Wko

Hur man plocka en gås

Vill du veta hur att plocka en gås? Sedan läsa vidare för alla detaljer.

Steg

Hur man plocka en gås. Att plocka en gås är en ganska blodig röra, så det skulle bidra till att göra detta på en bit av gamla plywood, eller bakluckan på din bil.
Hur man plocka en gås. Att plocka en gås är en ganska blodig röra, så det skulle bidra till att göra detta på en bit av gamla plywood, eller bakluckan på din bil.
 1. 1
  Att plocka en gås är en ganska blodig röra, så det skulle bidra till att göra detta på en bit av gamla plywood, eller bakluckan på din bil. Ha pappershanddukar och en sopsäck händig.
 2. 2
  Först döda några gäss. Dessa steg fungerar bäst om gåsen är redan död.
 3. 3
  Nästa steg skulle vara att bli av vingarna. Du kan eter få en uppsättning av starka gren fräsar och chomp sina vingar utanför, eller så kan du använda en kniv. För att använda en kniv för att ta vingarna av, först skärs från toppen av vingen nedåt till benet. Vänd på kniven så den trubbiga sidan är vänd mot snittet du gjorde. Sedan krossa benet med den trubbiga sidan av kniven tills benen bryts helt. Sedan vända kniven så skarp sidan är mot snittet. Och sedan skära igenom resten av vingen.
 4. 4
  När vingarna är borta, plocka fjädrarna av av gåsen. Detta är den längsta delen av processen. När du plockar fjädrar av, inte tag en handfull fjädrar sedan rycka ut dem, eftersom du kan rippa huden på gåsen. Att plocka fjädrarna av, gripa dem som du skulle en bit papper som du håller på att rippa. Dra sedan de fjädrar mot botten av gåsen. Plocka fjädrar hela vägen runt gåsen, upp till halsen, och ner förbi benen.
 5. 5
  Därefter kommer den blodiga delen. Det är där filialen fräsar komma till hands igen. Först skär halsen av vid toppen av bröstet klippte därefter fötterna av. sedan skära botten av. Börja strax under benen och skär hela vägen över till under det andra benet. Rätt igenom ben och inälvor. Om du inte har eller inte vill använda vissa bankkontor fräsar, använd kniven på samma sätt som du använt det på vingarna skär till benet flip kniven smash benet i bitar, skär sedan genom resten av vägen. På fötterna kan du hoppa klippa först, bara knäppa benet sedan skära igenom.
 6. 6
  När du har det, kommer den del du får riktigt blodig. Nå i hålet i botten på gåsen dra ut alla inälvorna. Hjärta, muskelmage, luftstrupen, levern och resten av partiet tills gåsen är ihåligt.
 7. 7
  Efter att tvätta gåsen. Kör lite kallt vatten i mitten och tvätta resten av blodet utanför, och när du är där får några av de fjädrar som du missat. Lägg den i en skål med vatten och lägg den i kylen, eller lagra dem i några gallon medelstora Glad påsar och lägg dem i frysen. Sen när du är klar, baka dem eller du kan få dem rökte.
 8. 8
  Om du har ett par gäss plockas, gör stegen samtidigt. Först plocka alla vingarna då dem, sedan skär dem i bitar och sedan rensa ut dem, och få dina barn och fru också inblandad! Gör det till en familjeaktivitet.

Tips

 • Om du har en tandad kniv som kommer att fungera riktigt bra.
 • Denna process kan bli tråkigt, så slå på radion.

Varningar

 • Var säker på att du kniv är tung och robust, eftersom du inte vill bryta dig kniv på benet.

Saker du behöver

 • En kniv eller en trädgren fräs.
 • En sopsäck att sätta armar och ben och inälvor i.