Wko

Hur man startar ett kärleksbrev

Kan inte uttrycka i skrift vad man kunde i ord? Har svårt att räkna ut var man ska börja ett brev som uttrycker precis hur du känner? Läs vidare för att upptäcka några tips som kan få bollen i rullning för dina behov kärleksbrev.

Steg

Hur man startar ett kärleksbrev. Du kan aldrig bilda någon slags relation med någon annan person om du inte tar itu med hur du verkligen känner för dem.
Hur man startar ett kärleksbrev. Du kan aldrig bilda någon slags relation med någon annan person om du inte tar itu med hur du verkligen känner för dem.

Skriva din egen bokstav

 1. 1
  Bestäm ditt ämne. Det är nog bäst för dig att skriva ett kärleksbrev till antingen någon som du redan nära med (en pojkvän, flickvän, fruktdryck, etc.) men du kan också använda ett kärleksbrev som ett sätt att berätta för någon du älskar dem om de don 't vet hur du känner dig ännu. Även om det är lämpligt att du uttrycka dessa känslor till föremålet för din kärlek i person, ibland en bokstav kan vara en tillräckligt alternativ. Utvärdera din relation för närvarande med denna person. Är du på den punkt att berätta för dem att du älskar dem? Vad är målet i att skriva brev? Vad vill du dem att känna igen? Just besvara dessa frågor är det bästa sättet att sikta ditt brev.
 2. 2
  Få ditt material. Om du tänker skicka ditt brev via e-post, behöver du papper, ett kuvert, en penna, frimärken, och adressen till vem du vill skicka brevet till. Om du inte skickar brevet via mail, då du kommer naturligtvis inte behöver frimärken eller mottagarens adress. Kom ihåg att, i stället för dig själv, du använder papper och bläck och så utseendet på ditt brev så speglar dig. Om du skriver tydligt och på ett blankt papper, det visar att du verkligen tog sig tid för att uttrycka de ord du skriver medan några klottrade ord på ett skrynkligt papper hastigt rippade från en bärbar dator sänder ett budskap om slarv.
 3. 3
  Skriv! Följ ditt hjärta när du skriver till någon du bryr dig om. Det är bättre för dig att uttrycka dina känslor i ditt eget, kanske klumpiga eller icke poetiska ord, än att använda tvingas ord som du tror att din mottagare kommer att finna "rätt". Det bästa sättet att börja denna process kan vara att skriva ut på ett separat papper, alla de saker du vill säga till den som du behandlar ditt brev till. En mening eller två om hur pratar med din kärlek, flickvän, pojkvän, etc. lyser upp din dag mer än något annat kommer att vara betydligt mer övertygande än någon klyscha om ditt hjärta stannar när du ser dem eller hur dina andetag tas bort av sin mycket närvaro. Men om du beskriver hur du känner dig och fortfarande tycker att det låter lite corny, hålla fast vid det! Du kan aldrig bilda någon slags relation med någon annan person om du inte tar itu med hur du verkligen känner för dem.

Tips

 • Ha tålamod. Om rätt ord inte komma genast, oroa dig inte över det! Med tiden kommer dina känslor kommer alltid igenom i ditt skrivande om du fortsätter att försöka på det.
 • Var dig själv! Håll vad du skriver så personliga och originella som möjligt.
 • Ta din tid. Avskild tid i dag att reflektera över vad du vill skriva och verkligen fokusera på uppgiften. Har första, andra och tredje utkast av ett brev kan bara hjälpa.

Varningar

 • Det kanske inte fungerar! Även om du kanske har gett ditt brev hela ditt hjärta, ibland människor bara inte känner på samma sätt. Förstå att saker händer av en anledning. Det kommer att finnas någon annan där ute för dig som kommer att uppskatta dig för vem du är! Försök att inte älta vad du kunde ha sagt bättre eftersom det kan mycket väl vara så att även om du skrev något underbart, det bara inte var meningen att vara för den personen.
 • Var inte obehagligt. Om personen som du skickar brevet till har sagt att de inte är intresserade, inte tjata inte längre! Medan ibland skriver hur du känner till dem i ett väl genomtänkt sätt kan hjälpa till, tar det för långt och tvångsmässigt skriva till dem kan helt vända dem bort från dig.