Wko

Hur man svarar kreativt till telemarketing

Någonsin velat bli av med de där irriterande telefonförsäljare, men på ett roligt sätt? Läs dessa steg och du kommer att vara på ett snabbspår till framgång!

Steg

Hur man svarar kreativt till telemarketing. När telefonförsäljare frågar efter någon, kan du säga att <name> har flyttat till <funny place> som Bangladesh, eller zimbabwe, eller tala om för telefonförsäljare att denna person har fallit från en klippa.
Hur man svarar kreativt till telemarketing. När telefonförsäljare frågar efter någon, kan du säga att <name> har flyttat till <funny place> som Bangladesh, eller zimbabwe, eller tala om för telefonförsäljare att denna person har fallit från en klippa.
 1. 1
  Följ detta script:
  • Du: "Hej"
  • Irriterande telefonförsäljare: "Är huvudet av huset hem?"
  • Du: "Tala" (även om du inte är)
  • Du: "?? Vänta, vänta, kan jag ringa dig tillbaka Vad är ditt hemnummer"
  • Telefonförsäljare: "Tyvärr, jag får inte jag är på ett kontor just nu.."
  • Du: "Så du menar att du inte vill att främlingar ringer dig hemma?
  • Telefonförsäljare: ". Nå, ja" (Avskuren av din nästa rad)
  • Du: "Nu vet du hur jag känner." (Hänga upp direkt)
 2. 2
  När telefonförsäljare frågar efter någon, kan du säga att <name> har flyttat till <funny place> som Bangladesh, eller zimbabwe, eller tala om för telefonförsäljare att denna person har fallit från en klippa.
 3. 3
  Fråga honom / henne om han / hon gillar att spela <crazy sport>. Innan han / hon kan svara, börja sjunga din favorit 80 sång mycket högt.
 4. 4
  Låtsas att försöka sälja något till telefonförsäljare.
 5. 5
  Säg något i stil med "Hej, stad bårhuset" för att göra den som ringer tror att han eller hon kallas på fel ställe.
 6. 6
  Du kan också säga att <name> har dött, är på en längre semester i Antarktis, eller att de är fysiskt oförmögen att tala.
 7. 7
  Säg "vad?" efter varje mening. Låtsas som om du är döv, eller bara irriterande. Blanda upp det lite.
 8. 8
  Agera mycket och alltför förvånad över deras erbjudande. Om de säger något i stil med "... Och det är bara 15€ 0,99, och du kommer inte att behöva betala frakt!" svara "Woah! Det är fantastiskt!" och om de säger "Så, vill du köpa den?" säger "Oh. Nej Nej Tack och BUH-bye!"
 9. 9
  Plocka upp, och innan telefonförsäljare kan tala, säga hej i en konstig röst och håller det för en riktigt, riktigt lång tid.
 10. 10
  När en telefonförsäljare samtal, låtsas som om de har nått 911.
 11. 11
  Gör vidrig djur ljud i stället för att svara på telefonförsäljare.
 12. 12
  I mitten av sommaren, berättar telefonförsäljare att huvudet av huset skotta snön från uppfarten.
 13. 13
  Låtsas vara en telefonsvarare när du plocka upp telefonen.
 14. 14
  Låtsas vara ett call center, till exempel en Internetleverantör:
  • Du: Tack för ditt samtal (galen ISP namn), kan jag ha ditt kontonummer för identitetsstöld tack?
  • Telefonförsäljare: Ummm...
  • Du: (Rustle papper) Frun slash sir, vänligen lugna ner. Din CD-facket är INTE en mugghållare.
  • Telemarkter: Ummm...
  • Du: (I platta entoniga) Jag kan hjälpa dig med det. Vänligen håll medan jag hänvisa dig till någon som kan hjälpa dig med det. (Börjar sjunga en dum eller galen sång)
  • Du: (Fortfarande i platta entoniga) Tack för att hålla. Ditt samtal är mycket vik-(börja tala normalt igen) Okej jag är tillbaka!
 15. 15
  Säg hej och låt dem prata, men inte säga något. Ganska snart kommer de att hänga upp. Det är också roligt att lyssna på dem prata högre varje gång du ignorerar dem.
 16. 16
  Vid slutet av varje mening telefonförsäljare säger, skriker: "Bevisa det!"
 17. 17
  Säg en hel massa slumpmässiga ord
 18. 18
  När de ber att få tala med någon, tala om för dem att vänligen håll. När du har gjort detta ställe telefonen nära en högtalare / radio, och spela en riktigt lam eller cheesy sång. Några goda exempel för låten kan vara Barney, Dora Utforskaren, etc. Fortsätt spela låten tills telefonförsäljare hänger upp.
 19. 19
  säga hej och berätta för dem att hålla. sedan få en ballong och stift. spränga ballong och sedan pop i framför telefonen samtidigt skrek: Jag har blivit skjuten!
 20. 20
  Om du vet att ett annat språk börjar säga allt som kommer till ditt sinne först. Eller gör din egen rappakalja. Om du talar en verklig språk telefonförsäljare kan växla till det språket, särskilt om det är ett välkänt språk.
 21. 21
  Om du råkar vara en brandman och råkar ha utskick toner händig på bildskärmen brand personsökare, skruva upp volymen och håll högtalaren till mikrofonen och spränga dem. Eller helt enkelt blåsa i telefonen. Dvs för det mesta de bär hörlurar, så de får full volym.
 22. 22
  Säg att du ska lyssna på dem förrän du är klar att berätta allt om Jesus.
 23. 23
  Scream till telefonen så snart du plocka upp och hänga upp direkt.
 24. 24
  Upprepa allt de säger i en galen röst.
 25. 25
  Erkänn att din döende, oändlig och villkorslös kärlek till telefonförsäljare, så här:
  • Du: Åh <name>, jag ville bara säga att vad som än händer, kommer jag alltid att älska dig, oavsett vad. Även om din Sock Monkey Herman stjäl dina pannkakor och flyger till månen, kommer jag alltid att älska dig!
  • Telefonförsäljare: Ummmmm....
  • Du: Oh Darling, lämnade Herman lämna redan? Det är okej baby, ska jag göra pannkakor för dig, med massor av Fru Butterworth s, alla proppfulla av hög majssirap som du älskar! Och om den höga majssirap orsakar levern att skrumpna ihop och du dör, kommer jag fortfarande älskar dig.
  • Telefonförsäljare: Ummmmm...
  • Du: Oh Sweetie Pie! Jag kan bara inte stå ut med det längre! Det har varit en hel 3 timmar, 23 minuter och 12.78 sekunder sedan jag har sett dig, kommer du gifta dig med mig?
 26. 26
  Låtsas att du inte kan höra telefonförsäljare eller om du har en dålig anslutning.
 27. 27
  Recitera ord från ordlistan i bokstavsordning i en avslappnad ton.
 28. 28
  Låt telefonförsäljare prat. då, ställa så många formella och logiska frågor om produkten som de säger och ta så länge som möjligt. sedan när han / hon frågar dig, "Så är du intresserad av att köpa (namn utannonserade produkten)?" du svarar, "Åh, jag ville aldrig den här produkten." telefonförsäljare: "Varför gjorde du frågar mig alla dessa frågor?" Du: "Åh, jag var bara ensam." * HANG UP *
 29. 29
  Agera som om du kan nu se telefonförsäljare genom att berätta för dem i en hotfull röst som du kan se dem, och genom att lista slumpmässiga klädesplagg som de kan eller inte kan ha på sig.
 30. 30
  Beep på måfå.
 31. 31
  När de frågar dig en riktigt lång fråga, be dem att upprepa det. När deras gjort säga "förlåt jag gav mitt husdjur unicorn ett bad... kan du upprepa det igen?"
 32. 32
  Spela tillsammans för en minut sedan viska (som om att någon bredvid dig), "hur mycket längre tid för samtalet spår?", Återuppta sedan prata med dem.

Tips

 • Bara ha kul med dem, är chansen att du aldrig kommer att prata med dessa människor igen. Plus, kan de behöva ett gott skratt.
 • För den andra metoden om du är ett barn fejka då en djupare röst.
 • Om du inte har nummerpresentatör, är en kontrollampa tecken på att en telefonförsäljare ringer en liten stund av tystnad mellan när du plockar upp och när telefonförsäljare hälsar du.
 • Viktigast, ha kul med det. Om du oroar dig för mycket och blir nervös, du kommer att misslyckas! Men om du rulla med det och vet att han / hon aldrig kommer att se dig igen, eftersom de inte vet du, då du kommer att lyckas.
 • Gör ditt bästa för att inte skratta! De måste ta dig åtminstone lite seriöst.
 • Improvisation är nyckeln! Om du kan, försök att få några agerar klasser som lär dig om improvisation. Du kan hitta några på skolan.
 • Öva med dina vänner. Kör rollspel med dem så att du kan hjälpa dem, och de kan hjälpa dig.

Varningar

 • Kom ihåg, är telemarketing gör bara sitt jobb. Du behöver inte använda hårda språk eller behandla dem illa.
 • Skratta inte på telefonen.
 • Kom ihåg att de är människor också. Att vara otrevlig mot främlingar är inte precis roligt och du kan få i trubbel. Var beredd på de mer mogna människor som hör dig att se ner på dig så barnslig.
 • För metoder 2, 13 och 16 se till att det är en telefonförsäljare.
 • Bli inte nervös. Detta är den absolut värsta du kan göra.
 • Om du har en hel del erfarenhet, vara noga med att inte skrämma personen med 17.