Wko

Så här svarar ett team fråga player intervju

Många intervjuare kommer att vilja veta om du är en lagspelare. En hel del jobb kräver att samarbeta med andra och att få tillsammans med kollegor även om du normalt inte skulle spendera din tid med dem. Visar att du är en lagspelare med kan clinch intervjun - ett eller annat sätt. Här är några råd om att svara på intervjufrågor lagspelare frågor.

Steg

Så här svarar ett team fråga player intervju. Undvik att vara defensiv.
Så här svarar ett team fråga player intervju. Undvik att vara defensiv.
 1. 1
  Undvik att vara defensiv. Det är möjligt att du inte är särskilt förtjust i att arbeta i lag situationer och hitta dem olidlig, frustrerande, eller begränsning. Problemet är, oavsett hur begåvad, briljant, och fantastiskt att du är som individ och oavsett hur unika och välgörande din kompetens-set är, kommer laget situationer alltid uppstår i samband med arbetet, i något skede. Det kan hjälpa att omvärdera ditt koncept av ett lag innan man eremit-liv. Lag kan ta följande former:
  • Lösa lag - alla tillbringar det mesta av sin tid ensam men ibland måste komma samman för att samverka, även om det är att organisera slutet av året personalfest.
  • Periodiska lag - Grupperna arbetar förutom en stor del av tiden, men har satt perioder de möts, som i slutet av en, när man drar saker tillsammans för att möta en deadline, eller vid bedömningen av lönsamheten eller annat forskning, resultat, testning, etc.
  • Permanenta lag - dessa grupper att arbeta tillsammans hela tiden. De är vanliga i alla typer av arbete från till kontor, från transporter team till virtuella arbetsplatser. I det här fallet, en väl fungerande verksamheten verksamhet är alla beroende av kontinuerlig samverkan mellan gruppmedlemmarna och starka beroendet av varandra. Detta är den typ av team som är en lagspelare är det mest väsentliga.
 2. 2
  Identifiera frågor lagspelare. Vara kunniga när du blir intervjuad så att du är uppmärksam på lagspelare frågan. Ibland kan det vara väldigt uppenbara, andra gånger kan det vara utklädd som ett situationsanpassat fråga men det är fortfarande en viktig del av ditt svar. Här är några av de vanligaste frågorna som söker att framkalla den intervjuade kvaliteter lagspelare:
  • Vad gör dig till en bra lagspelare?
  • Tycker du att arbeta som en del i ett team?
  • Föredrar du att arbeta ensam eller som en del av ett team? Varför?
  • Hur reagerar du på en gruppmedlem som inte drar sitt strå?
  • Finns det några saker du inte gillar att vara del av ett team?
  • Har du några exempel på saker som du gjort för att säkerställa att din roll i en grupp var positivt?
  • Har du haft en upplevelse av att vara del av ett lag som inte kommer överens? Vad gjorde du?
  • Beskriv din ideala laget.
  • Förklara vad du skulle göra om en gruppmedlem var / inte möta deadlines / gå bakom andra gruppmedlemmar ryggar / aggressiva, etc.
 3. 3
  Planera dina svar inför intervjun. De flesta kommer att ha ett team fråga, så vet dina svar inför intervjun är förnuftiga förberedelser. Här är några sätt att förbereda:
  • Tänk på konkreta exempel på lagarbete du har varit inblandad i. Vad gjorde du för att bidra till själva arbetet och vad gjorde du för att upprätthålla lag sammanhållning / harmoni / träffa teamet deadlines?
  • Tänk på hur du erkänner och agerar på och andras idéer, i vardagen och i arbetslivet.
  • Har du fått konkreta exempel på de sätt på vilka du har hjälpt kollegor att övervinna arbete hinder som att inte få jobbet gjort i tid?
  • Tänk på svåra situationer i lag. Hur har ni hanterat dessa? Var du en bidragsgivare av svåra beteende ibland och i så fall, vad har du lärt dig av det?
  • Har du konkreta exempel på överbrygga problem kommunikationen i teamet? Hur skulle du tillämpa dessa nu?
 4. 4
  Utarbeta ett svar som visar hur man är en god lagspelare. Rita på de svar du har gett på frågorna ovan samt alla andra relevanta input du har så att din effektivitet som en lagspelare.
  • Använd demonstrativa exempel som:.. "Jag var en del av ett team där gruppmedlemmarna inte kommunicera mycket väl i början fanns det missade postmeddelande, förlorade anteckningar, och en deadline mess-up som fick oss alla i trubbel jag föreslog att Vi har varje vecka möter-ups i stället för månadsvis och kära, och att vi startar ett internt dela omedelbara idéer istället för att behöva vänta till nästa sammanträde. Alla älskade idén. "
  • Försök att alltid inkludera hur du till andra och lära av dem. Visa att du är beredd att erkänna de åsikter och idéer från andra och att du är beredd att hjälpa människor när det behövs. Undvik att göra detta verka nedlåtande eller motsträvig!
  • Avrunda din förklaring med en sammanfattning av hur du tror att dina kolleger gruppmedlemmarna har uppfattat dig tidigare. Tror du att de såg dig som laget kommunikatör, laget lim, laget motivator, osv?
  • Slutligen, visa något konkret som ett resultat av din lagarbete. Till exempel: "Mitt team var uppskattande av min vilja att hålla tillbaka en extra halvtimme när deadline närmade Som ett resultat av min hjälp, i att täcka en sjuk teammedlem frånvaro, fick vi vårt projekt just avslutat i förväg och vi vann. kontraktet. "
 5. 5
  Behandla frågan lagspelare allvar. Själva det faktum att det har givits till dig visar dig genast att vara en lagspelare är viktigt för jobbet du söker. Och om det är ett problem för dig, kanske du letar på fel jobb. Å andra sidan, om du är redo att omfamna denna aspekt, se till att göra ditt team medlemskap färdigheter glänsa.

Tips

 • Följdfrågor är ett bra sätt att få fram mer information om lagarbete förväntas om du behöver veta mer.

Saker du behöver

 • Planeringsmöte före intervjun för att svara på frågor om laget spelar