Wko

Hur för att hålla värmen när du arbetar på gården

Att arbeta utanför på gården är allt frid och fröjd när solens misshandeln på nacken och du kan skala ner till en t-shirt, kasta på en cowboyhatt och gå om din verksamhet. Men vintern är en helt annan historia. Så här hålla värmen på gården när det blir så kallt att du känner dina fingrar kommer att ramla av.

Steg

Hur för att hålla värmen när du arbetar på gården. Täck dina öron och nacke.
Hur för att hålla värmen när du arbetar på gården. Täck dina öron och nacke.
 1. 1
  Få en varm mössa. Det känns kallare om du inte täcka huvudet eftersom huvudet och ansiktet är mer känslig för temperaturförändringar än resten av kroppen. Det första du bör göra är att hitta en ombonad, tjock mössa.
 2. 2
  Täck dina öron och nacke. Tjocka hörselkåpor är inte en bra idé, inte bara för att de gör det särskilt svårt att lyssna, men också för att de uppmärksammas av nyfikna och hungriga getter och hästar. Ha ett pannband under din hatt eller, ännu bättre, köp en choker eller halsvärmare som sveper runt halsen och kan lyftas för att täcka öronen också. Detta är mycket bättre än en halsduk, kan de längre delarna av vilka fastna på staket eller jordbruksmaskiner.
 3. 3
  Få snäva, vattentäta handskar med piggar. Stora, skrymmande skidhandskar kan hålla händerna varma, men om du slutar ta dem var 15 minuter, så att du kan öppna eller stänga grindar eller kroka en ledning på en grimma, eller skär sträng, då handskarna är praktiskt taget värdelösa. Istället får handskar gjorda av något liknande, vilket är vad slick dykning Dräkterna är gjorda av. Även om de inte är så varmt, om du kan hålla dem på hela tiden, du är mycket bättre. Om dina händer får kalla, är det bästa sättet att värma dem att rotera armarna en i taget så snabbt och hårt som du kan. Du kommer genast att känna blodet värmer fingrarna.
  • Om du kan hitta de små paket av disponibel handvärmarna säljs ofta i dollar butiker, lager upp på dem. Lägg till dessa till din kappfickor varje gång du går ut och använda dessa när dina händer behöver värmas upp snabbt. Tänk bara på att byta ut dem efter varje användning, eftersom de gäller bara under den tid som de är aktiverade.
 4. 4
  Bär siden underkläder - Inte underkläder slag! underbyxor och undertröjor gör en utmärkt bas lager. Bär långkalsonger. När du sätter dem på, kasta på en och jeans, sedan en tröja, då din kappa. Alternativt investera i overaller. Jordbrukare och många andra som arbetar utanför alltid overaller.
  • Fin merinoull termik är ett annat bra köp. Tekniken för att använda ull i underkläder har förbättrats kraftigt under de senaste åren, så de är inte kliande om du inte är överkänslig.
 5. 5
  Investera i ett par knähöga gård stövlar och bära dem med varma sockor. De kan vara dyrt, men de ska vara bekväma och varma. Tänk att få gummistövlar som kommer att hålla fötterna torra, i motsats till stövlar med snörning (bitar av snö fastna i snören och smälter in i bagageutrymmet, även om företaget hävdar att det är vattentätt). Likaså kommer de att bli mycket enklare att rengöra - du bara skölja dem i slutet av dagen och låta leran på jobbet. Slutligen kommer bär stövlar som når upp till knäna lägga ytterligare ett lager av värme till benen. En extra bonus är att många gård stövlar har stålhätta som skyddar dina fötter om något faller på dem.
 6. 6
  Stoppa in din skjorta, och allt annat som kan stoppas. Kalldrag är tjuvar av kroppsvärmen och snart lämna dig känslan mycket obehagligt. När du går för att lyfta något, och du utsätter även en liten bit av din mellersta delen till elementen, är du bara be för frossa. Så, stoppa din skjorta i byxorna, byxorna i stövlarna och ärmarna i handskarna.
 7. 7
  Håll dig i rörelse. De första femton minuterna kommer att döda, men när du är upp och om, kommer du börja generera kroppsvärme så länge du håller dig aktiv. Undvik frestelsen att stå runt, på plats om du måste. Dessutom, stanna utanför. Tro det eller ej, är chocken av upprepade flyttar från en varm, uppvärmd inomhusmiljö till kylan utomhus värre än om du bara stanna utanför. Det är inte att säga att du inte ska komma in till lunch eller raster badrum, men tror inte att kliva in för bara 10 minuter faktiskt kommer att hjälpa saker.
 8. 8
  Bär mörka färger. De absorberar solens värme mycket bättre (och de kommer inte fläckar så lätt).
 9. 9
  Andas genom näsan. När kall luft färdas in i kroppen genom näsborrarna, värmer kroppen upp innan den når lungorna. Men när du andas genom munnen, är det som sticker en istapp i bröstet.
 10. 10
  Äta ditt hjärta ut. Din kropp bränner en massa kalorier försöker hålla värmen (förutom att stödja din fysiska aktivitet). Ät varm, hälsosamma måltider och dricka varma drycker.

Tips

 • Få gott om sömn. Du kommer att känna dig mycket kallare om du är sjuk eller trött.
 • Undvik att slicka dina läppar, eller kommer de att chap snabbt.
 • Om dina händer börjar känna domningar, håll dem på halsen eller armhålorna.
 • Om du bor i Mellanvästern, kommer somrarna vara mycket varma och vintrarna mycket kalla så var beredd för båda ändarna av skalan.
 • Alltid ha en vävnad eller pappershandduk med dig att hantera det ständigt rinnande näsa.

Varningar

 • Se till att allt är tätt och tätt för att minska risken för att få dina kläder fångas i maskiner, vilket kan leda till allvarliga skador och även dödsfall.

Saker du behöver

 • Varma kläder
 • Handvärmarna (valfritt)
 • Varm hatt
 • Vattentäta handskar
 • Silk termik
 • Hjärtligt mat