Wko

Hur man tränar som en elit sniper

Om du ska vara en bakgård prickskytt, eller bara gör det för skojs skull... Läs inte den här artikeln! Detta är för de allvarliga krypskyttar, följande utbildning baseras på faktiska sniper program som används av eliten brittiska krypskyttar.

Steg

Hur man tränar som en elit sniper. Det finns fyra huvudsakliga tester som utgör följande sniper utbildning.
Hur man tränar som en elit sniper. Det finns fyra huvudsakliga tester som utgör följande sniper utbildning.
 1. 1
  Det finns fyra huvudsakliga tester som utgör följande sniper utbildning. Det skriftliga provet, Sniper Observation Test, Fast målprovning och Sniper Stalking Test. Du och dina kolleger krypskyttar i utbildningen bör öva dessa kurser innan du tar ett test på dem.
 2. 2
  Det skriftliga provet (WT): Detta är ett papper prov med flera frågor om sniper fältet. Detta bör göras upp av en airsoft sniper som redan har haft erfarenhet av strid och vet vad de gör. En godkänd kurs brukar vara en 75 +.
 3. 3
  Den sniper observation testet (SOT): Detta test är att utvärdera en krypskyttar förmåga att observera / spana ett område för möjliga mål (oavsett hur väl dold). 10 vanliga airsoft objekt (ex: Mask, goggles, unjamming stång, hastighet lastare, tidskrift / klipp, stövlar, gummi kniv, hjälm, vapen, väst, omfattning, etc), kommer att döljas i en skogsmiljö minst 100 meter från området observation. Detta borde vara ett upphöjt område med en klar bild av objektet området. De krypskyttar kommer att ha 20 minuter att upptäcka minst 7 av 10 av dessa objekt, beväpnade med bara kikare och skicklighet.
 4. 4
  Den fasta Prismatestet (FTT): Detta test är att öva precision. Den sniper och medelstora målen är inte tillåtet att flytta från sin startposition. Målet med sniper är att träffa så många av dessa mål som möjligt. Det närmaste man kommer förmodligen att vara omkring 90 meter bort, med avståndet växer därifrån.
 5. 5
  Den sniper stalking testet (SST): SST är förmodligen den svåraste av alla tester. Det betonar och understryker stealth och kamouflage, liksom stenhård fokus. Den sniper, eller prickskytt laget börjar vid en okänd plats, ges endast deras prickskytteskola växel och lokalisering av målet. Deras mål är att flytta till inom intervallet sitt mål utan att bli sedd av flera spanare ute på vakt. De måste komma till målet inom den tid (vanligtvis 60 minuter, men tiden kan komma att ändras) utan att bli sedd av observatörer som är jobb det är att "upptäcka" krypskyttarna innan de tar ut sina mål. De observatörer tillåts skjuta på krypskyttar, men krypskyttar är inte tillåtet att skjuta på de spotters. Målet är oftast medelstora.

Tips

 • Eftersom krypskyttar är tänkta att vara osynliga mördare av slagfältet, är kamouflage viktigt. Normal kamouflage med vegetation bilagor är bra, men fullt ghillie passar är bäst. Kontrollera även att dräkten passar miljön, och att när du flyttar in i ny vegetation och mark, ändra din camo för att matcha din omgivning.
 • Få en stark prickskyttegevär! Detta bör skjuta rundor ovanför 4000fps och under 5500fps! Också få en räckvidd som passar dig väl.
 • Varför gå igenom alla försök att dölja dig själv om ditt vapen kommer bara ge dig iväg!? Se till att kamouflera din pistol, är det bästa sättet att få ett gevär wrap.
 • Flytta långsamt, stanna låg, och dödar effektivt.
 • Observera att flash muzzlers och ljuddämpare, samtidigt minska blixten och ljudnivå din pistol, de också minska noggrannheten och omfattningen av dina bilder - ha det i åtanke.

Varningar

 • Se upp för billiga prickskyttegevär som verkar starkt men är inte bra gjort. Om det är mestadels plast, stay away!