Wko

Så för att fira ta din hund att arbeta dag

Även om vissa kontor tillåter hundar och andra husdjur att röra sig fritt mellan skåpen, de flesta kontorsmiljöer begränsar dagliga professionella omgivning till människor bara. Om du har klåda att föra Fido in på kontoret, men har inte haft en bra ursäkt ännu, överväga att be din chef att fira "Ta din hund att arbeta" dag den 22 juni. Dagen har gått till hundarna som deltagande företagen fira hund sällskap och ansträngningarna för att anta en hund från den lokala skydd eller humant samhälle.

Steg

Så för att fira ta din hund att arbeta dag. Ta reda på om ditt företag planerar att delta.
Så för att fira ta din hund att arbeta dag. Ta reda på om ditt företag planerar att delta.
 1. 1
  Ta reda på om ditt företag planerar att delta. Innan du börjar plocka ut en lämplig outfit för ditt husdjur att bära till jobbet, ta reda på om ditt företag är redan ombord med att fira dagen. Prata med dina mänskliga resurser professionella att se om det är dag de planerar att erkänna. Om det är ett helt nytt koncept, be HR om du kan hänvisa dem till "Ta din hund att arbeta" dag (TYDTWD) hemsida och försöka få deras uppfattning om hur de skulle känna sig om att fira dagen. Om det inte finns några stora problem, ta nästa steg och prata med din chef (eller fråga om det är något som HR måste presentera).
 2. 2
  Diskutera idén med din chef. Den officiella TYDTWD webbplats har flera sätt att "vinna över" din chef, men några enkla åtgärder du kan vidta inkludera planera vad du skall säga till honom eller henne i förväg, ta itu med eventuella problem om att ha hundar centrala kontoret under arbetstid och ansvar nackdelar. Inspirera din chef med prat om att betona hur produktivt det kan vara att ha hundar på jobbet och hur hund-ägande anställda kommer utnyttja denna möjlighet och ser arbetsplatsen som inklusive sina husdjur.
  • Dela fördelarna med att delta i dagen, såsom stat att 55 miljoner européer tror att ha ett husdjur på arbetsplatsen leder till en mer kreativ miljö och 38 miljoner människor tycker att arbetsmiljön är mer produktiva om ett husdjur är närvarande. Du kan också visa din chef hur vissa kontor, som Red Balloon, faktiskt äger ett kontor hund som är omhändertagna av alla och även tagit för promenader av anställda vid lunchtid, allt i namn av att göra arbetet roligt (och därmed mer produktiva).
  • Ladda TYDTWD Action Pack för att komma igång på http://www.takeyourdog.com/Get-Involved/register.php. Naturligtvis kan du delta och fira dagen utan att registrera ditt företag, men erbjuder organisationen speciella tips och sätt att göra dagen avlöper.
 3. 3
  Överväg partnering och / eller sponsra en lokal adoption organisation eller husrum. Ett av de bästa sätten att visa din kärlek för din fyrbenta vän är att främja adoption genom undsättning. Visa ditt stöd genom att antingen be representanter att komma till ditt kontor med adoptable husdjur eller få information om deras organisation som ska delas ut till anställda och kunder.
  • Kontakta din lokala mänskligare samhälle. Varje län har ett kapitel av National Humane Society, så göra en snabb Internet eller telefonbok söka efter en plats i närheten av ditt kontor.
  • Sponsra en nationell adoption grupp. Organisationer som Adopt-a-Pet eller ASPCA är alltid i behov av stöd.
  • Nå ut till lokala räddningstjänsten grupper. Vissa lokala räddningstjänsten grupper specialiserade på vissa raser så om ditt kontor är fullt av Labrador Retriever älskare du kanske vill sponsra en lokal organisation Lab räddning, till exempel.
 4. 4
  Fastställa regler om vad hundägare kan och inte kan göra när deras hund är på jobbet. Även om många hundägare kan hävda att de har en mycket väluppfostrad, anpassningsbar hund, ett rum fullt av hundar som inte känner varandra kan skapa tumult. Innan inbjudande anställdas hundar att arbeta, etablera några entydiga regler för att minimera vansinne.
  • Koppel regel. Om inte din valp är på kontoret med antingen dörren stängd eller området avstängd (med en baby grind, till exempel), överväga att be varje hund ägare att ha sin hund koppel för att minimera eventuella chanser hundarna kunde kämpa eller fly.
  • Inspektera kontor. Många hundar kommer att äta nästan vad som helst så har varje anställd inspektera deras kontor för några giftiga växter, godis och choklad, andra livsmedel inte bra för hundar, hängande elledningar eller andra småsaker en hund kanske vill tugga eller äta.
  • Fråga varje sällskapsdjur ägare att komma förberedd. Detta innebär att anställda ska ta hundmat, skålar, godis, leksaker och även sängkläder. Dessutom be ägarna att föra en pooperscooper och baggies att ta bort avfall från dina grunder. Dessutom bör djurägare bada och brudgummen sin valp innan den stora dagen på jobbet för att minimera spridning och dålig lukt.
  • Fråga om varje hunds temperament. Vissa hundar kan älska att interagera med hundar och människor, medan andra kan bli rädd eller ens aggressiv. Om en anställd har en hund som har några känslomässiga problem, föreslår han eller hon tar bilder eller videoklipp från hans eller hennes valp att arbeta i stället för att sätta hunden igenom traumat av att utsätta honom för kontor förhållanden.
 5. 5
  Främja och förbereda sig för den speciella dagen. Förutom att ge anställda med tillräckligt med tid för att få sin valp redo att komma till jobbet, marknadsföra ditt stöd till lokala insatser Animal Rescue.
  • Skicka interna e-postmeddelanden och flygblad inlägg. Beroende på hur ditt företag kommunikation fungerar, skicka en detaljerad memo eller email beskriver varför du planerar att fira dagen, vad varje anställd kan göra för att stödja orsaken och regler kring husdjur på jobbet.
  • Hitta roliga sätt att fira anställdas valpar. Från bjuda in en fotograf för att ta bilder husdjur eller innehar ett sötaste hunden tävling för att hålla en vovve relä eller klä upp, överväga att lägga till en rolig händelse som involverar både hund och ägare.
  • Välj en långsammare tid under dagen för att ha en hund part. Plocka upp en hund-vänlig tårta från ett lokalt hund bageri tillsammans med snacks och massor av vatten för att fira och markera dagen.
  • Inrätta ett område på kontoret för att rymma din sponsor organisation. Beroende på hur du planerar att sponsra din hund räddning eller adoption organisation, inrätta ett särskilt område för räddningsinsatser yrkesverksamma att sprida information och / eller hålla djur på plats för adoption.
 6. 6
  Ta bilder av dagen din hund kom till kontoret. Pin bilder på varje hund deltagare och anställda på en anslagstavla för att påminna om vad kul dagen var. Lägg till foton i online-nyhetsbrev eller intranätet. Försök att hålla förbindelsen med hundar levande i allas sinnen - du vet aldrig, kan detta bli en mer regelbunden händelse än en gång om året!

Tips

 • Glöm inte om tillmötesgående kattfolk att fira "kattälskare dag" under en annan vecka.
 • Ge pedagogisk information för dina anställda och kunder om fördelarna med hund ägande (och räddning).
 • Överväga att bjuda in andra djur yrkesgrupper såsom din lokala veterinär eller hund tränare att ge utbildning eller hälsa möjligheter att dina ungar.
 • Håll massor av rengöringsmedel till hands i händelse av en olycka inne på kontoret. Insistera att hundar toileted utanför, utan att misslyckas.

Varningar

 • Har en exitstrategi för några oregerliga husdjur. Var beredd att be hundägaren att ta bort hans eller hennes husdjur om djuret blir upprörd, aggressiva eller upprörd.

Saker du behöver

 • Förutbestämda gränsen regler
 • Baby grind eller liknande för att ge barriärer vid behov (kontrollera lokala sparsamhet butiker för en billig källa)
 • Ett område för vattning och utfodring hundar
 • Koppel och halsband
 • Kamera