Wko

Hur man skapar en personlig signatur

Känner du att din signatur är bara tråkigt eller är du ändrar ditt namn? Du behöver inte ens känna "riktiga" eller "riktig" skrivstil att få din signatur ner! Om du vill skapa en personlig signatur, använda dessa tips och tekniker.

Steg

Hur man skapar en personlig signatur. Tänk på den totala effekten du vill att din signatur att ha.
Hur man skapar en personlig signatur. Tänk på den totala effekten du vill att din signatur att ha.
 1. 1
  Tänk på den totala effekten du vill att din signatur att ha. Din signatur representerar dig som individ. Faktum är att vissa människor tror att man kan säga vad någon som är baserat på deras handstil. Försök att införliva egenskaper du vill att andra ska umgås med dig.
  • Vill du att det ska vara en traditionell underskrift, eller vill du ha en fantastisk signatur för att matcha din galna personlighet?
  • Vill du förmedla uppmärksamhet på detaljer med prydlighet?
  • Kommer den första bokstaven i varje namn vara mycket större än de andra?
  • Vill du hitta ett sätt att understryka ditt namn, till exempel genom att dra ett brev med en undre slingan (ex. en kursiv "y") under resten av signaturen?
  • Vill du ändra stavningen av själva signaturen? Till exempel verkar "J. Doe" eller "JB Doe" för att ge mer av en air av mystik än "Philip Williams"? Du kanske även vill beräkna ditt namn nummer i numerologi att komma med en alternativ stavning som bättre passar dina behov.
  • Kommer du inkludera några symboler eller speciella öglor med din signatur för att göra det till en miniatyr konstverk? Enligt handskrift analys (även känd som grafologi), kan analysera rullande slaget av ett brev berätta mycket om en persons nivå av egenkärlek, du kanske vill tänka två gånger innan du lägger denna stil på dina loopar.
  • Vilken allmän teckensnitt du vill att din signatur att vara i? Vill du att det tydligt ska presenteras i manus, eller vill du hellre ha det ser ut som tryckta bokstäver nonchalant sammankopplade?
  • Vilka andra egenskaper skulle du vilja att överväga? Kanske stil med versal (er), storlek på slingan (s), och vinkeln på hela signaturen strejken du som viktigt. Tittar igenom befintliga typsnitt genom att söka efter gratis / betald typsnitt kan inspirera dig.
 2. 2
  Få ett papper ut. Hitta en bra, vass penna med ett suddgummi. Du kan välja att starta i pennan om det är vad du normalt skriva med, men det kan vara lättare start med penna för att göra smärre justeringar och åtgärda eventuella fel.
 3. 3
  Skriv ditt namn tydligt och enkelt. Analysera den totala effekten av din handstil samt hur varje bokstav bildas så att du vet hur man bäst för att skapa variationer på din nuvarande stil.
 4. 4
  Skriva ditt namn i olika stilar, lägga linjer, blomstrar, och / eller extra symboler. Prova det med ett par kurvor på svansen, eller kanske rent, kantiga linjer. Spela med andelen huvudstäder till små bokstäver, avstånd och anslutande linjer mellan bokstäver. När du har ett bra sortiment av stilar, ta de bitar du gillar mest från dina olika exempel och hålla omarbeta dem tills du hittar något som du verkligen gillar.
 5. 5
  Öva underteckna din nya signatur tills du kan skriva det med lätthet. (Bara skriva lika snabbt och enkelt som möjligt är lätt)

Tips

 • Titta på andras underskrifter, och försök att få idéer från dem. Walt Disney hade en mycket unik "D", till exempel. John Hancock eller drottning Elizabeth hade personlig, dekorativa signaturer.
 • Du kanske också vill lägga till element i designen i din signatur: forma bokstäver i ovanliga och estetiskt tilltalande sätt eller lägga enkla utsmyckningar.
 • Lagligheten: Enligt amerikansk common law, är någon märkning, även ett "X" som du tänker manifestera din signatur, ditt juridiska signatur. Det kan vara vad som helst, och behöver inte ens innehålla latinska bokstäver. Men för att hålla din signatur fri från angrepp av beskäftiga byråkrater, bör du avstå från att göra det alltför fancy (dvs. en 3-del zig-zag undertill).
  • Till exempel, om du ansöker om ett nytt körkort, och du har en sicksack-eller en symbol, t.ex. en smiley etc, kan personen bakom disken säga att regeringen inte kommer att acceptera det och de kommer berätta för dig att försöka igen.
  • Regeringen kan göra upp sina egna regler som de finner lämpligt, så hålla det relativt enkelt, och försöka undvika onödiga tillägg till det.
 • Tänk på att du kommer att använda din signatur väldigt ofta i framtiden. Du kommer antagligen inte vill spendera alltför mycket tid eller ansträngning på att skriva under, oavsett hur trevligt eller dåligt det ser ut.
 • Det är allmänt accepterat att signaturer finns i antingen svart eller blått bläck. Pencil bör aldrig användas förutom kanske praxis, och alla andra färgade pennan är oacceptabelt för formella dokument, meddelanden eller affärsdokument. När det kommer till personliga brev, men känn dig fri att lägga till något till din signatur och använda så många olika färgade bläck som du vill.
 • Prova att använda olika färgade pennor eller markörer för att göra det mer färgstark och intressant.

Varningar

 • Använda ett smeknamn och pennor gel kan vara söt när undertecknandet personliga saker såsom kort och årsböcker, men de kommer i allmänhet inte att tillåtas vid undertecknandet något lagligt, liksom ett kontrakt.
 • Se upp när du använder Sharpies, de ibland blöda igenom sidan. Reservoarpennor kan göra detta också, men det är ganska ovanligt om du inte vilar spetsen på sidan under längre tidsperioder.
 • Att ha en signatur som är alltför komplicerad och svår att replikera snabbt kan göra det svårt för dig att verifiera din identitet i vissa fall.
 • Ändra din signatur för mycket för ofta kan hålla dig från att komma åt saker som ditt bankkonto.
 • Se till att din personliga signatur matchar din giltiga tillstånd signatur ID-kort.

Saker du behöver

 • Penna
 • Papper