Wko

Hur snabbt och exakt avsluta alla dina läxor

Ibland har du att motivationen, och leveranser, och tid att göra dina läxor, och du faktiskt gör det. Men efter att du slår in, hittar du det med ord av röda märken över hela sig. Här är hur man gör dina läxor samtidigt få de rätta svaren.

Steg

Hur snabbt och exakt avsluta alla dina läxor. Räkna ut vilken typ av läxor är det.
Hur snabbt och exakt avsluta alla dina läxor. Räkna ut vilken typ av läxor är det.
 1. 1
  Räkna ut vilken typ av läxor är det. De allmänna kategorier är matte, läsning, främmande språk, personliga svar, kritiskt tänkande och analys.
  • Math frågorna är de som visar arbetet, hur du hittade ditt svar, etc.
  • Läsa frågorna är de som kräver att du läser något och besvara enkla frågor.
  • Utländska språkfrågor innebär översättningar, historisk förståelse, och andra saker.
  • Personligt svar på frågor är ungefär som en blandning av analys och läsning. Det viktigaste som du gör i personliga svar är att läsa en bok eller text och skriva en personlig reflektion eller berätta vad du tyckte om boken / texten.
  • Analys frågor kräver att du tar ett svar eller ett uttalande och förklara, bevisa, eller bestrida det.
  • Math frågorna är oftast tvådelad (arbete och svaret) och är även binärt, vilket innebär att de är antingen rätt eller fel. Tricket här är att avgöra vad du behöver göra, som vanligtvis finns i din lärobok, och tillämpa det på papper. Du måste läsa frågan, hitta lämplig formel, regel, etc, och tillämpa. Därifrån, svara på problemet.
  • Läsa frågor är även binärt. Tricket här är att läsa de tilldelade sidor. Däremot gör många inte det och bara gissa på svaren. Merparten av tiden, är svaren finns mitt i boken, väntar på att kopieras. Det kan vara som fusk, men om det är från en bok, det är vad du ska göra.
  • Utländska språkproblem är oftast översättningar, läsförståelse, eller en blandning av dem. De kan också innehålla grammatik, ord studie, etc. Översättningar görs genom att söka efter ord, sätta ihop dem, och att känslan av dem. För att läsa förnimmelser, se analys eller läsning. För Vocab, är nyckeln memorera. Se alla memorera hur man för fler tips om det. Grammatik kan vara knepigt, men det kommer oftast ha några allmänna regler, vilka bara behöver tillämpas på vissa delar av frågan.
  • Analys frågor härrör mestadels off från att läsa frågor och involverar tänkande, logisk slutledning, och, i vissa fall, personlig åsikt. Bland de vanligaste analytiska frågorna är "varför?", Och kan besvaras på många sätt, förklarar den logiska tankeprocessen bakom "varför" fråga.
 2. 2
  Ta en snabb 5-10 minuters paus. Det kommer att hjälpa rensa sinnet. Prova att ta en promenad, det kommer att hålla blodet flyter, och när du kommer tillbaka till dina läxor, kommer du vara beredd att slutföra det.
  • Om du har en hund, gå din hund. Det kommer att vara dina läxor paus, och du kommer att gå din hund på samma gång. Betyg en för multitasking!
 3. 3
  Gå över dina läxor. Du kanske blir förvånad över hur mycket du gjorde fel när du är i din halvdöda fasen av läxor.
 4. 4
  Se till att du lägger den i ryggsäcken, bindemedel, eller vad du använder så det är redo att gå.

Tips

 • Försök att inte be dina vänner. Detta är inte att säga att dina vänner är nödvändigtvis dumma, men de är inte den bästa källan för svar (och du kan fastna för fusk. Detta förklarar också varför fusk på prov får du låga poäng, även om din lärare inte fångar du).
 • Försök att fråga dina föräldrar. De kunde överraska dig med sin okända kunskaper.
 • Om det finns vissa, problematiska frågor som bara stubbe dig, fråga din lärare. Han / hon undervisar ämnet, och borde känna till materialet tillräckligt bra för att förklara för dig.

Varningar

 • Även om detta kan hjälpa dig, inte helt förlita sig på detta. Detta är en läxa hjälpare, inte ett svar givaren (som ni kan se).