå till. Detta kan vara ett riktigt roligt spel.
 10. 10
  Organisera en rolig konst aktivitet. Låt varje barn som du har barnvakt gå ut på gården och plocka sin favorit blad (på grund av detta steg, fungerar denna verksamhet bäst i höst). Ta färgpennor och papper och sätta bladet under papperet. Sedan lätt använda kanten av en färgad penna för att rita över bladet, tills mönstret av blad visar. Sedan skär bladen ut och limma dem på en bit papper! Titta på alla de vackra bladen!
 11. 11
  När du spelar spel se till att spelen är rätt åldersgräns eller att de inte har någon åldersgräns. Du vill inte de yngre barnen inte göra något medan de äldre barnen är engagerade i sina spel eller vice versa. Prova att spela spel / göra aktiviteter som bingo eller ens färgning eftersom dessa verksamheter är lämpliga för alla åldrar.

Tips

 • Sock Wars är ett bra val för barn 4 och uppåt. Man får strumpor, sedan gömma från varandra och kasta strumpor på varandra igen. Det är skitkul, men inte alla föräldrar kommer att vara okej med det och det skapar en stor röra så städa upp och fråga föräldrarna först.
 • Införliva bilderböcker i din barnvakt erfarenhet. Barn har ofta favoritböcker sitter rätt på sin bokhylla. Be barnet att visa er några av sina favorit böcker och sedan mysa upp tillsammans och har en bra session bok läsning. Det är också bra att ta med egna böcker för att infoga en liten variation i barnets behandling rutin. Du kanske vill få lite barndom favoriter som du inte har kunnat del, eller du kanske besöka biblioteket och plocka upp några bra historier.
 • Försök och ha kul med barnen. Chansen finns, om du har kul, de ska ha kul också!
 • En bra barnvakt vet att om du barnvakt på kvällen en godnattsaga är nästan alltid obligatoriskt. Ta med din egen bok eller besöka biblioteket och plocka upp några bra godnattsagor.
 • Lätt kittla barnen om de börjar att bli uttråkad. De flesta små barn älskar att bli kittlade, men om barnet visar något obehag när du kittlar dem, sluta omedelbart.
 • Låt dem göra vad de vill göra, även om det är att spela ett spel som Star Wars. Kontrollera också att du spelar det tillsammans med dem!
 • Om vädret är fint och det är en säker, inhägnat område utomhus, och om det är okej med föräldrarna, låt barnet springa runt utanför. Kom bara ihåg att utanför spelet kräver ständig tillsyn.
 • Om du barnpassning på natten och barnen är smarta nog att de ska försöka stanna upp senare då deras läggdags genom att säga saker som, "Jag behöver lite vatten," "Jag behöver gå på pottan" eller "Läs mig en berättelse. " Få dem att sätta sin PJ på och slutföra sina godnattrutiner väl innan sängen. Men inte få barn att gå till sängs tidigt eftersom om du gör en unge går till sängs tidigt och de vet det, kommer de inte att vara nöjd med dig, och det betyder att du inte får hyras igen.
 • Du får mer med och vissa kritor än du kommer med bara ett vänligt ord.

Varningar

 • Aldrig straffa ett barn genom att slå dem. Det är bäst att inte straffa dem alls eftersom du är bara där för att ha kul, men om kid (s) är verkligen agerar upp, en tid ut i 5-10 minuter räcker. Längre och de kommer förmodligen vara ganska missnöjd med dig.
 • Om föräldrarna kommer hem i ett tillstånd där de inte kan ta hand om ett barn, inte lämna dem ensamma med barnen. Ring dina föräldrar så att de kan komma att hjälpa dig och aldrig låta barnens föräldrar köra dig hem om du tror att de har druckit.
 • Aldrig hänvisa till ett barns medicin som "godis". Detta kan bara leda till problem och barnet kan äta mer än vad som är hälsosamt.
 • Om barnet / barnen är yngre än 4, hålla dem borta från permanenta markörer som den starka lukten kan vara giftiga eller irriterande.
 • Lämna aldrig barnen du barnpassning obevakad.
 • Se upp för små föremål / leksaker som små barn kan ha svårt att svälja.
 • Om du spelar socka krig se till att det är inte saker som lätt kan slås ned och brutna. The kid föräldrar kommer inte att vara för glad.
 • Om ett barn är rädd för att göra något eller inte gillar det spelet eller mat, gör inte dem göra det, spela det, eller äta den. De har sina skäl.
 • Fråga dem om föräldrarnas politik för disciplinering och leka med barnen. Vissa föräldrar har satt regler för straff som tidslängden för time out eller vilka typer av straff (time outs, ta bort privilegier) du ska använda.

Saker du behöver

 • Leksaker (okänd lämpligt)
 • Spel
 • Böcker
 • Strumpor (valfritt) (de kommer förmodligen ha lite)
 • Mini First Aid Kit (i fall)
 • Målarböcker (valfritt) (Fungerar för alla åldersgrupper)
 • Lämpliga filmer (valfritt)
 • Spare kläder i händelse av ett utsläpp (de kommer förmodligen ha lite)