Wko

Hur man gör ett röstmeddelande hälsning


Om du inte kan svara i telefonen, kan den som ringer lämna dig helt enkelt ett meddelande. Men att göra den perfekta hälsning i röstbrevlådan är viktigt. Det ger ett första intryck till någon som aldrig träffat dig förut, och det är också artigt, bland många andra viktiga faktorer. I den här artikeln får du lära dig att spela in den perfekta hälsning i röstbrevlådan för dina samtal.

Steg

Hur man gör ett röstmeddelande hälsning. Skapa ett manus av er kommer att säga innan du startar inspelningen.
Hur man gör ett röstmeddelande hälsning. Skapa ett manus av er kommer att säga innan du startar inspelningen.
  1. 1
    Skapa ett manus av er kommer att säga innan du startar inspelningen. Det låter mycket bättre än att säga, "Um, eh," medan du rusning efter ord.
  2. Inspelningen ska börja så här: "Hej, du har kommit till röstbrevlåda (ange namn eller familjens bostad här) Vi är / jag är inte tillgänglig för tillfället, men om du lämnar mig ditt namn, nummer och ett meddelande efter. tonen, kommer jag komma tillbaka till dig så snart som möjligt. "
Instruera uppringaren att tala tydligt. Vissa som ringer har en mjuk röst och du vill inte ha svårt att förstå dem. Dessutom kan telefonsvarare eller röstbrevlåda tjänsten koppla förtid samtalet om den som ringer inte tala högt nog att tas upp. Lägg till: "Var noga med att tala tydligt i luren medan du håller telefonen inom en tum av din mun." Meddela den som ringer några gränser din telefonsvarare eller röstbrevlåda min ålägga Många telefonsvarare kommer att släppa anslutningen om den som ringer kvar. tyst för länge eller om den totala längden för meddelandet överstiger en gräns. "Vi kommer att koppla bort samtalet om du är tyst i mer än sju sekunder eller om ditt meddelande överstiger en minut, så håll det kort."
2
Ta bort alla bullerkällor från rummet du spelar in i.
3
Navigera till Record en ny hälsning funktion av din röstbrevlåda eller telefonsvarare.
4
Tala vad du har skrivit i manuset. Använd inte en helt entonig röst. Din röst borde ha något uttryck i den.
5
stoppa inspelningen.
6
Förhandsgranska inspelningen innan du sparar den. Upprepa dessa steg tills du har en tillfredsställande hälsning.

Tips

  • Du behöver inte säga något som det står skrivet ovan, de är bara riktlinjer. Det är din hälsning och du får göra det slutliga beslutet om vad den säger.
  • Nyinspelning hälsningen vid behov. Ta din tid och stressa inte.
  • Du kan också överväga en flerspråkig hälsning om du eller någon tillgänglig talar det språket. Den andra språk (er) kan följa den engelska hälsning.

Varningar

  • Håll bullret till ett minimum i inspelningen.
  • Har du inte musiken innan din hälsning såvida det inte är en väl placerad klämta.