Wko

Så gå med i SWAT teamet

Förkortning för "Särskilda vapen och taktik," var SWAT först upprättades av Los Angeles-polisen 1968 för att hantera situationer där fara för liv och egendom är bortom normen, såsom gisslan incidenter, upplopp kontroll, krypskyttar och ingripa när människor hotar självmord. Medan andra polismyndigheter använder sina egna förkortningar för sina speciella lag, kraven för att gå med i SWAT teamet är liknande för varje avdelning. Här är vad det tar att gå med i SWAT team.

Steg

Så gå med i SWAT teamet. Har erfarenhet som polis.
Så gå med i SWAT teamet. Har erfarenhet som polis.
 1. 1
  Har erfarenhet som polis. De flesta polismyndigheter kräver officerare att ha minst 1 års allmän erfarenhet som polis innan man tillåter dem att ansöka om specialitet lag som SWAT. Vissa kräver minst 2 års erfarenhet.
  • Detta krav säkerställer att officerare är förankrade i polisens förfarande och även inser att när det inte uppmanats att utföra sina SWAT arbetsuppgifter, är tjänstemän som utför samma arbetsuppgifter som andra poliser.
 2. 2
  Vara i utmärkt fysisk form. Även om alla poliser måste passera en fysisk, SWAT gruppmedlemmar behöver vara i bättre form än andra poliser på grund av stelhet i sina arbetsuppgifter. Att delta i ett taktiskt träningsprogram av det slag som används med speciella krafter i det militära (t.ex. Army kommandosoldater, Navy SEALs) skulle vara ett lämpligt sätt att träna för att gå SWAT.
 3. 3
  Vara en exemplarisk officer under din tid på kraft. Kommendationer för din arbetsmoral kommer att hjälpa dig när du ansöker om att gå med i SWAT team, samtidigt som negativa rapporter från dina överordnade under ditt första år kommer att väga mot dig.
 4. 4
  Ansök för SWAT. Ansökningsprocessen innebär ett skriftligt prov för att bestämma kunskap om polisens rutiner, till fysiska tester bestämma styrka, uthållighet och synskärpa, och en muntlig intervju att bestämma psykisk lämplighet att vara en medlem av SWAT.
 5. 5
  Träna som en SWAT medlem. Samtliga SWAT medlemmar är utbildade i skytte och förmågan att hantera skjutvapen såsom halvautomatiska pistoler, hagelgevär och kulsprutepistoler. Utbildningen kan också omfatta arbete med sprängämnen som flash granater och bönor påsar, folksamlingar och icke-dödliga vapen såsom tasers, defensiva taktik mot krypskyttar och terrorister, förhandlingsteknik och första hjälpen.

Tips

 • Många polismyndigheter nu ger former av SWAT utbildning till alla poliser som ett resultat av Columbine High School massakern år 1999 för att kunna agera snabbare i situationer där liv är i fara.