Wko

Hur att avgöra om du kan starta ett företag home staging

Ooooh... Det låter som så mycket roligt att ha din alldeles egna företag home staging! Möblerar, erbjuder design rådgivning, och decluttering ett hem allt i ett försök att få den att sälja till ett bättre pris på fastighetsmarknaden. Har du vad som krävs? Är du tuff nog? Ta detta fem steg test för att ta reda på.

Steg

Hur att avgöra om du kan starta ett företag home staging. Är du i god fysisk kondition?
Hur att avgöra om du kan starta ett företag home staging. Är du i god fysisk kondition?
 1. 1
  Är du i god fysisk kondition? Du kan inte alltid betala någon annan att göra jobbet, skjuta, dra och tråkiga jobbet åt dig.
 2. 2
  Kan du hantera pengar? För det första året (eller två) kommer du att återinvestera i ditt nystartade företag snarare än att ta rejäl ritar. Kan du råd med det?
 3. 3
  Är du smart nog att lära sig? Att ha en "öga för design" är helt enkelt inte tillräckligt. Staging (även känd som "fluffa") är ett annat djur än dekorering. Det är professionella utbildningar över hela landet som erbjuder staging design och företagsledning. Forskning och följ tarmen.
 4. 4
  Tror du på det begreppet iscensättning? Du kommer att förändra liv och öppna sinnen om du tror på din produkt. Om du är entusiastiska över denna revolutionerande fastigheter marknadsföring verktyg kommer det att vara smittsam.
 5. 5
  Är du flexibel? Utan att stå upp och röra tårna, fråga dig själv om du är villig att "go with the flow"? Fastigheter är en snabbrörlig bransch. Du får samtal att iscensätta ett hus i två dagar. De kommer inte att vänta på din kalender för att rensa och betala den extra inteckning.

Tips

 • Här är två saker som de flesta potentiella stagers oroa sig för, men bör inte:
 • "Det finns för många stagers redan i mitt område" Istället tänker på dem som dina förespråkare. De arbetar för att sätta ribban högre för alla fastighetstransaktioner, vilket gör iscensätta en nödvändighet. De är också att utbilda allmänheten för dig. Om du kan bli vän med en annan stager, kommer du att ha ett värdefullt stödsystem. Dessutom kommer varje stager har sin egen staging stil.
 • "Ingen använder staging i mitt område" ändra sig! Hitta en ny fastighetsmäklare som behöver ett försprång framför de mer erfarna agenter. Hjälpa dem att få sin notering och dammluckor börjar öppna. Nu höjer ribban!

Varningar

 • Det finns inga uppdrag certifieringar att öva home staging. Föreningar och medlemskap kan vara användbara för stöd och förtroende, men de är dyra att gå och är inte nödvändigt. Delta inte i konkurrerande taktik som kommer tillbaka för att hemsöka dig. Detta är en bransch för yrkesverksamma som arbetar tillsammans för att förhöja upplevelsen hem sälja. Ditt rykte är allt.