Wko

Hur får matteläxa gjort snabbt

Numbers... siffror.. så många siffror! Om du känner att du håller på att sväljas av matte läxor monster, här är några tips för att få det läxor gjort snabbt.

Steg

Hur får matteläxa gjort snabbt. Ställ ut allt material i ett mysigt område där det inte finns någon tv på och begränsade människor.
Hur får matteläxa gjort snabbt. Ställ ut allt material i ett mysigt område där det inte finns någon tv på och begränsade människor.
 1. 1
  Ställ ut allt material i ett mysigt område där det inte finns någon tv på och begränsade människor. Saker du kan behöva omfatta en miniräknare, pennor, pennor, papper, en kompass, en gradskiva, din lärobok, en anteckningsbok, ett bindemedel, ett suddgummi, en häftapparat och en dator (för matematiska hjälpa klubben).
 2. 2
  Öppna upp internet. Gå till en matte hjälpwebbplats. Detta sätt om du fastnar, kommer det att vara redo att gå.
 3. 3
  Packa en godis och suga på den. Pepparmint används ofta för att stimulera sinnet. Mint tuggummi har visat sig bidra till att öka hjärnkapacitet.
 4. 4
  Spela lite musik. Mozart sägs ofta att hjälpa sinnen arbeta snabbare.
 5. 5
  Använd belöningen metoden. Ha din favoritmat väntar nära genom. Kafferepet gång du svara på en fråga, ge dig själv en tugga av maten.
 6. 6
  Har en gör det hela attityden. Sitt ner och säga "jag ska få detta matte gjort och jag ska få det gjort nu!" Detta sätt, du säger själv vem som bestämmer. Du. Inte matte läxor.
 7. 7
  Städa upp alla dina material och gå belöna dig själv genom att titta på tv eller ringa en kompis på skoj.

Tips

 • Om du råkar fastna på ett visst problem eller två, hålla det för nästa morgon och innan klassen be en annan elev i din klass för att få hjälp.
 • Lös vad du kan hemma, och försöka göra det mesta du kan.
 • Att ha telefonnummer för barnen i din matematik klass kan hjälpa. De kunde ha fastnat på samma problem som du.
 • Använd några online matematiska verktyg. Många webbplatser erbjuder enkla miniräknare för att lösa särskilda matematiska problem (kolla www.calculla.com).
 • Se till att ha en studiehandledning eller disposition för din matte uppdrag. På så sätt kan du ha en enkel plåt eller två papper med all viktig information på din visst ämne eller föremål, utan de bilder och foton som du inte behöver.
 • Du kan be din lärare eller lärare om de har några särskilda webbplatser som du kan gå på, eller en power point föreläsning du kan mailas.

Varningar

 • Om du ska ringa någon, prata om matte, inte om den söta pojken från skolan eller gårdagens match.
 • Aldrig fuska eller kopiera ut av vem som helst.