Wko

Hur man skriver en dagbok

Journal skriver är en kreativ form av inspelning dina känslor. Journal skriver hjälper dig att sätta dina känslor ner istället för buteljering dem inne, det är ett bra sätt att arbeta igenom dina frågor och uttrycka dem mer noggrant. Det kan också vara ett sätt att få ut saker i ditt eget personliga utrymme snarare än oavsiktligt tar ut dina outforskade känslor på någon annan. Här är hur du börjar skriva din egen journal.

Steg

Hur man skriver en dagbok. Hitta en bra sammansättning anteckningsbok.
Hur man skriver en dagbok. Hitta en bra sammansättning anteckningsbok.

Skriva din egen journal

 1. 1
  Hitta en bra sammansättning anteckningsbok. Du kan också använda en blogg också. Välj vilket sätt som passar dig, vissa människor gillar att använda båda.
 2. 2
  Anpassa. Det kan vara allt upp till dig. Från blommor, böcker, träd till datorer, fotografier och även Halloween kostymer! Om du använder en blogg, prova att lägga fotografier och välja färgglada mallar.
 3. 3
  Tänk på en journalanteckning. Kära dagbok (eller några namn) är också en stor post som är populär bland många tidskriften författare. Det kan börja med Måndagsgruppen 1 januari 13:00, sovrum ".
 4. 4
  Skriv in det. Dina känslor, dina drömmar, din kärlek eller din familj, det handlar om you.Just tala ut ditt sinne. Försök styckeindelning och peka ut några meningar.
 5. 5
  När du har skrivit hela boken, läs den. Det är alltid bra att titta på din färdiga arbetet. Försök ändra det om du vill.
 6. 6
  Lägg vad du vill. Var det klotter, sångtexter, fotografier, tidningsartiklar och bokrecensioner, det är allt upp till dig.
 7. 7
  Dina känslor är verkligen viktigt. Om du vill kolla in några exempel, försök att läsa En prinsessas dagbok-serien av Meg Cabot och Dear Papa av Anne Ylvisaker. De är bra brevskrivandet böcker.
 8. 8
  Fortsätta skriva! Och njut.
 9. 9
  Bär din bärbara dator och penna när du ska ut även på en helgdag, eftersom du fortfarande kan stjäla några ögonblick för att skriva dina känslor om gott och ont. Speciellt om du går runt naturen, när du känner att du är tillfreds skriva ner hur du känner om omgivningen och hur den påverkar dig som människa. Jag menar notera dina bästa känslorna när du stöter på, inte riva bort det vid tillfällen när du känner dig låg eftersom orden kommer att hjälpa dig att förstå vem du är och hur du vill vara, someday.

Tips

 • Om du vill skriva i skolan, se till att du inte ses av vem som helst. Välj en avskild plats att skriva.
 • Det är bäst om det är en hemlighet. Det är bättre om ingen läser om dina känslor och dina hemligheter.
 • Skriv till slutet av ditt liv. Om du avslutat en bok, skriva en annan.
 • Om du är en blogg författare, låsa din blogg och hålla det till "bloggskribenterna bara".
 • Hitta en avskild och välbekant ställe att skriva (till exempel ditt sovrum med den låsta dörren), men andra avskilda platser är bra också. (Din bakgård.)
 • Det är bäst att skriva med en penna eftersom blyerts kan blekna.
 • Dela tidskrifter med dina vänner eller syskon. Dela hemligheter med dem.

Varningar

 • Någon kan ta reda på om din journal.
 • Om denna person gör och läser den, konfrontera dem och berätta för dem att du absolut inte vill att de ska läsa den. Sedan ta nödvändiga försiktighetsåtgärder, som att få en bärbar dator med ett lås.
 • Dina hemligheter kan postas runt på nätet om du inte låsa den. Detta är för bloggskribenterna bara.
 • Alltid hålla den på ett säkert ingen-vet låda hemligheter efter att ha skrivit. Det bästa är om den har ett lås.

Saker du behöver

 • En billig men bra sammansättning anteckningsbok.
 • En arbetsgrupp penna