Wko

Hur konvertera kilometer till miles

Det finns många verktyg för att göra konvertera kilometer till miles på nätet, men de flesta lärarna kräva att du visar ditt arbete. Här gör vi det enkelt att konvertera kilometer till miles och vi visar dig de algebraiska steg med enheten inställda för varje omvandling steg. Konvertering är så enkelt som att koppla ditt värde i det tomma utrymmet och efter beräkningarna. Samtliga enheter typer annulleras ut förutom resultatet enhetstyp, miles, vilket är vad vi letade för att lösa ut.

Steg

Hur konvertera kilometer till miles. Bestäm värdet i kilometer som du vill konvertera till miles och sätt in i det tomma utrymmet under.
Hur konvertera kilometer till miles. Bestäm värdet i kilometer som du vill konvertera till miles och sätt in i det tomma utrymmet under.

Konvertera kilometer till miles

 1. 1
  Bestäm värdet i kilometer som du vill konvertera till miles och sätt in i det tomma utrymmet under
  ____ Km * 100000 cm
  1 km * 1 i 2,54 cm * 1 km
  63360 i =? Mi
 2. 2
  Med hjälp av en kalkylator, utföra beräkningarna som anges för att få slutresultatet som kommer att vara i miles. Observera, steg # 1 omfattar samtliga avbokningsavgifter steg som bör vara bra som ett verktyg för lärande och att inkludera om du måste visa ditt arbete.
 3. 3
  Om du inte behöver visa ditt arbete och vill konvertera direkt, använd formeln nedan:
  ____ Km * 1 mi
  1.609344 km
  = ? Mi