Wko

Hur man ansöker om ett onoterat jobb

Du har nyligen lärt det finns (eller kommer att bli) en opublicerad jobb öppning med ett välkänt företag, inom ditt område av expertis eller studier. Det är ditt drömjobb med din dröm företag och du vill få din fot i dörren genom att skicka företaget ett ansökningsbrev.

Steg

Hur man ansöker om ett onoterat jobb. Vet vem som ska få brevet.
Hur man ansöker om ett onoterat jobb. Vet vem som ska få brevet.
 1. 1
  Forskar jobbet. Medan jobbet kan vara onoterade du kan fortfarande forskning saker på marknaden. Att få viss grundläggande förståelse för saker som allmänna nivån på marknaden lön kan bidra till att ge dig en heads up när det kommer till dig kontaktar ett företag. Ett sätt att hitta branschens genomsnitt av resultat baserade på arbetsvärdering och geografiska läge kan hittas på sajter som http://karltoncopy.info/usa-jobs-today/
 2. 2
  Vet vem som ska få brevet. Om du inte vet, ring företaget och fråga. När receptionisten svarar i telefonen, vara trevlig och självsäker. Ge "operatör" ditt namn, och lär dig namnet på "operatör". Berätta operatören arten av ditt samtal, som du förbereder ett brev att presentera dig själv för eventuell anställning i (namn) avdelning. Be operatören för fullständigt namn och befattning på den bästa personen som ska ta emot ditt brev. I de flesta fall kommer operatören tillhandahålla denna information. Om så är fallet, bekräfta stavningen av den personens namn, hans eller hennes exakta yrkestitel och korrekt postadress som kommer att se ditt brev kommer att nå honom / henne direkt. Operatören kan råda dig att alla arbetsförmedlingar förfrågningar måste gå igenom de personalresurser eller personalavdelning. Tacka operatören - namn - begära att anslutas, och börja om. Om du uppmanas att lämna in en sådan skrivelse till personal, så, men fråga efter namn och adress på den avdelning huvudet också, så att du kan skicka en kopia till honom / henne.
 3. 3
  Datum och adress brevet:
  • Datum ditt brev med samma datum kommer du faktiskt skicka den. Hoppa ner två linjer; och
  • omfatta fullständigt namn och titel på mottagaren innan företagets namn, dvs, (första raden) Mr Avdelningschef, Vice President of Marketing (nästa rad) Den Widget Company (tredje linjen) West Elm Street, Unit 12, och (nästa rad) Trevlig stad, ST 12345. (Hoppa ner två rader.)

 4. 4
  Hänvisning arten av ditt skrivande: (typ) RE: Behandling för sysselsättning. (Hoppa ner två rader.)
 5. 5
  Sätt hälsningen: Dear Mr avdelningschef (Hoppa ner två rader)
 6. 6
  Skriv brevet, öva först. Fokusera på företaget, position, och dina kvalifikationer. Du bör ha högst tre stycken.
  • Komplimang bolaget, det vill säga, "Efter att ha läst den senaste artikeln i Schmutz Magazine med rubriken" Blah, blah, blah ", är min lång tid önskan att ansluta den begåvade och kvalificerad marknadsföring personal på Widget Company förstärks." Eller, "The Widget Bolaget har ett rykte i trivsam stad som en aktiv deltagare i samhället, en förebild för professionell integritet, och tillverkaren av kvalitets-made widgets. Det är av dessa skäl som jag har bifogat mitt CV i väntan på gå med Widget bolagets begåvade, kvalificerade Reklam personal. " (Hoppa ner två rader för att skriva nästa stycke.)
  • Inkludera så mycket information om dig själv och dina kvalifikationer för detta "mål?? Jobb som möjligt, utan att upprepa vad läsaren kommer att lära dig i ditt CV. Såsom," Som en ny presschef examen från Pleasant City University, och en livslång, fortsätter bosatt i trivsam stad, är mitt professionella mål att utnyttja min utbildning, dela mina egna idéer, och att berikas av de erfarenheter och kunskaper av mina kolleger. "Eller," Genom att gå med Widget bolagets marknadsföring team, kommer jag att ha möjlighet att dela 22 års yrkeserfarenhet, samt utöka mina kunskaper och metoder genom erfarenheter av mina kolleger. "(Släpp ner två rader för att skriva nästa stycke.)
  • Tack läsaren och uppmuntra honom / henne att kontakta dig:. "Tack, Mr / Ms chef för avdelningen, för att ta tid att granska min bifogade CV och överväger mig för en position med Widget Company Jag är tillgänglig för personlig intervju när det passar dig. Jag räknar träffa dig snart.?? (Hoppa ner två rader för att stänga brevet.)

 7. 7
  Stäng brevet med "respektfullt". (Släpp ner 4 rader för att göra plats för din handskrivna signatur i blått bläck.)
 8. 8
  Skriv in ditt namn. (Hoppa ner två rader.)
 9. 9
  CC (det betyder kopia) om en person utöver adressaten kommer emot en kopia av brevet, infoga namnet på den personen.
 10. 10
  Bilagor: Återuppta

Tips

 • Använd personlig brevpapper om möjligt. (Skapa ditt eget brevhuvud på din dator. Center ditt fullständiga namn, adress, telefonnummer och e-postadress.) Använd kvalitet, professionell papper och en samordnande kuvert (företrädesvis samma papper som du använde på ditt CV.) Välj en off-white, ljus beige eller svagt grå färg papper. Inga rosa, ingen blues, inga gula, inga blommor, inga gulliga teckningar, inga ränder eller design av något slag. Och NEJ doftande papper!
 • Avstå från att avslöja personlig information såsom "min flickvän / pojkvän och jag kom precis engagerad men vi kan inte gifta oss förrän vi båda har jobb", eller "Jag bor fortfarande med mina föräldrar, men jag vill flytta ut", eller " Min fru / make lämnade mig bara för att jag inte kan få arbete, så jag behöver verkligen det här jobbet. "
 • Du behöver inte "vet" att det finns en ledig plats med din målbolaget. Skicka in ditt CV tillsammans med ett personligt brev till personalavdelningen eller personalavdelningen "kall". I ditt "kall" brev, låta företaget veta om ditt intresse i händelse av en lämplig plats blir tillgänglig.