Wko

Hur ordna borgen medan i fängelse

Om du blir inlåst, är det enda sättet att komma ut innan rättegången genom före rättegången frisättning eller en bail bond. Om du behöver för att få räddats, kommer följande steg hjälper dig att få ut så fort som möjligt.

Steg

Hur ordna borgen medan i fängelse. Aldrig orsaka ett problem för polisen eller bokning personal som arbetar med din arrestering eller bokning.
Hur ordna borgen medan i fängelse. Aldrig orsaka ett problem för polisen eller bokning personal som arbetar med din arrestering eller bokning.
 1. 1
  Aldrig orsaka ett problem för polisen eller bokning personal som arbetar med din arrestering eller bokning. Ofta kommer du behöver deras hjälp att få tillgång till telefonen, få siffror bail bond, etc. Var uppmärksam, är en officer eller avdelning anställde inte tillåtet att ge några förslag på vilken bindning företaget att ringa. Detta är vanligtvis avdelnings politik och är vanligtvis på plats för att undvika att en person från att ta emot mutor från ett borgensförsäkringsbolag.
 2. 2
  Hitta en telefon så snabbt som möjligt. Du bör ha en hierarki av folk att ringa. Vanligtvis kommer du vara tvungen att ringa samla. Bail är dyrt, och ofta kreditvärdighet spelar en roll. Den person som räddar dig (vän eller familj) kommer att lova att betala hela borgen om du uteblir.
 3. 3
  Se till att du förstår borgen processen. Det är en försäkring som lovar staten återbetalning om svaranden (du) inte gå till domstol. Det är ganska ofta tiotusentals dollar, och säkerheter kan behövas. Vanligtvis kommer en misdemeanoravgift vara 20% av din obligation. En felonyavgiften blir 10% av din obligation. Kontrollera med din borgensförsäkringsbolag - liksom, kan du pruta ner kostnaden om förutsättningarna är de rätta.
 4. 4
  Om du inte kan hitta någon att lägga till din borgen, kan du ha fastnat. Men du kommer att få en borgen recension, oftast inom 24 timmar. På den tiden, har du en möjlighet att övertyga en domare att sänka eller eliminera borgen. De letar efter vissa saker när de gör denna bestämning. Om du kan få en advokat att visa upp för borgen översyn, gör det. Domaren tittar normalt på följande:
  • Är du lokal? Det är lättare att visa upp för domstolen när du är en lokal.
  • Har du en historia av att inte synas för domstolen? Detta kommer att säkerställa en hög eller ingen borgen.
  • Visste du får debiteras med ett allvarligt brott? Grova brott har högre straff, ökar chansen att en person kommer att fly för att undvika fängelse.
  • Är du anställd? Människor är i allmänhet mindre tillförlitliga och ha lösa kopplingar till samhället, vilket gör det lättare att plocka upp och lämna.
  • Har du familj skyldigheter? Domstolarna vill inte att du förlorar ditt jobb när du har en familj att försörja.
 5. 5
  Om du inte kan ordna borgen, och domaren inte sänka eller ta bort det, kan du prova på borgen med ett par nära vänner eller släktingar.

Tips

 • Begår inte brott. Men det är en normal företeelse för anständiga människor att komma i trubbel och behöver en bail bond. Ring din mest betrodda och respektabla vän eller släkting och lova dem att du kommer att betala tillbaka dem (och gör det)! Om du har kreditkort för dig, kanske du kan ringa en borgensman direkt och betala din egen borgen. Om du behöver ringa en träl samla, och du ombeds att ange ditt namn ska spelas till den andra parten, säg inte "det här är Bob," eller "hjälp!" Säg "Jag har ett kreditkort!" De kommer oftast att acceptera avgifter. De får en massa falska samlar samtal och medan trälen kommer i teorin att acceptera samla samtal, måste du ge dem en anledning.

Varningar

 • Låt inte en annan fånge hjälpa dig att ordna borgen.
 • Göra obligation är vanligtvis standard för om du kan få en advokat utsedd för ditt fall. Om du inte kommer att ha råd med en advokat, försöka få en PR-Bond (Personlig Recognance). Du kommer vanligtvis fortfarande kvalificera sig för en advokat. Annars inte bond ut. En advokat kan vara avgörande för ditt fall.