Wko

Hur man passera NCLEX RN examen

OK, så du har examen från sjuksköterskeskolan. Nu, medan dina Kommunikation stora kompisar är festa, du oroa den viktigaste testet av ditt liv. Ja, det är skrämmande. Men du kan göra det. Här är hur.

Steg

Hur man passera NCLEX RN examen. Var uppmärksam på sjuksköterskeskola.
Hur man passera NCLEX RN examen. Var uppmärksam på sjuksköterskeskola.
 1. 1
  Var uppmärksam på sjuksköterskeskola. Detta kan tyckas alltför förenklad, men ju bättre du gör akademiskt, desto mindre stressad kommer du vara när det verkliga provet kommer runt. Det är, om du lär dig det material i första hand, kommer du inte att försöka spela catch-up i din senior år och därefter.
 2. 2
  Ta en prep testet medan du fortfarande i skolan, såsom Mosby bedömning testet, vilket är en uppsättning av NCLEX-stil övningsfrågor. Dessa pre-tester kan verkligen visa både svaga och dina starka sidor, och ger dig en punkt att fokusera studera från. Dessutom, gör det medan du fortfarande i skolan kan du få hjälp av din lärare medan de fortfarande är lättillgängliga.
 3. 3
  Om du är osäker på ett koncept, att ihärdigt om att lära det. Oavsett vad det tar, om du vet dina svagheter, slipa på dem och inte ge upp. Så småningom, kommer många av dem att bli klart för dig om du kommer på dem från ett par olika vinklar. Och 90% av lärandet är uthållighet.
 4. 4
  Söka nya möjligheter i klinisk. Om du kan lära dig begrepp händer på, kommer du att vara mycket mer benägna att komma ihåg dem senare när du studerar. Leta upp dina patienters labb och ta reda på varför de är som de är. Leta upp dina patienters medicin och lära biverkningar, korrekt dosering, etc, även om de är meds du sett hundra gånger. Nyckeln till lärande farmakologi är (tyvärr) upprepning.
 5. 5
  Få en bra NCLEX-rn prep boka tidigt i din akademiska karriär. Det är aldrig för tidigt att börja granska och öva svara NCLEX-RN stil frågor. Att vänja sig hur frågorna är formulerade är en av de bästa prep verktyg som finns.
 6. 6
  Ta en NCLEX-rn prep klass utöver vad din skola har att erbjuda. Många oberoende institutioner (såsom Drexel University College of Nursing and Health Professions) kontrakt med vårdutbildningar och / eller grupper av studerande i hela Europa för att ge 4-dagars gransknings kurser till förberedelse för testet. Vissa erbjuder även återbetalning av test avgifter om du misslyckas. Om din skola inte har denna möjlighet, söka det någon annanstans.
 7. 7
  Så snart du uppgradera, konfigurera ditt test. Din skola bör kunna hjälpa dig med detta, men det är mycket viktigt att du gör det snart efter examen, medan kunskap är färskt i huvudet.
 8. 8
  Studie! Använd mer än en källa för översyn informationen, och gör så många frågor som möjligt innan ditt test. Om du vill vara säker på att gå in i testet, räkna med att svara på minst 5000 frågor test prep före testet själv. Det tar lång tid, så budgeten lämpligt.
 9. 9
  Vid något tillfälle innan ditt test, sitta ner och göra 265 frågor i rad. Svara att många frågor i rad tar disciplin och uthållighet, men tänk på att du kan svara på 265 frågor och klara provet, så se till att du kan.
 10. 10
  Ta datoriserade tester för prep om möjligt. Förhoppningsvis har din sjuksköterskeskola redan gjort detta för dig, men om inte, få en översyn bok med en CD-ROM i den, vilket gör att du kan ta provet på datorn, vilket är hur du faktiskt ska ta det.
 11. 11
  Kör till provplatsen dagen innan, speciellt om det är långt från ditt hem (i. E., I obekanta territorium). Detta kommer att skära ner på stressen dagen som ni redan vet var provplatsen är.
 12. 12
  Försök att slappna av och ha kul dagen före testet.
 13. 13
  Din hjärna behöver glukos för att fungera korrekt, så ha en ordentlig frukost med de största grupperna av livsmedel representerade på dagen för provet, även om du inte är hungrig.
 14. 14
  Se till att du använder badrummet innan du tar ditt test.
 15. 15
  Fråga Proctor för öronproppar. De skär verkligen ner på distraktion av omgivande buller.
 16. 16
  Sitt ner och bekanta dig med din dator. Hitta räknaren. Slutför guiden.
 17. 17
  Ta en stund, blunda, rensa ditt sinne och visualisera väldigt tydligt vad du ska göra. Detta är också en bra tid att be.
 18. 18
  Lugnt starta testet, tar en fråga i taget och låta varje fråga för att hålla din uppmärksamhet helt. Kom ihåg att testet kommer att stängas av automatiskt. Detta kan vara ganska skärande, men hey, du är klar!
 19. 19
  Sätt dig i bilen och gå och köpa dig en behandling.

Tips

 • Använd minneshjälp för att lära sig ny information. Det är OK att använda befintliga, men de kommer verkligen hålla bättre om du gör dem själv. Till exempel, om du vill komma ihåg värdet skillnaden mellan hemoglobin och hematokrit, kom ihåg att HEEM-o-glob-in låter lite som TEEN-o-glob-in, så att du kan komma ihåg att antalet hemoglobin är tänkt att vara i tonåren. Tricks som det är mer användbart än att memorera information.
 • Om du och dina kolleger grads är pank, har alla köpa en annan NCLEX-RN översyn bok och sedan byta dem när du är klar.
 • Ett annat trick om du är pank är att köpa begagnade NCLEX-RN prep böcker på Internet (se Varningar avsnitt)
 • Lyssna på dina lärare. De har hållit på mycket längre än du har, de vet du ganska väl efter 2 - 4 år med dig, och, ja, de har klarat provet redan.
 • Minns de CD-skivor som följde med din omvårdnad läroböcker? Ni vet, de som varnar dig att inte öppna dem? Nåväl, nu är det dags att öppna upp dem och använda dem. De är fulla av råd, NCLEX-RN frågor, spel och andra nyttiga godbitar för att hjälpa dig.
 • Använd kollektiva visdom när du studerar, om att studera i en grupp är en effektiv metod för dig (igen, se Varningar).
 • Använd positivt tänkande och visualisering innan man tar testet. Tänk dig själv med en RN namnbricka knutits stolt. Säg till dig själv högt att du kommer att passera och tro det fullständigt.
 • Flera, korta lektioner är bättre än en lång studie session, särskilt om du lider av Attention Deficit Disorder. Känn dina gränser och om du upptäcker att du har läst samma stycke tre gånger i rad, ta en paus.
 • Under provningen, fokusera på en fråga i taget. Kom ihåg, du kan inte gå tillbaka, så föreställa varje fråga skriven på en torr radera styrelse, då, när du har svarat på det, mentalt radera kortet och klicka på "Next."

Varningar

 • Om du inte testet, inte panik. Det är inte slutet på världen, även om det kan kännas som det. Försök att tänka på testet rationellt och räkna ut vad som gick fel, och där du behöver för att bena upp. Boka om testet snabbt, och använda tiden till att studera. INTE bara åter ta testet utan att re-prepping.
 • Om prep böcker: använd inte någon bok som är mer än 5 år gamla, företrädesvis, inte mer än tre år gammal. Den NCLEX-RN har blivit svårare i modern historia, och en tillräckligt utmanande bok (eller grupp av böcker) är absolut nödvändigt. Så, kolla copyright datum begagnade böcker noggrant.
 • Sälja omvårdnad böckerna tillbaka efter klassen är över är en dålig idé, eftersom du kan hitta dig själv över gammalt material som kan hittas i omvårdnad läroböcker, tillsammans med de praktiska tabeller och figurer läroböcker är kända för.
 • Kollektiv visdom är en kniv som skär två sätt: även om många sinnen kan angripa ett problem från många vinklar, ha i åtanke att alla kan vara fel på en gång. Också vara försiktig med lektioner som förvandlas till sociala timmar.
 • Om du upptäcker att du är trött under en studie session, stoppa och fortsätta nästa dag eller efter en paus.
 • Budget din tid på lämpligt sätt och inte förhala på att studera. Det kommer att göra dig mer stressad. Studera på en plats fri från distraktioner.
 • MYCKET VIKTIGT: inte klämma natten innan. Först kommer du behåller inte informationen, och andra, kommer du inte få tillräckligt med sömn.
 • Ta inte med någon med dig på prov. De kommer bara distrahera dig.
 • Gör inte testet stopp för någon annanstans, t.ex. semester. Detta är också störande.
 • Under testet, inte hemsöka inte med frågor som du redan har besvarats. Det är meningslöst, eftersom du inte kan gå tillbaka, och kommer inte bara att undergräva ditt självförtroende, men också distrahera dig från att svara på frågan till hands.
 • Inte andra gissa själv på testet. Om du verkligen känner att du har valt fel svar, ändra det bara om du är 100% säker på att den rätta. Ändra inte ditt svar tillbaka. Men är ditt första svar allmänhet den rätta.
 • Räkna inte frågor. Du kan passera med 75 eller med 265 frågor.
 • Om ekonomiskt möjligt, börja inte ditt nya jobb innan provtagning. Att försöka lära sig linor Som en examen sjuksköterska samtidigt som du studerar kan vara mycket stressande.

Saker du behöver

 • Disciplin: ofta, studerar för NCLEX-RN är något som du måste göra själv gör, och det enda sättet är att ta en sida från Nikes bok och bara göra det.
 • En bra attityd: Stanna positivt. Om du kan uppgradera från sjuksköterskeskolan, kan du passera NCLEX-RN.
 • Tillräckliga, löpande granska böcker med NCLEX-RN format frågor: Ju mer desto bättre.