Wko

Hur man ska hantera brev college rekommendation

De flesta college och universitet program har en enhetlig tillämpning för blivande studenter. Det är viktigt att ta itu med brev college rekommendation inom format överensstämmer med ansökan. Blivit ombedda att skriva ett rekommendationsbrev är en viktig ära. Se till att hjälpa den person som blir rekommenderad att bli antagen till skolan av sitt val genom att uppmärksamma hur brevet är riktat.

Steg

Hur man ska hantera brev college rekommendation. Skriv en returadress.
Hur man ska hantera brev college rekommendation. Skriv en returadress.
 1. 1
  Skriv en returadress. Placera returadress längst upp av papperet, spola med de vänstra marginalerna. Om recommender är en lärare, ska adressen till gymnasiet ingå. Om rekommendationen brevet kommer från en personlig referens, är hemadressen böter. Om brevet skrivs på brevpapper, är en returadress inte nödvändigt.
 2. 2
  Datum brevet. Lämna 2 eller 3 mellanslag mellan returadress och datum. Skriv ett datum med den månad, dag och år, med ett kommatecken separera dagen och året.
 3. 3
  Sätt namn på och adress till högskolan på den övre vänstra delen av sidan. Skriva ett brev college rekommendation är som att skriva någon verksamhet korrespondens. Det bör vara formell och professionell. Inkludera ett namn, en titel eller en avdelning så brevet, gång postas, kommer att få rätt person uppmärksamhet.
 4. 4
  Använd ett namn i hälsningen, om en sådan är tillgänglig. Många högskolor har inte ett specifikt namn på rekommendationsbrev bör ta upp. Men om det finns ett namn, tilltala honom eller henne professionellt. Skriv Dear Mr eller Dear Ms följt av individens efternamn.
  • Om ett namn inte anges, åtgärda bokstaven college rekommendation till antagning teamet på skolan, eftersom de kommer troligen att vara de som läser brevet. Skriv Dear Antagningsenheten kommittén, Dear direktör Antagning, eller Dear Antagningsenheten avdelningen.
 5. 5
  Använd korrekt kommatering efter hälsningsfrasen. När individen eller institutionen har adresserats, använd ett kolon innan du flyttar till nästa punkt.
 6. 6
  Skriv brödtexten i brevet. Efter itu bokstaven college rekommendation, skriva brev som stöd för den enskilde ansöker till högskolan.

Tips

 • Tänk på att inte ta på kön på den person som läser brevet. "Dear Sir" är en generisk hälsning som har använts tidigare för att ta itu med bokstäver när namnet på individen som tar emot brevet inte var känd. College ansökningar tas emot och läses av män och kvinnor, så "Dear Sir" inte bör användas.
 • Innan du skriver och skriver ett brev på vanligt papper, kontrollera om det finns en särskild blankett som måste användas. Vissa college program kräver rekommendationsbrev som skall lämnas på en tillgänglig sida.
 • Kontrollera att marginalerna är konsekventa, och avståndet är ännu. I början av varje rad ska vara i nivå med den vänstra marginalen, och 2 eller 3 platser bör separera returadress, datum, college adress och hälsning.