Wko

Hur får man leder för din webbplats (utan att anklagas för spamming)

En hemsida som ingen besöker gör du inte bra. En e-handel webbplats som många människor besök men ingen köper från är lika värdelös. Den viktigaste delen av att få leder för din webbplats är att se dessa ledningar är riktade till din produkt eller tjänst.

Steg

Hur får man leder för din webbplats (utan att anklagas för spamming). Bestäm vem din kund är, och var de är.
Hur får man leder för din webbplats (utan att anklagas för spamming). Bestäm vem din kund är, och var de är.
 1. 1
  Bestäm vem din kund är, och var de är. Om du har skrivit en bok om stickning, kan dina kunder bli medlemmar i online stickning grupper eller forum. De kan besöka stickning relaterade webbplatser. Gör en lista över platser att hitta din kund.
 2. 2
  Gå grupperna din kund kan vara en del av. Lyssna noga på vad de letar efter och intresserade delta i diskussionen i förekommande fall, men vara noga med att inte flagrant marknadsföra din produkt eller tjänst. Bygga en repertoar med dina potentiella kunder kommer att gå mycket längre för att etablera dig som en expert och marknadsföra ditt företag. När meddelanden till grupper eller forum, inkludera din webbadress och kontaktinformation i din signatur.
 3. 3
  Besök webbplatser dina kundbesök. Dela webbplatsägare och presentera dig. Bjud in dem till din webbplats. Återigen, inte annonsera, bara skriva en enkel och okomplicerad e-postadress. Om de accepterar reklam, ta reda på hur mycket de tar betalt. Om de accepterar artikel inlagor, ta reda på vad deras riktlinjer är. Om de gör länkutbyten, utbyta länkar med dem. Även om platsen är en potentiell konkurrent, skulle du bli förvånad över hur många människor som är villiga att samarbeta i något avseende för ömsesidig vinning.
 4. 4
  Bygga en e-postlista är avgörande för att öka försäljningen på din webbplats. Men vill du att dina medlemmar att få fler fördelar än bara förmånen att ta emot din annonsering postmeddelande. Se till att din e-postlista registreringsformulär är framträdande, helst på varje sida på din webbplats. Låt dina besökare vet att e-postlista medlemmar får rabatter, specialerbjudanden, exklusiva nyheter, etc.
 5. 5
  Tänk PPC (pay per click) reklam. Google har en reklam-program som heter AdWords, vilket gör att företag med en budget för att placera annonser på sina sökresultat sidor. När en Google besökaren söker en term för din produkt, visas din annons bredvid resultat. Det belopp du betalar varierar, beroende på konkurrensen i din bransch och hur nära till toppen av de sida du vill ska visas. AdWords ger annonsören en stor flexibilitet, med dagliga budgetramar och en robust kontrollpanel som låter dig justera dina annonser och ramarna efter behag. Det bästa är att du bara betalar när någon klickar på din länk.
 6. 6
  Läs om dina kunders önskemål. Frågar dina befintliga kunder sina preferenser och åsikter leder till upprepa köpa och mycket värdefulla personliga referenser.
 7. 7
  Skriva artiklar som är av intresse för dina potentiella kunder, och skicka dem till olika webbplatser för publicering. När andra webbplatser kommer att publicera dina artiklar, kommer de att inkludera din författare bio och en länk till din hemsida.
 8. 8
  Internet innehåller stora mängder information för varje typ av verksamhet. Och det finns online B2B-tjänster tillgängliga som kan få dig leder från "köpa" köpare. De flesta av dessa tjänster ger "Pre Kvalificerade" leads. Dessa webbplatser ger en unik tjänst där köparen är kan göra sin forskning och sätta i ett citat begäran från leverantören.
 9. 9
  Skapa informativa videoklipp och lägga upp på youtube. (Www.youtube.com) Se till att skriva en bra beskrivning och sökfraser för att se din video visar upp när folk skriver in sökord som är relaterade till ditt ämne. Se också till att ha din webbadress visas i videon så att folk kan hitta dig efter att ha sett videon. Det finns många videor på YouTube som visas tusentals, och ibland miljontals gånger. Så se till att videon du skapar är proppfullt av information för att få folk att besöka din webbplats.

Tips

 • En särskilt föråldrad och ogynnsamma sättet att få leder för din webbplats är att köpa e-databaser. Även om du kan uppleva en begränsad mängd av framgång, kommer du sannolikt att anklagas för spamming, och de flesta användare kommer att avsky med din oönskad e-post. Denna typ av reklam kan potentiellt skapa problem med din e-postleverantör.