Wko

Hur man skriver en rolig personlig annons

Enstaka människor över hela världen använder personliga annonser för att hitta en betydande andra. Många väljer att skriva en rolig personlig annons som hjälper sina annonser sticker ut från resten och accentuera det faktum att de har en känsla för humor. Skriva en rolig personlig annons innebär att skriva en uppseendeväckande rubrik, vara ärlig om dina egna kvaliteter och de av den person du söker, med okonventionella exempel, välja ditt foto noggrant, och se till att din annons är välskrivet. Läs följande steg för att lära sig att skriva en rolig personlig annons.

Steg

Hur man skriver en rolig personlig annons. Skriv en uppseendeväckande rubrik.
Hur man skriver en rolig personlig annons. Skriv en uppseendeväckande rubrik.

Skriva din egen personliga annons

 1. 1
  Skriv en uppseendeväckande rubrik.
  • Använd ordet "du" i rubriken. Genom att ta itu med den andra personen direkt, du engagerande redan honom eller henne i en konversation.
  • Använd en fråga. Återigen, griper detta den andra personen mer än någon annan typ av straff.
  • Statligt något som faller utanför området för en normal personlig annons. Istället för att ange ditt kön och ålder, statlig något anekdotiska, oväntade, eller ens chockerande, såsom, "Trettio-någonting kvinna med hjälm söker mannen med Harley Davidson. Snälla svara med foto av Harley Davidson." Läsa något oväntat i en personlig annons kan framkalla ett skratt från läsaren.
  • Fråga något av läsaren som kräver användning av fantasi, som, "Tänk dig att du och jag på vår 50: e bröllopsdag, dansa med våra barnvagnar." Bildspråk, speciellt roligt bildspråk skapar en minnesvärd annons att läsaren är mer sannolikt att behålla och driva än en tråkig annons.
 2. 2
  Var ärlig om dina egenskaper och de av den person du söker.
  • Riktiga människor har verkliga quirks, vanor och fel, men många människor är inte ofta ärlig om dem. Att vara väldigt ärlig om dina mindre attraktiva egenskaper kan vara rolig och bedårande.
  • Samtidigt, om du tror att du kan skrämmas av dejta en supermodell eller rockstjärna, säger så. De flesta människor är inte attraktiva, förmögen, framgångsrik och rolig på samma gång, så det kommer att skapa en rolig effekt om du anger att du skulle vilja hitta vad någon är mindre attraktiva egenskaper är, till exempel, "Jag skulle älska att ta reda på om du fnysa när du skrattar. "
 3. 3
  Använd ärliga eller okonventionella exempel att framkalla en rolig respons.
  • Personliga annonser är ofta mycket allmänt. Använda mycket specifika exempel kan vara otroligt roligt. Till exempel, om du njuta av god mat och är lite överviktig, kan du skriva något i stil med, "Foodie söker dålig kock för ändamål viktminskning."
 4. 4
  Välj din bild noggrant. Självklart, om du är väldigt attraktiv, kanske du bara vill använda ett fotografi som visar dina funktioner till din fördel.
  • För alla andra, kanske du vill överväga att använda ett fotografi som kontrasterar eller förstärker budskapet om din personliga annons i utefter. Till exempel, om du påstår dig vara extremt allvarliga i din rubrik, kan du skapa en rolig effekt genom att visa en bild av dig själv i en Halloween-kostym, eller om du säger att du älskar böcker, ta en bild av dig själv som sitter i mitten av pålar av böcker.
 5. 5
  Se till att din annons är välskrivet. Om du försöker göra en punkt genom att använda grammatiskt felaktiga fraser och felstavade ord, se till att din annons är välskrivet. Bevis läsa det för stavfel och grammatiska fel och se till att använda ett tydligt, koncist språk.