Wko

Hur övertyga din arbetsgivare att du är lämplig för arbete

När en marknad är konkurrensutsatt, bör du övertyga dig om att du är den bästa kandidaten för jobbet. Men hur ska du uppnå detta? Det är inte kärnkraft! Det är enkelt, lätt och om du följer den kommer du att få resultat. I stället för att skicka din ansökan och väntar på att "samtal" (något som många av oss gör) tror bättre och följa dessa steg som hjälper dig att hitta arbete snabbare.

Steg

Hur övertyga din arbetsgivare att du är lämplig för arbete. Skriv bokstäverna i försäljningen, inte konstitutiva bokstäver.
Hur övertyga din arbetsgivare att du är lämplig för arbete. Skriv bokstäverna i försäljningen, inte konstitutiva bokstäver.
 1. 1
  Skriv bokstäverna i försäljningen, inte konstitutiva bokstäver. Du ska veta hur du säljer dig själv till ett sannolikt arbetsgivare och din ansökan bör ge ett gott första intryck. Arbetsgivarna tar bara 20-30 sekunder för att läsa din ansökan, så du bör göra din stå ut. Ett brev bör få uppmärksamhet av läsaren i första stycket för att ge honom en anledning till att ringa en intervju. Som ett exempel: "Om du söker efter en regissör med ett utmärkt, kraftfullt nätverk av bekanta och med kompetens att öka vinsterna med 20%, inte att tveka att kontakta mig."
 2. 2
  Anpassa ditt CV. Om du använder samma CV till alla arbetsgivare, är det dags att byta strategi. Denna metod pressar arbetsgivarna bort eftersom ditt CV blir opersonlig, och passar inte de villkor som krävs av arbetsplatsen. Anpassa ditt CV och visar att din erfarenhet och dina färdigheter passa den speciella arbete. Som ett exempel, om du skickar ditt CV till en tidning företag, se till att nämna din erfarenhet av tidningen design, applikationer, etc.
 3. 3
  Följ upp. Vänta inte för arbetsgivaren att svara på din ansökan. Agera i förväg genom att ringa eller skicka e-post till deras kontor (er) och försöka ha personlig kontakt. Således kommer de att ge dig prioritera och om man i själva verket har de bestämt sig för att marknadsföra din CV då du kommer att ha tillfälle att besvara någon chans skrupler som de har.
 4. 4
  Använd internet. Du kanske redan använder Internet, men frågan är om man använder det för din vinst. Skicka ditt CV på nätet, i ett öppet konto med företag som annonserar meddelanden som är relaterade till din sökning och rapportera dina personliga uppgifter för att hjälpa dig hitta de arbetsgivare som kommer att vara intresserade.
 5. 5
  Få information om de dolda jobben. Ofta är det sagt att den personliga konstitutionen är det bästa sättet för publicitet och att 70% -80% av alla platser kommer aldrig annonseras. Så hur kan vem som helst lära av dessa dolda jobben? Skapa ett nätverk av bekanta. De vänner och medarbetare (nuvarande och framtida) som finns i samma bransch med du kan få värdefull information och konstitution på arbetsplatser, en process som underlättas mycket genom sajter som Facebook och LinkedIn.
 6. 6
  Gör forskning för dina framtidsutsikter. Du tillbringar 70% av din tid på din arbetsplats, det är därför det är mycket viktigt att du hittar organismer, miljöer och arbetskraft kulturer som du skulle njuta. Många branscher kombineras. Det innebär att du kommer att ha en hel del tillfällen att lära första hand hur företaget du vill skicka ditt CV funktioner. Så du har också synpunkter på de frågor som upptar företaget, något som du kan använda till din fördel att föreslå lösningar under intervjun.
 7. 7
  Klä att imponera. Detta är det inte ett pussel. Helt enkelt få klädd lämpligt för det arbete som du vill, inte för den du redan har. Din utseendemässigt är utsidan intrycket av din inre värld som tillåter andra att dra slutsatser och att göra affärer för personlighet och ditt beteende.
 8. 8
  Vara tillförlitlig och effektiv. Tiden är dyrbar i företagen och när de flesta arbetarna passerar över 40 timmar i arbete varje vecka, borde direktörerna för förlovningar göra intervjuer i deras schema, något som lämnar litet utrymme för försenade intervjuer. Planera din väg, prognos potentiell trafik på gatorna och har för avsikt att nå det minst 10 minuter innan intervjun börjar för att passa i. Så du kanske också läsa nyhetsbrevet i bolaget och bli informerad om den senaste utvecklingen.
 9. 9
  Ställ effektiva frågor. En intervju är en dubbelriktad process: arbetsgivaren försöker förverkliga om du passar för jobbet och du bör se om arbetet passar dina förväntningar och dina krav. Förbered en lista med frågor som du skulle vilja be med avseende på bolaget och på plats. På så sätt kommer du verkar beredd och ditt intresse kommer att vara äkta.
 10. 10
  Νever ge upp. Om du får ett brev svarar "Tack för din tid, men du är inte lämpliga för jobbet" och du tänker sluta försöka, misströsta inte. Du kommer inte att hitta ett nytt jobb i en natt och alla experter uppskattar att MO för att söka arbete pendlar från två tills tio månader. Ju mer "Nej" är den närmare du är den sista "Yes". "No" s>

Tips

 • Svara med uppriktighet följande frågor:
  • Vilken typ av materiella varor vill jag skaffa? (Skriv en lista och inkluderar även kostnaden för dina familjära kostnader ingår kostnader för studier av dina barn).
  • När jag vill köpa dessa varor? (Skriv konkreta datum för var och en).
  • Vad är den årliga inkomst som jag borde ha för att hantera dessa kostnader?
  • Vilket yrke (beskriv exakt specialitet, till exempel Export Manager) kommer att kunna erbjuda ovanstående intäkter?
  • Vilka specifika arbetsgivare eller företag erbjuder ovanstående inkomster kapabla proffs?
  • Vilken typ av utbildning eller erfarenhet krävs av ovanstående arbetsgivare för att anställa mig, åtminstone tillfälligt?
 • Bättre klä mer officiellt än informally.This är ett måste.
 • Som ni ser, bör du svara på dessa frågor med ärlighet innan du bestämmer vad du vill ha för din karriär. Detta är det enda sättet att få tillgång till kunskap om den marknad där du behandlas. Det är en tidskrävande process, men förtjänar arbetsmarknaden. Om din forskning leder dig till ditt slutgiltiga val, sedan vara stolt. Rushing med dessa saker kan resultera i fruktansvärda förhållanden.
 • Gör vad du kan för att möta fulländade proffs inom din bransch. Denna erfarenhet är ovärderlig. Ju bättre University of Ground.
 • Lea rn Om du vill tjäna... Sedan lär. Lea>
 • Börja studera specialiserade tidskrifter och böcker i din bransch. Många av dem är gratis. Om det krävs att betala, se det som en investering... inte som kostnad.