Wko

Hur man sparar pengar på livsmedel

Försöker sträcka varje dollar? Här är några enkla tips för att spara pengar på mat:

Steg

Hur man sparar pengar på livsmedel. Gå med en kupong byta organisation.
Hur man sparar pengar på livsmedel. Gå med en kupong byta organisation.

Shopping

 1. 1
  Clip kuponger. Handla på butiker som fördubbla värdet på en kupong. Vissa butiker kommer att tredubbla kuponger. Kuponger gratis produkter är det bästa av varje kupong, och man bör ta tid att hitta dessa. Samordna kuponger med butiken annonser. Använd kuponger i butiker där objektet är redan till försäljning för att öka värdet på kupongen.
 2. 2
  Gå med en kupong byta organisation. Swap kuponger med användare i samma geografiska område. Börsen för objekt som du använder ofta.
 3. 3
  Skapa en inköpslista och håll dig till det. Inte vågar inte mot den iögonfallande reklam.
 4. 4
  Köp inte saker bara för att de är billiga. Köp bara det du verkligen behöver.
 5. 5
  Håll dig till din budget. Detta kommer att tvinga dig att vara mer kreativ med dina recept och ägna mer uppmärksamhet åt dina näringsbehov.
 6. 6
  Jämför priser. De flesta livsmedelsbutiker posta "pris per ounce" tillsammans med kostnaden för en produkt.
 7. 7
  Köp i bulk. Det tenderar att kosta mindre om du köper större kvantiteter. Köp kapitalvaror som du behöver i framtiden, t.ex. Kleenex eller pappershanddukar. Köp familj-storlek spannmål.
 8. 8
  Handla för bakade livsmedelsbutik varor tidigt på dagen. Det är när bagerier markera ner sina dagsgamla objekt.
 9. 9
  Handla livsmedelsbutik kött senare under dagen. Det är när köttet avdelningen markerar de punkter om att gå förbi "sälja av" datum. Detta kött är helt säker och kan frysas för senare användning.
 10. 10
  Överväg att köpa private-label eller varumärken butik. I många fall är dessa rivaliserande kvaliteten av de välkända varumärken, men till en betydligt lägre kostnad.
 11. 11
  Undvik förädlade livsmedel. De kan vara bekvämt, men de är oftast dyra och mindre näringsrika. Köp billiga, hälsosamma livsmedel som är lätta att fixa, såsom hel, korn pasta baljväxter och linser.
 12. 12
  Välj vegetabiliska proteiner. Inkludera spannmål, baljväxter och nötter. Animaliska produkter kan vara mycket dyrt. Meatless måndag är en folkhälsaaktion samband med Johns Hopkins School of Public Health. Det uppmuntrar människor att ge upp kött en gång i veckan för att minska intaget av mättat fett. Kolla in sajten för meatless recept!
 13. 13
  Kontrollera djupt rabatterade livsmedelsbutiker. De köper överskottslager och testa objekt på marknaden från tillverkare. Var flexibel eftersom de erbjuder en roterande lager och objekt förändras dagligen. Du kan spara upp till 40% på namn objekt genom att justera din meny. Västkusten djupa lågpriskedjan är Grocery Outlet (www.groceryoutlets.com).
 14. 14
  Gå med i en grossist klubb. De säljer vanligtvis i bulk till billigare priser än sina konkurrenter. Överväg att använda till BJ, Costco eller Sams Club. Var noga med att redogöra för kostnaden för medlemskapet och transport - de kan uppväga fördelarna i besparingar. Smart & Final är en mindre, nej-medlemskap vaktmästeri och restaurang leverans butik.
 15. 15
  Naturaförmåner om du behöver ett jobb, söka jobb i restaurangbranschen. Du kan ofta ta hem mat för gratis eller billig, även när de inte kommer hem. Detta är särskilt användbart om du vill gå på en date, och vill inte synas snåla. Familjeföretag är bäst för detta.
 16. 16
  Planera din vecka menyn innan du går och handlar. Då kan du göra en exakt inköpslista och köpa vad du behöver.

Matlagning

 1. 1
  Lär dig att laga mat. Gå till biblioteket och låna kokböcker och tidskrifter med enkla recept. Det är lätt att göra en fin skål med pasta, ris eller bönor. Övning ger färdighet.
 2. 2
  Lär dig att laga mat från grunden. Du kommer att vara mindre benägna att äta ute. Du kan noggrant hantverk billiga hälsosamma måltider.
 3. 3
  Lär dig att rulla gårdagens rester till dagens måltid. Skapa en ny maträtt.
 4. 4
  Lär dig att göra välsmakande rätter till en lägre kostnad. Ät jordnötssmör och gelé smörgåsar istället för rostbiff. Ät makaroner och ost i stället för biff.
 5. 5
  Hantera ditt kylskåp. Låt aldrig mat går dåligt. Ät den eller använda den som ingrediens i en sås, gryta eller soppa. Till exempel kan gamla salsa läggas till en curry och gammal mjölk kan förvandlas till en quiche. Naturligtvis inte använda något som faktiskt har gått sura eller härsken.
 6. 6
  Planera måltider baserat på vad du har på handen. Ta fram din kreativa sida.
 7. 7
  Planera måltider baserade på vad som är på rea. Ändra dina recept därefter.
 8. 8
  Titta på försäljningen sektioner och undvika att äta ute alltför ofta.

Tips

 • Försök odla dina egna frukter och grönsaker. Även om det bara tomater på en solig fönsterbräda i din lägenhet. Torka ur fröna, av vad du äter, på en pappershandduk. Även shopping, leta efter plantering och växande tips om utsäde paket i butiken.
 • Dela en tallrik med mat. Restauranger brukar tjäna tillräckligt för två. Betala inte mer än du behöver. Ta mat hemma för en extra måltid. Se till att du fortfarande tipsa din server lämpligt!
 • Ändra din kost. Huvuddelen av maten bör vara växter. Basera din kost på kolhydrater som ris och bönor kommer att spara massor av pengar. Frukt, grönsaker och kött lägga viktiga näringsämnen.