Wko

Hur man gör bagage lättare att upptäcka

Custom Made Phosphorescent Signs - Gör ditt företag sticker ut från alla andra

Business tecken är en av de viktigaste marknadsföringsmetoder för någon affär affärer. Skylten informerar potentiella kunder långt mer än ditt namn * sin stil även levererar undermedvetna meddelanden om vilken typ av produkt eller tjänst du erbjuder, kvaliteten på ditt företag och mycket mer. Om du verkligen vill skapa ett uttalande om ditt företag, skräddarsydd neon indikationer är fortfarande det mest lämpliga alternativet, erbjuder total flexibilitet och ett obegränsat utbud av variationer för ditt tecken.

Neon slangar kan utformas i någon form samt design, reproducera logotyper, punctuational ut etiketterna eller kommunikation, med hjälp av ett antal olika färger för att skapa en attraktiv tecken som representerar ditt företag. Eftersom signalen görs på beställning för dig att det kommer att stå ut från var och en av de vanliga ljusskyltar nära dig, dra in nya kunder och förbipasserande.

Ett varningens ord: du vill att din nuvarande skräddarsydda rostfria skyltar att sticka ut på grund av kvalitet, utseende och känsla och mycket bra design - det sänder ett budskap om kvalitet i verksamheten. Undvik billiga ger på skräddarsydda neonskylt, som du vanligtvis får vad du betalar för. En prisvärd ser, dåligt utformade indikation är mer planering att göra potentiella kunder hålla sig borta och kommer att återspegla dåligt på ditt företag, precis som den handmålade skylt på någon saknade bit pressboard skulle göra.

Leta efter skickliga beslutsfattare neonskylt med en meritlista. Inför beställa ditt tecken, begära referenser via företag lokalt. Gå och kolla in skyltar som de har gjort och bedömer dem alla på sin attraktionskraft och design. Fråga verksamhetsutövaren hur väl den särskilda tecken har gjort för dem.

Kvalitet neonskylt beslutsfattare bör kunna hjälpa dig design och stil ett tecken som kommer att kommunicera för ditt företag på ett effektivt sätt. De kommer att veta hur man använder olika färger och typsnitt för att förmedla atmosfären och stämningen i butiken - vill du att den ska se moderna och banbrytande eller retro, tidlös eller framåt ser, aktiv och förekommande eller fredlig och fredligt? Dessa stämningar kan tolkas med en bra neon designer.

Neonskyltar tenderar att vara mer av en konstform jämfört med alla andra upplysta skyltar. Glaset pontonerna formas och produceras för hand, vilket är varför det är så viktigt att gå för god kvalitet och kära. Det innebär också att den skräddarsydda neonskylt skulle ha varit en engångsföreteelse stycke, bekräftade inte dupliceras av något av de andra tillverkarna i din gata, så att du verkligen kommer att stå över mängden och stanna omedelbart identifierbar till potentiella kunder.

Steg

Hur man gör bagage lättare att upptäcka. Skriv ut och laminera dina egna bagage taggar.
Hur man gör bagage lättare att upptäcka. Skriv ut och laminera dina egna bagage taggar.
 1. 1
  Skriv ut och laminera dina egna bagage taggar. Du kan köpa billig ID gör kit på nätet som ger dig möjlighet att skriva ut ditt eget ID-kort av storleken och laminat dem.
  • När du designa och skriva ut dem på datorn, använd en påse laminator att laminera bagage tag kortet och använda en hålslagare för att slå ett rent hål genom kortet.
  • Fäst bagaget ID-kort för ditt bagage med band eller snöre.
  • Med denna metod kan ge ditt bagage en mycket professionell och rent utseende, eller kan du anpassa den med digitala bilder.
  • En billig ID tryckning och laminering kit fungerar bra för detta ändamål.
 2. 2
  Knyt en färgglad, tjocka band till din resväska. Detta är ganska vanligt, men, så se till att ditt band sticker ut i mängden! Alternativt kan du använda en bit tyg. Oavsett vilken väg du går, se till att bandet eller tyget sitter fast ordentligt på handtaget så att den inte ramlar av, och gör det inte så lång tid att den kan fastna på något (som ett transportband).
  • Kontrollera tyg butiker och leta i rabatt behållare för djupa rabatter rester av tyg eller band. Leta efter ljusa färger, metalliska tyger eller band, osv
  • Använd en gammal halsduk eller titta på sparsamhet butiker eller kärl rabatt för ljusa halsdukar. Försök att hitta något super billigt eller använda något som du inte har något emot att gå vilse eller skadas under transporten. Halsduk med hackor eller fläckar är oftast djupt diskonteras eftersom de är svåra att rengöra.
  • Använd flera band. Titta extra tygband eller återvinna band från presentförpackningar. Om du hittar färgglada band, kan du fläta ihop flera olika färger för att ge dig ett tjockt band som är lättare att se. Var inte rädd att lägga långa remsor av olika andra tyger skurna i bandliknande remsor. Kom ihåg att använda längre stycken sedan fläta kommer att förkorta den
  • Köp ett paket av färgglada bandanas. Titta på rea ställningar kring helgdagar för mindre vanliga (än röd eller blå) färgerna. Påsken kan erbjuda mer pastellfärgade alternativ.
  • Återvinn en gammal t-shirt. Kasta inte bort en färgglad skjorta på grund av en fläck eller tår. Skär botten i stora 4 "-6" remsor och använda dessa för att knyta till ditt bagage handtag. Du kan även färga remsor från vita t-shirts till en ljus rosa eller lila färg. Använd dina tie-dye färdigheter för att skapa en en av ett slag markör för din väska. Detta är ett utmärkt sätt att få lite användning av skjortor som är för små eller de fria skjortor som ges bort som marknadsföringsverktyg. Ofta dessa fria skjortor är av låg kvalitet tyg eller udda färger, är detta ett bra sätt att använda sig av dem.
 3. 3
  Bind en neon paracord till handtaget. Använd en kobra söm eller Turk huvud knut.
 4. 4
  Använd färgglada buntband.
 5. 5
  Sätt tejp på den. Färgad tejp fungerar bäst.
 6. 6
  Iron fläckar på bagaget. Denna metod fungerar bäst om du dekorera flera sidor så att du kan känna igen din väska från alla vinklar. Den wackier och mer färgglad, desto mer igenkännbar.
 7. 7
  Sprayfärg ditt bagage.
 8. 8
  Wrap ett bagage remmen runt din resväska och få den extra fördelen av att hålla dina grejer tillsammans om dragkedjan sönder.
 9. 9
  Skapa större och ljusare än normalt bagage taggar. Dessa kan skapas med färgat papper, bilder du hittar på nätet, och andra förnödenheter hantverk. Har dem laminerade på ditt lokala kontor leverans butik eller tryckeri.
  • Detta är ett stort projekt för barnen. Uppmuntra dem att färga med ljusa markörer på en sida av taggarna.
  • Skriv ditt namn och mobilnummer på den motsatta sidan av etiketten.
  • Har flera laminerade på ett ark och skär isär dem med en sax. Lämna ca 1/2 "av laminat runt taggen.
  • Slå ett hål i toppen av etiketten, genom laminatet och använda en buntband eller en sko sträng att fästa till din bagage.

Tips

 • Dekorera ditt bagage när du har tid, inte vänta tills morgonen innan du avvika för din resa.
 • Använd flera bagage-taggar, knytas till olika ställen. Taggar kan oavsiktligt bryts av av bagage hanterare.
 • Bagage tags med ditt foto är användbara i länder med andra språk eller alfabet.

Varningar

 • Använd inte etiketter som tyder något annat. Till exempel, inga taggar som säger "Dynamite", speciellt i ett främmande land.