Wko

Hur du startar din egen tidning

Har du alltid drömma om att publicera en egen tidning? I den här guiden får du lära dig allt du behöver veta och förstå för att starta en tidning och köra det med framgång.

Steg

Hur du startar din egen tidning. Definiera ditt innehåll.
Hur du startar din egen tidning. Definiera ditt innehåll.

Bygg din publikation

 1. 1
  Brainstorm. Innan du börjar bygga din publicering imperium, måste du skapa något. Om du inte redan har gjort det, sitta ner med en pålitlig vän och börja bolla idéer med varandra, och se vad som kommer fram:
  • Vad kommer att vara ämnet för din tidning? Fokusera på saker du älskar och känner väl, oavsett om det är sport, mode, datorer, eller sociala nätverk. Skapa ett magasin baserat på dina passioner kommer att hamna mer engagerande, relevant och användbar för dina läsare än ett ämne du inte har någon relation med.
  • Vem är din målgrupp? Detta kommer att hjälpa dig att fokusera på dina möjligheter. Till exempel, om ditt ämne är mode, kommer din demografiska ha en enorm inverkan på stil och innehåll för din tidning, samt potentiella annonsintäkter. Om din målgrupp är tonårsflickor / pojkar, till exempel, kommer du närmar skrivandet, innehåll, även logotyp och färgschema mycket annorlunda än vad du skulle göra om du riktar män över 40, eller könsneutralt 20-somethings.
 2. 2
  Definiera ditt innehåll. Det kommer att ta tid, ansträngning och pengar för att få folk intresserade av att läsa din tidning. Se till att du kan hålla dem när de väl har kommit genom att nå människor som har ett fortsatt behov.
  • Till exempel, överväga att köpa ett hem. Det finns tre grupper av människor som kunde nås med en tidning: köparen, säljaren och fastighetsmäklaren. Men av dessa tre grupper, har endast en potential att bli en återkommande kund, och det är fastighetsmäklaren. Såvida du riktar investering köpare och säljare-som egentligen är en helt annan marknad-din bästa målgruppen för återkommande kunder blir fastighetsmäklaren.
 3. 3
  Nå ut. För att göra varje företagsprojekt en framgång, måste du vara ute interagera med ett brett spektrum av människor-människor som kommer att göra din tidskrift framgångsrik.
  • Inflytelserika personer i din marknad är mycket viktigt att veta och engagera. Till exempel, om du skapar en tidning för klättrare, kommer du vill träffa de bästa klättrare, kreatörer innehåll, och andra stjärnor i den himlavalvet. Det kan vara att de inte gör någonting mer än att berätta för sina vänner, "Hej, det finns en rad nya mag som kommer ut i ett par månader," eller så kan de säga, "Hej, det finns en rad nya mag kommer ut i ett par månader, och jag skulle älska att göra en spread på din resa till Smith Rocks. " Hursomhelst, du är en vinnare.
  • Personer med erfarenhet av start och finansiering av affärsprojekt, och människor i den grafiska industrin. Prata med din bank, din advokat, skrivare, skapare hemsida, någon som kanske har en mängd kunskap och erfarenheter som berör ditt företag är bra att veta.
 4. 4
  Skapa en affärsplan. Detta kommer att hjälpa dig att definiera vad du ska göra, och planera för framtiden. Du kommer att behöva utveckla hårda siffror för intäkter, förstå konkurrensen, och kodifiera dina behov så att du alltid vet vad du gör, även när du inte!
  • Du kommer också att behöva en affärsplan när du närmar dig de människor som kommer att finansiera ditt företag. De är mycket mer benägna att investera i ditt företag när de ser att du har investerat tid och ansträngning själv.
 5. 5
  Bygga ett lag. När du har gått igenom processen att definiera din tidning och vilken grupp av människor kommer det att servern kommer du vill sätta ihop ett litet team av människor som kan skapa den visionen. Du kanske frestas att tänka, "jag kan göra allt, mig själv." Fall inte i den fällan.
  • Det tar en hel del tid att skriva alla artiklar. Det tar mer tid att fotografera eller källa och redigera bilder. Det tar ännu mer tid att göra layout, annonsförsäljning, hantera tryckprocessen, försäljning, distribution och kundsupport. Var och en av dessa discipliner kräver sina egna nivåer av expertis. Om du planerar att publicera en kopia var 6 månader, skulle det vara klokt att bygga en personal på denna punkt.
 6. 6
  Personal klokt. Tänk på följande roller som du vill ha täckt:
  • Management. Det är mest troligt att din primära roll, men du kommer säkert att delta i andra roller också. Du kommer att övervaka allt, gör de böcker, sök finansiering, hitta skrivare, med mera.
  • Skriva och redigera. Alla de fina och kvicka ord, artiklar, även sidnummer och innehållsförteckning måste alla skrivas och redigeras. Betoning på redigering.
  • Grafisk formgivare. Hur ser tidningen ut? Återigen, olika marknader behöver olika design metoder, och folk kommer att reagera därefter. Tänk på skillnaden mellan, till exempel, Wired och The New Yorker. Wired gjort sitt varumärke med dag-glöd färger, skär layout kant sidan, och djärv användning av blanktecken. Det vädjade till geekdom som inget annat på den tiden. Nu överväga The New Yorker, med det är snett, pastell konst, kvicka cartoons, och sondering artiklar, allt insvept i traditionella typsnitt och sidlayout.
  • Publikation manager. Somebodies fick vara ute sourcing tryckerier, kostnader papper, göra stickprovskontroller, korrektur, och att vara kontaktperson för allt att göra med muttrar och skruvar av publicering.
  • Försäljningschef. Samtliga dessa annonser måste komma någonstans ifrån, eftersom det är där en hel del av intäkterna kommer att komma från-speciellt i början, när du ger bort kopior så fort du kan. Efter att ha någon som arbetar som intäkter varje dag kommer att göra en enorm skillnad på din vinst.
  • Marknadschef. Även om du bygger det, kommer de inte att komma om de inte vet om det. En marknadschef kommer att sprida ordet, få din tidning placeras på kiosker, bokhandlar, hus distribution och mer. Din Marketing Manager kommer också att veta vad konkurrenterna gör-vad som finns i deras presskit, och vilka kampanjer de kör och hur de blir framgångsrika-och sedan göra det bättre!
 7. 7
  Planera din första fråga. Gör prototyper av layout, använd "Lorem ipsum" text för att fylla i de tomma platserna, släpp i bilderna från internet som platshållare-något som gör att du kan visualisera och planera din första fråga är bra.
  • Beväpnad med detta, kommer era skribenter och formgivare vet vad för att skapa, din marknadsföring och försäljning människor kommer att veta vad man ska sälja, och dina publicering människor kommer att kunna börja prissättning ut saker och få anbud.
  • Medan de gör detta, grov-planera nästa 6 publikationer. Det är lätt att komma igång, men tidsfristerna i förlagsbranschen komma snabbt. Om du verkligen förberedd, kommer du att ha den andra tidningen redo att avsluta så fort den första är ut genom dörren.
 8. 8
  Starta en hemsida. När du är på väg att lansera din tidning, sätta upp en webbplats. Det behöver inte vara genomarbetade, åtminstone inte till en början, men det kommer att ge människor en plats att se teasers till din publikation och innehållet innan de köper den. Det ska också vara en plats där du kan ha en aktiv community forum för återkoppling och kommentarer-ovärderligt om du vill växa in i en framgångsrik publicering.
 9. 9
  Bygg din tidning. Nu när du har ditt team på plats, fastare utformning upp, och kreatörer redo att skapa, göra din första fråga. Du kommer oundvikligen kinks att arbeta, men det enda sättet att veta det är att göra det. Det blir en process som du aldrig kommer att glömma, men i slutet av det, kommer du att ha en tidning!

Epilog

 1. 1
  Uppmärksam. Din första fråga kommer att vara en otrolig lärande upplevelse, och en berusande ögonblick, men det är bara början. När folk börjar läsa den, och annonsörer ser det i tryck, får du utan tvekan feedback. Var uppmärksam på det.
  • Har de älskar innehållet, men hatar layouten? Ta reda på varför de hatar det. Det kan vara en perfekt layout för en annan demografisk, men inte din. Innan du går att förändra saker mot sin vilja, analysera för-och nackdelar.
  • Är det rätt pris? Folk klagar ofta om priset på saker som de köper, men det viktigaste här är "gjorde de köper?" Om du får mycket feedback säga, "Det såg trevligt, men det var för mycket, jag köper inte det," du kanske måste justera dina nummer. Det kan bara justera dina förväntningar, eller det kan innebära att sälja fler annonser i stället för att ta ut mer per fråga.
  • Också hålla koll på vad du gör rätt. Kampanjer som arbetar-behålla dem. Kolumner som fick lysande recensioner-göra mer i den stilen. Det lilla pratsam slit avsnitt av kvicka kommentarer om området? De älskade det? Feature det! Det viktiga är att uppmärksamma och reagera, både på vad som gick fel, och vad som gick rätt.
 2. 2
  Håll finjustering. Alltid hålla koll på siffrorna, om vad som fungerar och vad som inte. Din marknad kommer att förändras, tiderna förändras, och vad ditt ämne är, kommer att bli föremål för goda tider och dåliga tider. Ligg steget före i spelet genom att veta din valda bransch intimt, och du kommer att göra bra. Lycka till!

Tips

 • Var realistisk, men behöver inte vara pessimistisk. Efter allt, starta en tidning är en enkel blandning av affärsstrategier och kreativitet. Få det rätt, och heck, har du fått pengarna. Få det fel, och du har en stor erfarenhet.
 • Inte lyssna på alla nejsägare. Om du verkligen tror att du har en bra idé, och vad som krävs, håll dig till dina övertygelser.
 • Förstå några viktiga fakta om att lansera en tidning. Av hundra tidningar som lanseras, överlever bara ett magasin faktiskt en tvåårsperiod:
  • Varje dag hundratals människor börjar ett nytt magasin över hela världen. Läs statistiken i ditt eget land, och du kommer bli chockad av att se hur många nya titlar som är ute på ställningar varje enskild månad.
  • I genomsnitt över hela världen, för varje 100 tidningar som lanseras med ett nytt förlag, mindre än 30 tidningstitlar överlever de första sex månaderna, och mindre än 10 tidningstitlar komma förbi ett år.
  • Endast 2 tidningar komma förbi ett och ett halvt år, och slutligen bara en tidskrift överlever två års siffra.
 • Förstå att "överleva" betyder inte tidningen gör tillräckligt med pengar för att köpa flotta bilar och herrgårdar för dig själv. Det betyder bokstavligen "överleva". Göra hundratusentals dollar är ett annat ämne helt. Men på ett positivt, ett fåtal av dessa nylanserade tidningar gör en massa pengar, så du har fortfarande en chans.
 • Var förberedd och vara proaktiv. Planera framåt för eventuella svårigheter kommer att hjälpa dig om någon av dem kommer att passera. Istället för att vara bakåtsträvande, kommer du att kunna träffa dem med en plan.