Wko

Hur ska man gå till en intervju

Att gå till intervjuer kan vara nervpåfrestande. Med dessa tips, sjögång snart bli jämn segling.

Steg

Hur ska man gå till en intervju. Anländer i området trettio minuter tidigt.
Hur ska man gå till en intervju. Anländer i området trettio minuter tidigt.
 1. 1
  Anländer i området trettio minuter tidigt. Hitta en lugn café, slappna av och ta dig bort från pendla. Iced mint te är alltid trevligt.
 2. 2
  Förstå deras klädkod och klä något trevligare än deras klädsel.
 3. 3
  Förstå deras drog-och alkohol screening process och vet att du kan klara det lagligt - Om inte slösa inte din tid eller deras
 4. 4
  Ibland hjälper det att nästan se dig själv som skådespelare i en pjäs. Om du var regissören hur skulle du coacha dig själv som skådespelare för att bättre spela rollen.
 5. 5
  Håll huvudet kallt. Du förmodligen inte kommer att få jobbet om du låter arbetsgivaren se hur nervös du är. Öva kontrollerad andning som en teknik hjälper dig att hålla fokus på intervjun och inte din nervositet.
 6. 6
  Kom ihåg att du sanningsenligt säljer dig själv och dina kunskaper till en arbetsgivare. Förbered i förväg en lista över de viktigaste färdigheter, teman och styrkor som du besitter och att skilja dig från dina konkurrenter. Väva dem i hela ditt svar på frågor så att intervjuaren har en tydlig förståelse dina styrkor. Också har goda anekdotiska "bevis" på hur ni har visat dessa styrkor i tidigare befattningar eller händelser i ditt liv.
  • Om du helt enkelt göra en lista och återuppleva / föreställa dina framgångar under de få dagar innan intervjun, kommer du att vara positiv, glad och göra ett bra intryck som en Achiever och någon som företaget måste anställa.
 7. 7
  Vara hungrig och aggressiv men inte oprofessionellt, desperat eller påträngande.
 8. 8
  Skildra en trovärdig närvaro av framgång och prestation, om du inte kan övertyga dig själv då inte försöka övertyga andra. Kommer från dig hjärta med realistiska självutvärderingar.
 9. 9
  Svara bara på frågorna som intervjuare frågar dig och inte erbjuda annan information. Men inte vara fåordiga, visa att du kan interagera med människor och genom att veta när man ska prata och när du bara blabbering.
 10. 10
  Var artig och inte förolämpa arbetsgivaren. Vet att han eller hon skulle ha många fler människor att intervjua.
 11. 11
  Ta inte illa på något intervjuaren säger.
  • Om de inte ger dig jobbet, låt inte det hindra dig från att försöka få ett annat jobb. Det är väldigt vanligt att inte få jobbet om du inte har intervjuat under en lång tid och din intervjuteknik är rostiga.
  • Jag gör en lista med frågor som jag blev tillfrågad och jag gå igenom dem innan nästa intervju.
 12. 12
  Var mycket framåt i allt du säger och i dina handlingar.
 13. 13
  Försök att inte blanda ihop arbetsgivaren. Var försiktig med vad du säger och inser att din anställning är på linjen!

Tips

 • Var självsäker
 • Tänk positivt.
 • Titta upp och på intervjuaren
 • Sitt rak
 • Alltid skriva ett tackbrev till den person som intervjuade dig!
 • Jag säger alltid intervjuaren som jag normalt inte pratar så mycket, men att jag måste berätta för dem vad jag vet att det är en intervju. Detta visar att jag är en reserverad person men inte så mycket under intervjun.

Varningar

 • Ta inte onödiga väskor och andra saker.
 • Inte bära dyra ornaments.a snyggt kedjan, en ring i varje hand, är en snygg klocka nog för en intervju, det ger den professionella och attraktiva utseende.
 • Ha alltid med en penna och anteckningsblock med dig.
 • Håll ett snyggt leende i ansiktet, inte Le onödan.
 • Undvik intervju misstag