Wko

Hur undviker poliser

Du kanske har verkligen retade dem eller gjorde själv ett mål för deras trakasserier. Kanske du gjorde även något dumt i det förflutna.

Steg

Hur undviker poliser. Gör inte något överdrivet eller förtäckt misstänksam.
Hur undviker poliser. Gör inte något överdrivet eller förtäckt misstänksam.
 1. 1
  Gör inte något överdrivet eller förtäckt misstänksam.
 2. 2
  Vet att du aldrig ska bryta mot lagen och att du ska lära känna dina lokala stadgar.
 3. 3
  Lär känna COP rutiner för att få en ungefärlig uppfattning om var de kan och undvika dessa platser om du vill undvika dem. Dessutom, om du skulle behöva dem, skulle det vara bra att veta var de umgås.
 4. 4
  Ta en annan väg som kringgår deras patrull distrikt eller överväga att ta motorvägen.
 5. 5
  Variera din rutin så att du inte tar samma rutter eller ofta samma platser eller företag.

Tips

 • Om han eller hon inte har aktiverat sina blåljus, men de är fortfarande rider ryggen stötfångaren, som är en skrämseltaktik, förbli lugn, och om du är nära länsgränsen i ditt tillstånd, komma över det så snabbt och säkert som möjligt, noga observera hastighetsbegränsningen och alla lagar trafik och trafiksignaler. När du närmar dig länsgränsen får de inte följa dig längre in såvida de inte är i förföljandet. När du är över länsgränsen, hitta närmaste bensinstation, köpa en cola, och lugna ner, sedan gå hem med en annan väg.
 • Undvik områden som du vet var en polis kan vara att noggrant uppmärksamma, såsom blinda fläckar, gränder, backar, kurvor, etc.
 • Gör saker i smyg och undvika att locka uppmärksamhet till dig själv.
 • Undvik mönster, eftersom polisen kommer att leta efter detta.
 • Se upp för vanliga fordon med billig karosseri och multipla antenner på dem, särskilt med orden offentlig egendom på registreringsskylten.
 • Undvik att bli berusad utanför ditt hem, men om du måste, så gör det på ett ansvarsfullt sätt och få en utsedd förare.
 • Det är absolut nödvändigt, om det oundvikliga inträffar, att du inte irritera officer på något sätt och vara helt tillmötesgående mot honom eller henne. Också, håll händerna där tjänstemannen kan se dem hela tiden. Om han / hon ber dig att kliva ur bilen, så gör som de säger, låsa dina dörrar som du gör och om dina nycklar på motorhuven på bilen. Överensstämma med deras instruktioner, men om de ber att söka din bil, vänligt men bestämt tala om för dem, "Nej, officer, jag inte samtycka till alla sökningar." Sedan säga, "Officer, jag fri att gå eller är du kvarhåller mig?
 • Använd huvudet och inte göra något dumt, utöva lite sunt förnuft och du kommer sannolikt att vara OK.

Varningar

 • Har du inte något olagligt, antingen på dig eller i din bil.
 • Använd diskretion vid alla tidpunkter.
 • Alltid vara uppmärksamma och upprätthålla mental medvetenhet. Om du får magkänsla att något inte står rätt 9 gånger av tio är det inte. Var inte alltför paranoid, eftersom det kommer att varna en polis riktigt snabb.
 • Gör inte dig själv sticka ut på något sätt, eftersom det gör polisen misstänksam och kommer att göra dem vill undersöka vidare.