Wko

Hur man registrerar ett brev

Signera ett brev kan verka enkelt men beroende på vilken typ av brev, förmedlar ändelsen dina känslor, god vilja och professionalism. Slutet på ett affärsbrev bör vara professionell och ange avståndet mellan författaren och mottagaren. Ett personligt brev är slut kommer att variera beroende på hur nära författare är att mottagaren. Det finns även formatering och stil frågor att beakta när du registrerar ett brev.

Steg

Hur man registrerar ett brev. Välj en lämplig stängning som visar professionalism och respekt.
Hur man registrerar ett brev. Välj en lämplig stängning som visar professionalism och respekt.

Signera ett affärsbrev

 1. 1
  Välj en lämplig stängning som visar professionalism och respekt.
  • Ge tänkt att sådana saker som senioritet, relation och tonen i brevet när du registrerar ett affärsbrev. Till exempel kan en Senior Vice President för ett företag kräver en mer formell stängning än en säljrepresentant. Eller, kommer ett företag memo införa ny politik anser en mer formell stängning än en del av grattis till en kollega som nyligen befordrad.
  • Korrekt avslutningar för en ny affärskontakt, du försäljning utsikter eller någon inte har träffat förut inkluderar "Med vänliga hälsningar", "Yours sincerely", "Högaktningsfullt", "Troget yours" och "Yours truly".
  • För en affärskontakt du är bekant med bra alternativ inkluderar "Vänliga hälsningar", "Best regards," "Varmaste hälsningar," "Tack," "Kind tack," "Verkligen", "Med uppskattning" och "Hjärtligt."
  • Det finns tillfällen när affärsbrev är skrivna under särskilda omständigheter. Lämpliga avslutningar för dessa kan inkludera "Jag ber om ursäkt för besväret", "Med förväntan," och "Jag ser fram emot ditt svar."
 2. 2
  Skriv en retur mellan den sista raden i ditt brev och bokstaven stängning. Brevet avslutas ska antingen vara infällt vänster (block format), eller centrerad under kroppen av brevet i linje med det datum (modifierad blockformat).
 3. 3
  Dra den första bokstaven i det första ordet i din sista. Inget annat ord som anges i den sista du väljer ska aktiveras.
 4. 4
  Placera ett kommatecken efter bokstaven stängning.
 5. 5
  Sätt i fyra tomma rader efter stängning och skriv ditt namn.
 6. 6
  Underteckna skrivelsen strax ovanför ditt maskinskrivna namn. Se till att skriva exakt som vad du har skrivit.

Signera ett personligt brev

 1. 1
  Välj en bokstav stängning som förmedlar en lämplig känsla. Detta beror på hur väl du känner mottagaren.
  • Korrekt sätt att underteckna ett brev till familjemedlemmar och nära vänner är "Kärlek", "din", "Med kärlek" och "Vi ses snart" eller en variant av detta.
  • Informella, men respektfullt avslutningar som "vänliga hälsningar", "Tack", "Din vän," "Yours i vänskap," "Önska dig det bästa," "Fred", "Ta hand", "tankar Kind" och "Ha en nice day "fungerar bra med människor du inte är så nära med.
 2. 2
  Återvänd gång efter den sista raden i brevet.
  • Sätt avskrivningsbesked flush höger.
 3. 3
  Dra den första bokstaven i det första ordet i brevet stängning. I ett personligt brev, är det valfritt om man vill utnyttja alla andra ord som följer.
 4. 4
  Placera ett kommatecken efter bokstaven stängning.
 5. 5
  Underteckna skrivelsen under stängning. Till skillnad från ett företag brev, i ett personligt brev behöver du inte skriva ditt namn. Helt enkelt skriva ditt namn för hand direkt under brevet stängning.
  • Använd ditt för-och efternamn vid undertecknandet. Om du känner personen väl, är det okej att underteckna med ditt förnamn bara.