Wko

Hur man ska möta andra tonåringar på en kryssning

Trött på att se pappa spade ner kall räkor på buffén? Önskar mamma skulle sluta påpeka hur vacker varje inslag av fartyget är? Vill umgås med folk i din egen ålder? Här är några tips från en veteran cruiser.

Steg

Hur man ska möta andra tonåringar på en kryssning. Visa upp vid första teen orientering möte.
Hur man ska möta andra tonåringar på en kryssning. Visa upp vid första teen orientering möte.
 1. 1
  Visa upp vid första teen orientering möte. Om din kryssning vänder sig till tonåringar och familjer, bör det finnas en utsedd teen hak där detta sker. Sikta på att vara där några minuter sen för att undvika att bli den enda där, men se till att du har en idé om var kaféet ligger. Klä lättsinnigt och bekvämt.
 2. 2
  Tänk på att kryssningar inte följer samma sociala regler som high school. Du måste göra dig att stå ut. Ta en halv sekunds paus genom dörren utan att titta alltför desperat, och om du vill vara subtil och undvika att se ut som en enstöring, är nu en bra tid att ta ut din mobiltelefon eller iPod och låtsas text eller fiol med det. Nonchalant omfattning folkmassan tills du ser en grupp som verkar kul. Undvik att välja den lugna, nervös, och, i ärlighetens namn, tråkig grupp genom hörnet eftersom du kommer att accepteras lätt - detta nederlag poängen med en kryssning, för att ha kul! Din ideala grupp bör vara:
  • en blandning av killar och tjejer
  • prata med varandra
  • en hel del (åtminstone mer än tre) av människor
 3. 3
  Ta en närmare titt. Är det någon som verkar vara ledare? Generellt skulle detta vara en kaxig kille som chattar upp alla i gruppen och hålla liv i samtalet. Gå över och presentera dig själv, se till att du gör ögonkontakt med ledaren (men inte stirra! Gör dig inte ser ut som ett missfoster!) Gör en semi leende som når ögonen och tala tydligt men självsäkert och nonchalant fråga om du kan gå med dem. Det är viktigt att titta på hela gruppen, men fokusera på ledaren. Detta kommer att underblåsa hans ego (bara lite) och ge honom en omedelbar positivt intryck av dig. OBS: För killar, bör detta tonas ner lite. Vara lite mindre blyg-killarna kan dra av lite mer attityd.
 4. 4
  Chansen finns, kommer gruppen att låta dig gå med dem. När du har infört själv, sitta (OBS: Flickor, om du bär en kjol / klänning, vara medveten om detta!) Och fråga namnen på dem som sitter närmast dig och presentera dig, leende och göra ögonkontakt. Troligtvis, vid denna tidpunkt ledare kommer grilla dig att känna dig lite. Försök att göra dina svar ganska kort, men intelligent. Om du har någon jetlag och inte kunna dra bort något kvickt för tillfället, åtminstone försöka låta trevlig.
 5. 5
  Kom ihåg, du är nu en del av gruppen och du bör betrakta dig själv thusly. Var inte rädd för att bli vänligt snabbt, du kan även få goodnight kramar från den första dagen. Dock bör din vänlighet vara rent platonisk med minimal flirta. Bli inte alltför klängig eller obehagligt - ingen gillar en stalker. Försök också att inte ljuga (särskilt om du har ett syskon med dig!) Detta har en vana av totalt bita dig i bakre änden senare.
 6. 6
  Se till att du visar upp vid planerade tidpunkter överenskommits i gruppen och försöka göra dig tillgänglig. Om du tänker på många utflykter, kan detta vara svårare, men det finns alltid nattliga aktiviteter. Några roliga saker att göra (beroende på ditt skepp) är att gå ut och dansa under teen timmar, gå garvning, åka skridskor och träffade poolen.
 7. 7
  Om du har blivit ganska goda vänner med din kryssning grupp, då den sista dagen du kanske vill utbyta e-post eller Facebook-adresser med varandra. Du kan sedan tagga dem på alla awesome bilder du tog med en viskning på öppet hav:)

Tips

 • Antalet en regel av klänning är känn dig själv. Klänning i något häftigt, men bekväma. Det finns inget sätt en pojkflicka kan fejka förtroende för klackar och en mini. Arbeta med din stil, inte mot den. Man skulle inte gå fel för att läsa några andra Googles om skönhet och stil för att få lite idéer. Under tiden, här är några tips:
  • Pojkar: Bestäm din stil. Är du mer artsy eller jock-y?
   • Om du är lite mer kreativ, prova mörka jeans eller mörka byxor last som når nedanför knäet, med en vanlig v-ringad t-shirt och en flanell nedtryckt. Vissa skor som låg överst converse eller godis-färgade smyger skulle vara ganska coolt. I grund och botten, underskattade hoodies och grafiska tees slutföra denna look
   • Om du är mer atletisk, är chansen att du har några tees skollaget du kan bära (förmodligen inte jerseys men-du är här för att slappna av, inte mål sparka field). Du kan gå för all-europeiska Hollister-esque look med tees, jeans bootcut, shorts last (Återigen, under knät!) Och några löpare-Lacoste dem stil, inte faktiska utbildare. Förresten, om du bär låga bästa löpare, ankel strumpor är ett måste för att undvika turist-socks look. Vissa skal eller läder halsband skulle vara coolt. Bara se till att dina kläder är mindre om etiketten och mer om hur väl de passar dig-kanske be en väninna (med stil!) För hennes kompetens.
  • Flickor: Chansen finns, har du förmodligen en ganska definierad stil redan.
   • Ändra inte hela din stil för denna semester. Comfort = Förtroende
   • Som sagt, var inte rädd för att slå upp det bara lite. Hur hugg som grafisk utslagsplats i din denim kjol och lägga en sval bälte? En solklänning får en uppdatering för kvällen med en söt kofta över det med några klackar-och du är middagen klar.
   • Klär inte alltför experimentellt första dagen-men har lite flare. Observera flickor vars stil du gillar bäst och införliva det i ditt eget.
   • Det finns mycket som talar för naturlig makeup. Om du vill att kanten upp det lite, kan du använda en annan eyeliner färg sparsamt på nedre vattenlinjen.
   • Bikinis borde egentligen vara större än prislappen de kom med.
   • Bär inte något alltför korta eller avslöjande, men det är som sommar (om du inte är på en Alaskan kryssning. Då är du på egen hand!) Bryt ut jeansshorts, blåsig tees och söta träns.
   • Tillbehör är dina bästa vänner. Men, som vänner, om du har för många med dig på en gång, övermanna de dig.
   • Kläder bör vara temperaturen lämplig. Oavsett hur rökning du ser i dessa högklackade pleather stövlar, är den karibiska inte plats att visa dem.

Varningar

 • Ibland utflykter gör det omöjligt att umgås med dina nya knoppar. Inte gnälla om detta. Allvarligt, "Urgh, jag måste gå till denna roliga och dyra en gång i livet upplevelse med mina föräldrar, ve mig!" är bara patetiskt.
 • Tillbringa tid med din familj. De kanske inte vet hur man skickar en text, men om de tog dig på denna kryssning, de förväntar sig att se dig. Om dina föräldrar är starkt antyda om en aktivitet eller måltid de vill att du ska gå med dem för, enas och försöka agera glad och inte tjurig när du går. Familj tid är att vänta.
 • Ship hela utegångsförbud för minderåriga är i allmänhet i kraft. Detta är vanligtvis runt 00:00 till 01:00 på morgonen. Dina föräldrar kanske vill ställa en utegångsförbud för dig också. Om deras utegångsförbud är radikalt orättvis (t.ex. 09:00 när du är 14), använd en logisk, intelligent argument att bära ner dem. Gå inte pull-a-utbrott rutt, eftersom det fungerar sällan. Utegångsförbudet tid du behöver kanske låter sent att föräldrar, och det är, men många av de aktiviteter inte startar förrän sent. Bara se till att du får till sängs tidigare om du har en tidig avstigning nästa morgon.
 • Se upp för eventuella rankor som vill lei'd på ett sätt som inte har något att göra med blommor. Dessa människor är inte vem du ska umgås med
 • Gör ingenting du inte är bekväm med att bli accepterad. Respektera dig själv, och folk kommer att respektera dig.

Saker du behöver

 • viss kunskap om populärkultur att ge utrett eg. SNL sketcher, topp fyrtio konstnärer
 • Sommar kläder
 • Baddräkter
 • En snodd hjälper till att bära ditt passerkort när du är ute. Du kan få ett hål i ditt kort vid purser skrivbord
 • Cool solglasögon, t.ex. Wayfarers eller flygare.