Wko

Hur man startar ett företag bilreparationer

Enligt Small Business Administration, över 52 procent av företagen i Europa är småföretag. Om du är mekaniskt benägna och skicklig på felsökning mekaniska fel på bilar, kan du vara intresserad av att starta ett eget litet företag bilreparationer. Genom att ha de kunskaper och färdigheter för bilreparationer arbete, är de viktigaste behoven i ett sådant företag som redan uppfyllt. De steg som återstår är främst organisatoriska och administrativa uppgifter.

Steg

Hur man startar ett företag bilreparationer. Fastställa omfattningen av din verksamhet.
Hur man startar ett företag bilreparationer. Fastställa omfattningen av din verksamhet.
 1. 1
  Fastställa omfattningen av din verksamhet. Vissa mekanik specialisera sig på vissa typer av bilreparationer. Överväg om du vill begränsa din verksamhet till vad du är mest skicklig på eller föredrar att öppna den för alla typer av reparationer. Till exempel, vissa reparationer företag specialiserar sig enbart sändning arbete eller ombyggnader motor. Vissa butiker gör bara oljebyten och grundläggande tune-ups. Övriga butiker arbetar uteslutande på avgas frågor eller bromssystem. Men många enskilda mekaniker som äger sina egna företag väljer att arbeta med alla typer av frågor.
 2. 2
  Skriv en affärsplan som inte bara inbegriper omfattningen och inriktningen av din verksamhet, men ger också detaljerad information om finansiering, antal anställda, planerade driftstimmar, planer för leverans / beställa reservdelar och andra detaljer som visar ditt garage kommer att vara en livskraftig verksamhet. Om du har problem med det här steget, kommer en representant från din lokala Small Business Administration kunna hjälpa dig att skriva en affärsplan.
 3. 3
  Hitta en lämplig plats för din bil reparation verksamhet. Om du redan har ett garage inrättas som passar din ursprungliga ändamål för uppstart, inte flytta inte ditt företag. Men, om du platsen inte passar dina behov i storlek, drive-by trafikräkningar eller andra aspekter, överväga att flytta till en ny plats. Din nya platsen ska vara tillgänglig för kunderna, ge ett väntrum och en toalett som de kan använda, och har tillräckligt med utrymme för dig att arbeta och lagra dina verktyg.
 4. 4
  Organisera ditt garage för att passa dina behov. Skapa korrekt förvaring för dina verktyg och förnödenheter, tillsammans med en organiserad delar utrymme för reservdelar. Om du behöver ytterligare verktyg eller ny utrustning för ditt nya företag att fungera effektivt, köpa dem. Var uppmärksam på din budget och överstiger inte den med extravaganta och onödiga poster.
 5. 5
  Inrätta ett kontor för ditt företag. Ställ upp det så att du kan föra detaljerade register om kunder, jobb och fakturering. Tänk på att du inte bara behöver ett fungerande bokföringssystem fordran bokföring, men du måste också ha en tillförlitlig leverantörsskulder systemet. Köpa bokföringsprogram, en dator, telefoner, arkivskåp och andra verktyg kontor som hjälper dig hålla ordning saker. Förutom att inrätta ditt kontor, tar hand om vissa administrativa uppgifter genom att registrera med staten som ett företag och skaffa en licens stad affär, om ditt företag är inom stadens gränser.
 6. 6
  Marknadsföra ditt företag. Skapa ett reklamblad med ditt företags namn, adress och kontaktuppgifter. Häng flyer upp runt staden på gratis anslagstavlor, lämna ut den på en parad och distribuera den som i insatsen med din tidning eller lokal fri shopper, om din budget tillåter. Annonsera på radion och i tidningen. Ett kostnadseffektivt sätt att annonsera är att köpa en annons i den sekretessbelagda delen. Gå med i lokala handelskammaren. Typiskt, som en ny medlem får du ett gratis evenemang band skära som en förmån. Ofta, bilder på band sticklingar göra det till tidningen, som får ditt företags namn där ute ännu mer.
 7. 7
  Håll dig uppdaterad på bilverkstäder. Som nya märken och modeller av fordon kommer ut varje år, ökar tekniken för dem mer och mer. Om du hålla dig uppdaterad genom att delta i workshops och läsa material om den nya tekniken, hjälper dig att se till att du kan arbeta på nya fordon, samt äldre.